Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני שוקל לרכוש קומפרסור ומתלבט האם אני יכול להשתמש בו גם לשטיפת הרכב - הכוונה ללחץ מים עם איזה מתאם כזה או אחר מתוך ג'ריקן או דלי 
זה הקומפרסור שאני חושב עליו לינק האם מישהו התנסה בזה ? 
ולהשתמש בזה גם בתור מקציף לרכב ? 

פורסם (נערך)

באופן כללי יש אביזרים לחיבור נוזל לקומפרסור כדוגמאת פיסטולט, רק שזה מיועד לערבוב צבע, לא בטוח כמה לחץ מים זה יוציא בכלל בקומפרסור 1 כ"ס, ככל הנראה יהיה די דומה לשפריצר של הספר שלך.

היו פעם גרניקים תעשייתיים ישנים שמחוברים לקומפרסור, אבל למיטב הבנתי כבר לא בשימוש.

קומפרסור פשוט עולה 500 שקל אם צריך, וגרניק פשוט וחזק כ 1500. מהניסיון שלי וטעמי האישי, גרניק זו ממש לא מכונה לשטיפת הרכב, אולי רק ג'אנטים. היא מאוד מתאימה לשטיפת בוץ מטרקטורונים, ג'יפים וכו'.

לי יש קומפרסור בנפרד הפשוט 2 כ"ס:

http://www.malkatools.co.il/97349-מדחסי-אויר

אני גר ליד חדרה אז לקחתי את מה שיעקב המליץ (קונה אצלו 15 שנה).

וגרניק בנפרד יש לי K7 לצרכים אחרים שלא קשורים לאוטו:

https://karcherstore.co.il/מוצר/מכונת-שטיפה-בלחץ-מים-karcher-k7/

לא חייב קארשר כי הם יקרים, יש חבר שמשתמש קבוע כמעט כל יום עם K washer 160 באר והוא מאוד מרוצה:

https://www.workimhi.co.il/items/1213791-1213791-D7-9E-D7-9B-D7-95-D7-A0-D7-AA-D7-A9-D7-98-D7-99-D7-A4-D7-94-D7-91-D7-9C-D7-97-D7-A5-160BAR-K-WASHER

תמיד יש עליהם מבצעים אז תחפש

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אז אתה חושב שעדיף שאקנה משהו בסגנון של jimmy jw31 ?  לשטיפת הרכב ? יש לי דאצ'יה סנדרו סטפווי ואין גישה למים או חשמל כלכך 

חשבתי לקחת ג'ריקן 25-30 ליטר ולחבר לאליו בכדי לשטוף 

לגבי הקומפרסור הדגם שפרסמתי רלוונטי אליי בעיקר כי אני זקוק לו שיהיה נייד (ניקוי מחשבים ) 

לפי התגובות אני כנראה ארכוש את הג'ימי והקומפרסור בנפרד כל אחד לשימושו הוא 

פורסם

לא הבנתי למה הג'ימי? 100 שנה אנשים שוטפים את הרכב עם דלי וסמרטוט ואתה רוצה לצאת למבצע קדש בשביל לשטוף סנדרו? זה לא שהרכב סופר גבוה ואתה צריך צינור שישפריץ על הגג.

לדעתי מיותר.

אני עם חניה פרטית ועדיין שוטף עם דלי, קצת יותר נוח לשטוף את הסבון עם הצינור אבל לדעתי ממש לא קריטי כשמדובר ברכב לא גדול כשלך. 

פורסם

לפני הכול תחשוב על זה: אתה רוצה לחבר קומפרסור שיכול להגיע ל8 באר ולהעביר את הלחץ הזה לתוך ג'ריקן שיכיל בתוכו מים כך שיהפוך להיות סוג של גרניק.

האם אתה יודע מה זה אומר 8 באר ? עכשיו תיקח את הג'ריקן הזה, תסתכל עליו ותנסה לחשוב מה יקרה לו אם יצטרך להחזיק לחץ השווה ל8 ק"ג לסנטימטר מרובע ? זה אומר 8 קילוגרם של לחץ על כל שטח ששווה ערך בגודלו לקצה של האצבע שלך.

אז קודם לפני שאתה עושה ניסויים כאלה תוודא שהמיכל אגירה שאתה מחבר אליו את המכשיר יכול לעמוד בלחצים כאלה או שפשוט כשאתה מתחיל את הניסוי שלך תצלם לנו ותשים פה בקבוצה.

