Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לקחתי היום את הרכב של אימי למוסך שאני מכיר ובוטח כיוון שהקירור לא עובד כמו שצריך.

אחרי שבדק את טמפרטורת המזגן, הכניס איזה כבלים עם מד מסוים ואפילו ניקה איזה פילטר בתוך התא כפפות, הוא אמר לי שעל מנת לפתור את הבעיה אצטרך למלא גז בעלות של 900 שח כולל מעמ. 

לטענתו זה המחיר למילוי גז בדגמים יחסית חדשים (16/17 ומעלה) ושלפני כמה שנים המחיר היה בכלל מופרז. 

לפני כמה חודשים שסידרתי ברכב אחר (שנת 2010)  את אותה התקלה בדיוק הוא לקח משמעותית פחות (100-300, לא זוכר בדיוק).

שאלתי היא האם זהו מחיר ראוי ואם אכן מחיר הגז לשנתונים חדשים יקר יותר מישנים.

עריכה אחרונה על ידי מגניפיקו
פורסם

בס"ד
הבחור צודק, אם מדובר בגז R1234, זה יוצא יקר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני מכיר מוסך שעושה ב-250.

אבל הוא לא מורשה קיה, אבל יש לו ידיים טובות והוא אמין.

כדאי שתריץ היטב חיפושים בגוגל. אולי תמצא מישהו יותר זול.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, CHACHAM כתב:

אני מכיר מוסך שעושה ב-250.

אבל הוא לא מורשה קיה, אבל יש לו ידיים טובות והוא אמין.

כדאי שתריץ היטב חיפושים בגוגל. אולי תמצא מישהו יותר זול.

איך ההפרש כזה גדול? אתה בטוח שזה לדגמים החדשים? בכל מקרה גם המוסך הזה לא מורשה קיה.

לפני 7 דקות, rotemb כתב:

בס"ד
הבחור צודק, אם מדובר בגז R1234, זה יוצא יקר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

מה זאת אומרת אם? זה לא אמור להיות בכל הדגמים האלה אותו הדבר?

עריכה אחרונה על ידי מגניפיקו
פורסם (נערך)

מר מגניפיקו הנכבד,

אני לא מתמצא בשנתון הזה (לא בתקציב..)

אני שב וממליץ לך להיכנס לאתר מידרג שלהמוסכים, זאפ השוואת מחירים ודומיהם.

בהצלחה. קישור למידרג https://www.midrag.co.il/Content/PriceList/26009

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי CHACHAM
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על המענה חבר. 

האמת שעשיתי סריקה ברשת לפני ולא מצאתי מידע שעזר. עכשיו שרשמתם לי את סוג הגז הרצתי חיפוש ומצאתי אתר שמציע ב590..

אני מנתניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדובר בקרר חדש והמחיר בהתאם, כמה מאות שקלים לכמה מאוד גרם של קרר. 

אבל זה נכון רק למערכת ריקה מקרר ולא כזאת שקצת חסר ואז התשלום הוא בהתאם לכמות שהוסיפו ולא אמור להיות כזה יקר.  

• רעיון טוב! 2
פורסם

המוסכניק בדק את הרכב מספר דקות, והטמפ' ירדו לאיטן עד שהגיעו לסביבות ה10 מעלות. האם זה אומר שהמיכל לא ריק לגמרי? ממה שהבנתי מדבריך משלמים פר גרם ולא מחיר כללי? 

פורסם

המכשור לטיפול בגז החדש לא זול, ואת המחיר משלמים הלקוחות...

המחיר הוא לא בהכרח לפי כמות הגז.

שים לב שגם זה שמציע ב-590 זה לפני מעמ (כלומר 700), וגם אין לך מושג מה התקלה שלך, אז הוא עדיין יכול "לדחוף לך את האלמנט"

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

המכשור לטיפול בגז החדש לא זול, ואת המחיר משלמים הלקוחות...

המחיר הוא לא בהכרח לפי כמות הגז.

שים לב שגם זה שמציע ב-590 זה לפני מעמ (כלומר 700), וגם אין לך מושג מה התקלה שלך, אז הוא עדיין יכול "לדחוף לך את האלמנט"

ביחס לגז ישן יש הבדל גדול אבל בפיקנטו יש מקס 350 גרם. בהנחה שהוסיף אז לא צריך לחייב כאילו עשה וואקום גז מלא.(אני יודע עלות בלון של המוסך)

טריק ידוע לשים גז 134 במקום הגז החדש, ובהנחה ולא יודעים איזה מכונה יש למוסך, לא ניתן לדעת. משלמים על גז ישן כמו על חדש.

בדרכ המדחס יודע להשתמש בשניהם אבל בגלל תקנות זיהום היצרן שם גז חדש1234.

הצרכן ללא באמת מבין מה עושים ברכב שלו.

פורסם

כבר כתבתי קודם - שהעלות הגבוהה היא בגלל הציוד הנדרש ולא בגלל הגז (שגם הוא יקר - אבל פחות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחילה מכבודו, אם חסר גז, סימן שיש בעיה. עלייך למצוא את מקור הדליפה. אני ממליץ על "אר קאר" באשדוד אם זה קרוב אלייך, חסך לי ולחבר המון כסף בתיקון תקלת מזגן. 

• תוכן חדש...