Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

את השני.

בצבא היו לי מפקדים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן לימונדה והסיבה היחידה שהם נהיו מפקדים זה בגלל היכולת המיוחדת לא לחשוב ופשוט לעשות מה שאומרים להם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1
  • מעניין 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 59 דקות, sperial כתב:

ועדיין אני לא מבטל את הקצונה כמדד להישג שאדם צריך להשיג.

אני מניח שהניסיון של כל אחד משפיע על הדיעה בנושא. 

לפני כשעה, sperial כתב:

אגב, יבגני, עתודאים זו חיה קצת אחרת. אתה מראיין אותם אחרי ששירתו  במקצועם 5-6 שנים, כך שאצלם הרקורד יכול להיות מקצועי טהור בלי קשר לדרגה. מצד שני, יש עתודאים שהולכים לתפקידים שאינם מקצועים פרופר, אבל הניסיון שלהם, למשל בניהול איזו מערכתתחזוקה, יכול להעיד על יכולתם בתחום הניהולי.

לא בטוח שהבנתי.

מה שאני אומר הוא, שלפי הגישה העקרונית של הצבא, הנחת המוצא היא שלכל עתודאי או ממרמניק או בכלל, מי שמגיע לתפקידים נחשבים פחות או יותר, יש יכולות פיקודיות. בפועל כמובן שיש אנשים מאוד שונים. בהחלט יש לא מעט אנשים בתפקידים שונים במשק הישראלי שהתחילו את הקריירה שלהם בתפקידי קצונה בצבא. אבל זה לא תנאי הכרחי וגם לא תנאי מספיק. 

לפני 50 דקות, vadim6385 כתב:

אשאל אותכם כזה דבר:

במעמד הראיון אני לא אדע למה הבן אדם לא שירת בצבא. בהתאם לגיל, לא בטוח שאפילו אשים לב לסעיף הזה בקו"ח. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

את השני.

בצבא היו לי מפקדים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן לימונדה והסיבה היחידה שהם נהיו מפקדים זה בגלל היכולת המיוחדת לא לחשוב ופשוט לעשות מה שאומרים להם.

אחד מהם הוא לא גנץ במקרה?  

לפני שעה, Derish כתב:

לעניין החפ"ש/קצין - אני עובד כיום טכנאי בכיר של ציוד תעשייתי, תפקיד שמטבע הדברים רוב העוסקים בו הם בני 40 פלוס עם ילדים ומשכנתא. ברמה המקצועית הזאת רואים טוב מאד את ההבדל במוטיבציה, במסירות, באיכפתיות ובריכוז אצל אנשי המשפחה מול הרווקים שצעירים בחומש או עשור. אנשי המשפחה באים לתת 9 שעות ביום ולחזור למה ש'באמת חשוב בחיים', בעוד שהרווקים סוחבים על גבם את כל המחלקה ביומיום ומניעים פרוייקטים של שיפור לטווח ארוך. לרווקים אכפת מהמוצר, המוניטין של החברה וטובת הלקוחות. לאנשי המשפחה אכפת מהמשפחה והבית היפה שלהם, כל השאר לא בוער. הרווקים לומדים ומתחזקים מדי יום, נהנים מהעבודה וקמים כל בוקר עם מוטיבציה ורעל בעיניים, אפילו שמדובר בתפקיד משעמם לכאורה בתאגיד רשע. אנשי המשפחה עייפים פיזית ופסיכולוגית, מתוסכלים ומלאי תלונות, והדבר היחיד שהם מוכנים להילחם עליו כמו אריות זה עוד יום חופש או שעה נוספת שלפעמים צריך לתת כדי לעזור ללקוח מושבת. וכמובן כסף, כי מישהו צריך לשלם את המשכנתא על הבית היפה ואת ביה"ס והגן לילדים.

