Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פיג'ו 208 2016, להחליף רצועת טיימינג ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רכשתי פיג'ו 208 שנת 2016 עם 34K, האם אני אמור לחשוש מרצועת טיימינג מתפוררת, זה לא משהו שהוחלף ברכב מהיסטוריית הטיפולים, וכנראה לא משהו שמוחלף עד 90-100K ע"פ הגדרות היצרן, זאת קצת בעיה שמדאיגה אותי, האם עליי ללכת לבדיקה יזומה במוסך? ניתן לבדוק ויזואלית עצמאית מה מצבה? מה כדאי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

פאניקה? מזל שלא ראית עכביש. 

מה ההתלבטות? האוטו בן 4-5, לך תחליף יזום ותהיה רגוע. 

לפני כמה חודשים רכשתי רכב שהתלבטתי לגבי נוזל הקירור שלו. נכנסתי למוסך מורשה יבואן, ביקשתי החלפה יזומה של כל נוזל הקירור + ניקוי מיכל עיבוי. שילמתי לא מעט כסף, אבל יש לי שקט עכשיו לכמה שנים טובות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מעלה תמונת הרצועה, דיברתי עם יוסי ממוסך גבע וכנראה מדובר ברצועה הבעייתית (גם נראית ככה)

הבעיה שהם עמוסים וקבעתי איתו ביום שני הבא, מנגד במוסך שבו בוצעו כל הטיפולים אני יכול לבוא לבדיקה כבר מחר רק שמשיחה עימם הם לא כל כך מודעים לבעיה כביכול, אני בהתלבטות מה לעשות אם ללכת כבר לבדיקה מחר או לחכות עד לתורי במוסך גבע. 

20201104_090403.jpg

20201104_090332.jpg

פורסם

מוסך ב.ג 2000, כדי לבצע בו את הטיפול? או לחכות ולעשות אותו בגבע?

פורסם

בצע את ההחלפה רק במוסך שמתמחה בפיג'ו, החלפת הרצועה היא קצת יותר מורכבת מהרגיל. במילים אחרות, תחליף במוסך גבע.  

קודם כל מציע לך שיבדקו את מצב הרצועה, ייתכן ואין איתה שום בעיה. למיטב ידעתי הם לא מחייבים עבור הבדיקה הזאת שהיא יחסית לא פשוטה ודורשת הסרת אגן השמן. 

לא ציינת אם מדובר במנוע טורבו או אטמוספרי, הבעיה קיימת בעיקר במנועי טורבו. 

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

1.2 טורבו, צילמתי את הרצועה ולטעמי היא לא נראית במצב טוב, מוסך ב.ג 2000 הוא מוסך מורשה יבואן, העניין הוא שנראה לי שהם יקרנים, מעדיף ללכת לגבע אבל הם פנוים רק שבוע הבא.

פורסם

לך לגבע (במיוחד שהמוסך מורשה יבואן טוען שהוא "לא מודע לבעיה", לא מודע אעלק)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נתנו לך הצעת מחיר על ההחלפה? (או בכללי אם מישהו יודע כמה דבר כה עולה).

מתלבט גם על פיג'ו 208 ידנית ורוצה להבין כמה זה מוסיף לעלויות שלי.

פורסם
לפני 3 דקות, menir1 כתב:

לך לגבע (במיוחד שהמוסך מורשה יבואן טוען שהוא "לא מודע לבעיה", לא מודע אעלק)

ב-ב.ג 2000 אמרו לי תבוא נבדוק בלי איזשהיא כוונה או הזדהות עם הבעיה והדאגה שלי,  במוסך הדקל הירוק בהרצליה סירבו לבדוק\לטפל בבעיה אם אין נורת התרעה.

אני חושב שזה צריך לעלות סביבות 1500-2000, הרצועה עצמה זולה זו חתיכת גומי, העבודה לוקחת זמן, ובמידה ומזהים התפוררות באגן השמן צריך גם להחליף ולנקות אותו כל עוד לא נגרם נזק משמעותי אחר. 

מצ"ב תמונה נוספת של הרצועה אצלי, נראים לי סיבים בדפני הרצועה שמדאיגים אותי. 

רצועת טיימינג.jpg

פורסם

כל הרצועות שהורכבו במנועים שיוצרו עד 5/3/2017 מועדים לפורענות. הנזק הפוטנציאלי הוא גדול מאד (הרעבת שמן, שיכולה לגרום גם להחלפת מנוע)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...