פעם ראיתי סרטון של מישהו שחשב שיכול להחליף את הג'ק של האוטו בכדור פיזיו של אשתו מחובר לקומפרסור לניפוח צמיגים- מפה לשם עפו לו כל השיניים מהפה...

פורסם
לפני כשעה, Roycohen1979 כתב:

אז קודם לפני שאתה עושה ניסויים כאלה תוודא שהמיכל אגירה שאתה מחבר אליו את המכשיר יכול לעמוד בלחצים כאלה או שפשוט כשאתה מתחיל את הניסוי שלך תצלם לנו ותשים פה בקבוצה.

לא. לא. לא. 

קודם, ודבר ראשון - מצלמה, ורצוי שידור בלייב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לא מעט דוגמאות על חיבור קומפרסור לצינור מים, תחפש אחד ללא מים זורמים.

פורסם

@ST12345 אז ככה החנייה היא בחניון תחתון - בניין קומות ולכן אין לי אפשרות לדלי עם מים אלא אם באלי כל חמש דקות לעלות לבית למלא 
סך הכל אני לא מחפש לשטוף בלחץ אטומי את הרכב רק משהו שיעזור לי וישפריץ מים במקום שאמלא דליים בלי סוף , אגב הרכב כן גבוה בשביל להגיע לגג אני צריך לטפס על הדלת וגם אז זה לא ממש תורם 

לשאר אין לי חשק אפילו להגיב .... ציניות לשאלה רצינית זה דוחה . 

אני לא מנסה להתקמצן סך הכל חשבתי על DIY שאולי מישהו התנסה בו וידע להדריך אותי אם כדאי או לא . 

פורסם
@ST12345 אז ככה החנייה היא בחניון תחתון - בניין קומות ולכן אין לי אפשרות לדלי עם מים אלא אם באלי כל חמש דקות לעלות לבית למלא 
סך הכל אני לא מחפש לשטוף בלחץ אטומי את הרכב רק משהו שיעזור לי וישפריץ מים במקום שאמלא דליים בלי סוף , אגב הרכב כן גבוה בשביל להגיע לגג אני צריך לטפס על הדלת וגם אז זה לא ממש תורם 

לשאר אין לי חשק אפילו להגיב .... ציניות לשאלה רצינית זה דוחה . 
אני לא מנסה להתקמצן סך הכל חשבתי על DIY שאולי מישהו התנסה בו וידע להדריך אותי אם כדאי או לא . 

אני משתמש ב גימי וגם לי יש סנדרו סטפוואי עושה אץ העבודה נהדר, גם על השברולט מאליבו שלי

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

בבקשה:

אני לא בטוח כמה באמת חזיקו החיבורים האלו עם האפוקסי את הלחץ שמייצר הקומפרסור שלך וקח בחשבון שגריקן ממוצע מכיל בין 20 ל30 ליטר מים כלומר כל מה שיהיה לך הוא בין 20 ל 30 ליטר מים לשטיפת כל האוטו לפני שתצטרך ללכת ולמלא מחדש.

בנוסף כן תצטרך להמשיך ולחבר אותו לקומפרסור בכל זמן העבודה על מנת להחזיר את הלחץ כאשר הנוזל מתרוקן. 

פורסם

אל תשכחו שהצריכת מים של הגרניק מאוד מאוד נמוכה. יכול להיות באמת שג'ימי + ג'רי יכול להיות פתרון טוב. לשגרת עבודה:

ביום שאני מתכנן שטיפה לוקח בבוקר את הג'ריקן בתא המטען, ממלא אותו בדרך הביתה (לדוגמא חמישי בערב) ובשישי רק מוציא אותו מהבגאז' ושוטף. ככה שאין סחיבות מיותרות. 

מקווה שהגימי אמין ושהאחריות לפחות לשנתיים, כי שואב האבק שלנו ג'ימי שקנינו במרץ עבר אוברול לפני כשבועיים של החלפת מנוע וסוללה. הכל באחריות, שרות טוב ומהיר, אך אחרי שנתיים זה כבר יעלה לך ואתה מדבר על כלי בשימוש קבוע.

פורסם

תבדוק עם רונלייט אם אפשר לקבל/לרכוש אחריות לשנתיים כי סוללה לבד זה 250 ש"ח.

אצלם זה עולה 600...

• תוכן חדש...