הכללות גסות, קנאה ונראה לי שאתה נהנה יותר מידי להריח את הפלוצים של עצמך. אני יכול להראות לך בחורות חרדיות עם חמישה ילדים שנותנות תפוקה של שלושה עובדים כי הן נלחמות על מקום העבודה שלהן. אני יכול להראות לך אנשי משפחה שמצליחים לאזן בין הצלחה בארגון ובין חיי בית. מצד שני אני יכול להראות לך רווקים שלא אכפת להם מכלום ועפים מארגון לארגון כמו שקית זבל ברוח כי שום דבר לא מחזיק אותם ואין להם שום מחוייבות בחיים.

בוא, אגלה לך סוד, כאשר הארגון יפטר אותך (וזה לא אם אלא כאשר) 24 שעות אחרי שתסיים לנקות את השולחן שלך ישכחו איך קוראים לך בכלל. מצד שני ילדים, אם תגדל אותם כראוי, כנראה יבואו לבקר אותך בבית אבות. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

לא כתבתי מעולם שכולם צריכים להתחתן ולהביא ילדים.

נכון, כתבת רק:

בתאריך 16.11.2020 בשעה 10:45, falou כתב:

אני לא מטיף להתחתן אבל אלו החיים, בגדול.

או שאתה לוקח אחריות בלתי חוזרת ומחויבות בלתי נמנעת או שאתה מתבוסס בעצמך. 

יש מעט מאוד אנשים שטוב להם לבד,

ויש אנשים שיודעים לברוא לעצמם כל יום מחדש עשייה וערכים ותוכן מלוא החיים. 

יש. 

ממש מעט. 

פירקתי את ההודעה בכוונה למשפטים כדי שכל אחד מהם יקבל את הפוקוס הראוי לו.
לא כתבת שכולם צריכים להתחתן, כתבת רק שיש את האופציה של להתחתן ולהביא ילדים (ע"ע אחריות/מחויבות) או את האופציה של להתבוסס בעצמך ו(בהודעות הבאות) לחיות אצל ההורים שלך במרתף עד גיל 35. 
אתה לא אומר שחייבים לקנות קורולה, אתה פשוט אומר שאפשר לקנות קורולה, או לקנות שק של תקלות שכל יום כל היום במוסך והביטוח שלו עולה כמו פעמיים האוטו וגם יש סבירות של לא 100% אבל סביב 99.8-99.9% שיגנבו לך אותו, שזה גם לא כזה נורא כי המוסכים בכל מקרה מרכיבים שם חיתול טטרה במקום פילטר שמן. 

לפני 6 שעות, falou כתב:

אבל יש יותר סיכוי לאושר אם אתה מחוייב

"יש יותר סיכוי" לא אומר "כולם צריכים להתחייב כדי להיות מאושרים". יש כאלה שבלי מחויבות מאושרים יותר. כנראה, לא יודע, אני רק יודע שאני לא יודע, אז אני לא שולל את זה.

לפני 6 שעות, falou כתב:

כתוב, חפ"ש שהוא ראש קטן לא "עושה את העבודה שלו", הוא עושה את מה שאומרים לו בפירוש, במקרה הטוב.

אה, סליחה, לא שמתי לב שהאופציות שנתת לי לבחור היו בין "אחלה קצין יוצא שייטת עם עיטור העוז (כדי לא להגזים) שרוצה להיות מנכ"ל החברה שלי תמורת שכר מינימום" לבין "אנדריי העובד רס"ר שברח פעמיים מהכלא והבריח רימוני הלם למאפיות באוקראינה". מבין שני אלה הבחירה באמת קצת פחות מסובכת. 

לפני 6 שעות, falou כתב:

אם אתה מראיין עובד, וכתוב לו ברזומה שהוא קצין, זה נתפס כחיובי או שלילי, אה?

אבל אומר שוב - כמי שעבד עם קצינים, עבר קורס פיקודי ונלחץ במלחציי פלדה לצאת לקצונה (ולא עשיתי את זה כי המטרה הייתה לחזור לפקד על הצוות שלי ולא היה לנו תקן לקצין) והיה על תקן קצין והיה בתדריכי קדם-פעילויות עם קצינים והיה מקביל להם דה-פקטו (בגדוד לוחם, לא ב"מלאכיות של שק"מ") - השורה "קצין ב...." בקורות החיים אומרת לי בדיוק כלום ושום דבר. כאילו, ממש ממש כלום. הטקסט "צבע אהוב: טורקיז" היה משפיע באותה מידה, אולי אפילו קצת יותר, כי אם הבן אדם יודע לזהות טורקיז כשהוא רואה אותו, בטח ובטח להבדיל אותו מאקווה וסאיין, אז יש מצב שיש פה a man of taste. חוץ מזה שאיך אפשר לא לאהוב מישהו שאוהב טורקיז? זה כזה צבע כיפי ונחמד ונטול כל מחשבות רעות. טוב, זהו, החלטתי. מתי אתה יכול להתחיל?

אני לא יודע אם אתה בוגר קורס פיקודי ויודע איך הסינון שם עובד, אבל כשאני הייתי שם מהר מאוד הבנו את החוקיות - כדי לסיים קורס מ"כים אתה צריך להיות לא אידיוט מושלם, כדי לסיים קורס קצינים אתה צריך להיות לא אידיוט ממש. בראיונות עבודה הדרישות שלי טיפה יותר גבוהות.

לפני 6 שעות, falou כתב:

כי אם יבוא לך עובד ויגיד, אני גר במרתף של אמא ומשחק כל היום משחקי מחשב וגולש באינטרנט, מה הסבירות שתעסיק אותו? שתחשוב עליו משהו חיובי?

תשמע, קצת קשה לנהל דיון ענייני כשזו רמת הטיעונים. 

זה כמו שתשאל אותי "אם עכשיו יבואו לך שני אנשים - אחד נשוי ואב לשניים, מאושר, מקבל לפחות פעם בשבוע מציצה טובה כזו עם בירה כשהוא חוזר לבית הקרקע תלת המפלסי שלו בכפר שמריהו מהעבודה שלו כסמנכ"ל גוד טיים בתאגיד פורצ'ן 500, ומחנה את הלמבו שלו בגראז' המבוקר-אקלימית שלו ליד קיר היינות הנדירים ומתלבט את מי מ-48 הסופר-קארז שלו לקחת מחר לעבודה; והשני רווק 45 שחי אצל ההורים שלו והופך המבורגרים בבורגר ראנץ' כי לא קיבלו אותו למקדונלדס, מרוויח מינימום והולך לעבודה 18 קילומטר ברגל - מי אתה מעדיף להיות?". וואלה יופי, טוב שלא נתת לי לבחור בין להיות אברהם לינקולן לבין היטלר.

כשאתה מציג את מה שאתה "בעדו" כדבר טוב (הגם שלא מושלם) ואת הדבר שאתה "נגדו" כאיזה רוע טהור ולא בר תיקון, חסר תקווה ועלוב, ואפילו לא מנסה (כבר במשך די הרבה עמודים) להבין את הצד השני, זה לא באמת יוביל לשום מקום. אז איך אומרים - אוקיי, אתה צודק.

בתאריך 14.11.2020 בשעה 19:27, eladns כתב:

אני נשוי 13 שנה. עליז מבסוט וטוב לבב.

יש טענות על חיי הנישואים כמובן, אבל לא משהו שיגרום לי לקום וללכת, אבל ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה. אני אומר את זה בכל פורום ובכל מקום- גירושים זה לחלשים\ טיפשים. שמעתי על הרבה שמיררו להם את החיים הנשים. בן אם מדובר בהאשמות שווא במשטרה ובין אם זה שהיא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים {למה בכלל היא שומרת את שם המשפחה הקודם? ועוד בפייסבוק ומצתרפתת עם אחרים?!!}

הרבה לקוחות אני אוזן קשבת להם בחנות. מכירים אותי מעל 10 שנים, פותחים את הכל אצלי. סוג של פיסכולוג. אלו שהתגרשו- הכי מסכנים, נכון שלא שמעתי את האישה. אבל החלטתי היא חד משמעית - חד וחלק! אל תתגרש! תשאיר אותה עגונה. אתה תמשיך בחיים שלך והיא "נתקעת".

מישהו אמר פה מכתב 100 הרבנים שקרה השבוע? הנה יאשרו לו אישה שנייה. ש.ר

דרך אגב, למה לא מדברים על הגרושים שמתאבדים? כמעט ואין דיבור על זה בשיח הציבורי. מתי התחלתי להתעמק בזה? ליד גן סאקר בירושלים ראיתי משפט- אבא גרוש אל תתאבד.

במהלך החיפוש שלי אחר ההודעה של פאלו מצאתי את זה.

DUDE! מה לעזאזל מקולקל אצלך...? אני שואל ברצינות. הגישה הזאת לא לגיטימית בכל-כך(!!!!!) הרבה רמות. תשקול מחדש. כמי שנשמע כמו אחד שמאמין באלוהים והעולם הבא וזה, לא נראה לי שזה מה שיתן לך אישור לנסוע בנת"צ לגן עדן. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 55 דקות, פבל כתב:

אז איך אומרים - אוקיי, בומר.

תיקנתי לך.

לפני שעה, SchnitzelLova כתב:

הכללות גסות, קנאה ונראה לי שאתה נהנה יותר מידי להריח את הפלוצים של עצמך.

בסדר, כל מה שכתוב בשרשור הזה מבוסס על הכללות מסויימות, אבל בסביבה תאגידית הדוגמה שלי דיי מייצגת. בסטארט-אפים גם אני עבדתי עם אנשי (ונשות) משפחה שהשאירו לי אבק.

הפלוצים שלי אכן מריחים נהדר, אשמח לשלוח לך אחד בדואר שתתרשם. ולגבי קנאה - לא ברור לי במה.

פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

נכון, כתבת רק:

פירקתי את ההודעה בכוונה למשפטים כדי שכל אחד מהם יקבל את הפוקוס הראוי לו.
לא כתבת שכולם צריכים להתחתן, כתבת רק שיש את האופציה של להתחתן ולהביא ילדים (ע"ע אחריות/מחויבות) או את האופציה של להתבוסס בעצמך

אני לא אגיב. להכל, כי זה יותר מדי, ולגמרי סוטה מהעניין, אבל גם עם ולאחר העריכה המגמתית, מה שאמרתי זה שזה מה שעובד לרב האנשים רב הזמן, וגם אם הבנת אחרת, עכשיו אתה יודע מה הכוונה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעה, פבל כתב:

אה, סליחה, לא שמתי לב שהאופציות שנתת לי לבחור היו בין "אחלה קצין יוצא שייטת עם עיטור העוז (כדי לא להגזים) שרוצה להיות מנכ"ל החברה שלי תמורת שכר מינימום" לבין "אנדריי העובד רס"ר שברח פעמיים מהכלא והבריח רימוני הלם למאפיות באוקראינה". מבין שני אלה הבחירה באמת קצת פחות מסובכת. 

הקצין לא יספק לך וויד ושאר הדברים שמשמחים לבב אנוש לימי גיבוש של החברה, אנדריי כן, תחשוב על זה 😃

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, SchnitzelLova כתב:

בוא, אגלה לך סוד, כאשר הארגון יפטר אותך (וזה לא אם אלא כאשר) 24 שעות אחרי שתסיים לנקות את השולחן שלך ישכחו איך קוראים לך בכלל. מצד שני ילדים, אם תגדל אותם כראוי, כנראה יבואו לבקר אותך בבית אבות. 

היתה אצלנו עובדת שנמאס לה מהארגון, לא ראתה אופק לקידום משמעותי אבל החזיקה בערך 70% מנפח העבודה, וברמה גבוהה. ידעה שאם היא תתפטר יעשו לה פרצופים, אז חירטטה סיפור שבן הזוג שלה עושה רילוקיישן לחו"ל והיא עוברת איתו ולא יכולה להמשיך לעבוד. עד היום מרגישים בחסרונה ומזכירים אותה. מה שאתה רושם מתייחס בעיקר לאנשים שהם ברגים קטנים במערכת. לכל אחד יש תחליף אבל להחליף אום בגלגל זה לא כמו להחליף מיסב במנוע.

חוץ מזה לא כל הילדים מכבדים את ההורים שלהם ונשארים בסביבה לתמוך בהם בגיל זקנה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Derish כתב:

בסדר, כל מה שכתוב בשרשור הזה מבוסס על הכללות מסויימות, אבל בסביבה תאגידית הדוגמה שלי דיי מייצגת

לי נדמה שסביבה תאגידית מושכת אליה טיפוסים מסוימים שמובילים להתנהגות מסוימת בלי קשר לקיומה של משפחה. הניסיון שלי כולל חברה גדולה אחת וכל מיני סטארט אפים, ומההסתכלות שלי אני לא יכול למתוח קו מפריד בין רווקים לנשואים כמו שעשית בכל הקשור לתפוקה ואיכות עבודה.

מה שמפריד באופן די חד משמעי בין הקבוצות הוא אכן היחס לזמן - רווקים פשוט יכולים למרוח יותר שעות בצורה גמישה, בעוד בעלי משפחות מתכנסים לשעות עבודה מוגדרות וחדות יותר. יש אילוצי זמנים שאי אפשר לכופף עקב האחריות על הילדים. אבל בזאת מסתכם ההבדל, מעבר לכך אני לא מוצא הבדלים בין הקבוצות באיכות העבודה - יש מבריקים וגרועים ובינוניים בשתיהן, באותה התפלגות.

לדעתי ומניסיוני וגו', כן?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 19.11.2020 בשעה 15:48, יבגניפ כתב:

שמע, מקווה שאני לא מעליב, אבל זה קונפורימזם קיצוני. בין זה לבין להיות אחד מהחברים כאן שמאתגרים תפיסות חברתיות שונות יש מנעד עצום. עדיף להיות איפשהו באמצע, לא?

אני לא מבין איפה קונפורמיזם נכנס פה למשוואה. תתחייב למהפכה, גם טוב. תגדל את הילדים שלך בהום סקולינג, גם טוב.

אפשר גם לפתוח נושא שלם על תפקידם על הנונקונפורמיסטים בחברה, פורצי הדרך, אלו שפועלים מחוץ לנורמות. כמו שנאמר, תהיה עצמך, אלא אם אתה יכול להיות באטמן, ואז תהיה באטמן...

דריש, כדוגמא, לקח את עצמו והעיף את עצמו לחול, למד שם, בנה קריירה כזו או אחרת. זו לגמרי תנועה ועשייה. 

לא יודע מה הקשר לדריש. הוא אמר שמחפש קשר שמבוסס על אינטרס הדדי עכשווי, אני חושב שיש בזה אירעיות שפוגעת בחוזק הקשר, כי קשר טוב מבוסס על מחוייבות.

אני בטוח שלכמה מהמגיבים כאן לא יזיק ללכת לטיפול. הם לא באמת הגיעו לתובנה שהם מאושרים. וזה עולה בכל פעם בשרשורים שונים בתאורים שונים. ואני כותב את זה לא כי אני מנסה לרדת עליהם, אלא כי זה עולה מהכתיבה שלהם באופן מאוד מפורש. זה לא אומר שהתנאים שאתה מציב לאושר הם הכרחיים. כל אחד מהם יכול לפתור את כל הבעיות שלו ועדיין לא לרצות ילדים, או לבחור להיות לבד. והפער, בעייני, זה שלפחות חלקם כרגע לא בוחרים בזה. הם התגלגלו לזה לחלוטין.

אני בכלל לא מדבר על אושר, אני מדבר על משמעות. אושר זה גם עניין גנטי, בטח עניין של מזל. משמעות שמגיעה מלקחת אחריות, נותנת תוכן ומונעת אומללות. אחריות זה תמיד ביחס לאנשים אחרים (אפשר גם על חתולים).

עדיין, יש הבדל בין שיפור עצמי, "תנועה ועשייה" לבין נחיתה באותה הנקודה בדיוק. ובהחלט היום יש לנו כבני אדם יותר כלים להכיל ולהבין גם אחרים שמקבלים החלטות אחרות.

זה לא שיש כלים להכיל ולהבין, יש אפשרות, כי יש שפע. אם מחר יהיה חסר אוכל, ונצטרך להיות במוד הישרדות, כלהסובלנות תלך לפח.

הבעיה בגישה שלך כאילו "ככה זה. יש סט של דברים שהם נכונים לבני אדם וזהו" היא שהיא לא מחזיקה מים לא היסטורית ולא תרבותית.

אני חושב שיש דברים שמשתנים ויש שלא, אבל התנועה היא של הכללת מה שהיה שמחוץ לקונצנזוס אל תוכו, לא תנועה של ביטול הקונצנזוס ו-"הכל הולך". דיברת על הומוסקסואליות, היא היתה הלא מקובלת, עכשיו יותר, והנה... היא נעה מתנועה חתרנית אל תוך המיינסטרים. הומואים רוצים משפחה. מה יותר מיינסטרים מזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, falou כתב:

אני לא מבין איפה קונפורמיזם נכנס פה למשוואה.

שמו אותך בתפקיד שאתה מתאר כמחורבן במילואים, נתנו לך סינג'ור כלשהו שגרם לך גם לעבוד יותר קשה. בסוף במקרה פגשת שם מישהי. מניח שחלקנו היינו נלחמים לעבור לתפקיד אחר הרבה לפני. 

לפני 10 שעות, falou כתב:

לא יודע מה הקשר לדריש

דיברת על תנועה ועשייה. הוא בתנועה ועשייה. שיפור עצמי זו גם עשיה. 

לפני 10 שעות, falou כתב:

אני בכלל לא מדבר על אושר, אני מדבר על משמעות.

אתה כן, כתבת: 

אתה חושב שאושר זה דבר סובייקטיבי, ושאצל כל אחד זה אחר, כי כל אחד הוא משהו יחיד ומיוחד?

אבל נשים את האושר בצד. אדם היפותטי יכול להיות זה שעושה 90% מהעבודה על החיסןו שיוגש לך מחר נגד קורונה ולהיות בתול, או סתם לא לרצות ילדים. מאז עליית הנצרות אינספור בני אדם בחרו ובוחרים בחיי פרישות במסגרת הכנסייה הקטולית, ומוצאים את המשמעות בדת. וזה סתם דוגמאות.

לפני 10 שעות, falou כתב:

אני חושב שיש דברים שמשתנים ויש שלא, אבל התנועה היא של הכללת מה שהיה שמחוץ לקונצנזוס אל תוכו, לא תנועה של ביטול הקונצנזוס ו-"הכל הולך". דיברת על הומוסקסואליות, היא היתה הלא מקובלת, עכשיו יותר, והנה... היא נעה מתנועה חתרנית אל תוך המיינסטרים. הומואים רוצים משפחה. מה יותר מיינסטרים מזה?

אני לא חושב שאנחנו הולכים לביטול הקונצנוס לחלוטין. הוא כן זז, אבל זה לא העניין. העניין הוא איך בכל נקודה ונקודה בזמן אתה מתייחס למי שנמצא מחוץ לקונצנזוס פחות או יותר או לעולם סביב בכלל. וכאן העניין הוא שכל מי שנראה לך חריג היום, יכול להיות חלק מובהק מהקונצנוס מחר. והפוך: מה שהיה מקובל אתמול הפך ללא לגיטימי היום. וזו נקודה שדעתי אתה לא משאיר בה מספיק מקום לספק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 שעות, falou כתב:

מה שאמרתי זה שזה מה שעובד לרב האנשים רב הזמן, וגם אם הבנת אחרת, עכשיו אתה יודע מה הכוונה.

עם זה אני מסכים לחלוטין.

לפני 21 שעות, vadim6385 כתב:

הקצין לא יספק לך וויד ושאר הדברים שמשמחים לבב אנוש לימי גיבוש של החברה, אנדריי כן, תחשוב על זה 😃

אני אגיד רק שאתה טועה ולא ארחיב 😅

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

https://www.mako.co.il/women-women_news/Article-a222d5d40fd7871026.htm?Partner=makoApp&fbclid=IwAR1O9WlyOK8KzIjFav6hLDNI3nWnuZ1sFgII479SIYig_-jZDVEkqmijmDY

מה שהכי אהבתי זה שהם מכריחים את האישה לוותר על הכתובה. מה שמחזק את מה שאני אומר, שלכתובה אין תוקף חוקי כי הבחור לא היה במצב תקין שחתם עליה- מאושר\מבולבל\מופעל עליו לחץ להראות שהוא נדיב\ שופוני וכו'.

אפשר להציע גם מיליון שקל בכתובה.

"הסיפור החל כאמור לפני כחמש שנים, אז פנו דנה ובן זוגה לשעבר לבית הדין הרבני האזורי בתל אביב כדי לבקש להתגרש. בדיון נקבע כי על הבעל לתת גט וכי על דנה לוותר על כתובתה - ואז יוכלו הצדדים לדון בענייני חלוקת הרכוש. למרות ההחלטה סירב הבעל לתת לדנה גט, והיא המשיכה בחייה ואף מצאה בן זוג חדש."

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בתאריך 14.11.2020 בשעה 19:27, eladns כתב:

אני נשוי 13 שנה. עליז מבסוט וטוב לבב.

יש טענות על חיי הנישואים כמובן, אבל לא משהו שיגרום לי לקום וללכת, אבל ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה. אני אומר את זה בכל פורום ובכל מקום- גירושים זה לחלשים\ טיפשים. שמעתי על הרבה שמיררו להם את החיים הנשים. בן אם מדובר בהאשמות שווא במשטרה ובין אם זה שהיא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים {למה בכלל היא שומרת את שם המשפחה הקודם? ועוד בפייסבוק ומצתרפתת עם אחרים?!!}

הרבה לקוחות אני אוזן קשבת להם בחנות. מכירים אותי מעל 10 שנים, פותחים את הכל אצלי. סוג של פיסכולוג. אלו שהתגרשו- הכי מסכנים, נכון שלא שמעתי את האישה. אבל החלטתי היא חד משמעית - חד וחלק! אל תתגרש! תשאיר אותה עגונה. אתה תמשיך בחיים שלך והיא "נתקעת".

מישהו אמר פה מכתב 100 הרבנים שקרה השבוע? הנה יאשרו לו אישה שנייה. ש.ר

דרך אגב, למה לא מדברים על הגרושים שמתאבדים? כמעט ואין דיבור על זה בשיח הציבורי. מתי התחלתי להתעמק בזה? ליד גן סאקר בירושלים ראיתי משפט- אבא גרוש אל תתאבד.

לפני כשעה, eladns כתב:

מה שהכי אהבתי זה שהם מכריחים את האישה לוותר על הכתובה. מה שמחזק את מה שאני אומר, שלכתובה אין תוקף חוקי כי הבחור לא היה במצב תקין שחתם עליה- מאושר\מבולבל\מופעל עליו לחץ להראות שהוא נדיב\ שופוני וכו'.

אפשר להציע גם מיליון שקל בכתובה.

אתה בן אדם רע ואני מרחם על אשתך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...