Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מקורולה 2000 לאסטרה2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לרכישת אופל אסטרה מודל 2013 טורבו בנזין, כ140K קילומטר, ב20K מסוכן

אני כיום עם טויוטה קורולה שנוסעת לגמרי לכל מקום בארץ ומחוצה לה, בלי תקלות מיוחדות, בלי תחזוקה כמעט בכלל, צריכת דלק שפויה והגיונית.

האם נכון המעבר הזה? או שכדאי להסתכל לכיוון רכב אחר?

למה אני צריך לצפות במעבר לרכב "חדש" יחסית?

תודה 

פורסם

למרות שמדובר בקפיצה 13 שנה קדימה - אני הייתי חושב פעמיים.

מנוע האסטרה טורבו לא ידוע כאמין במיוחד, ולמרות המחיר האטרקטיבי (שנמוך במיוחד בגלל הסיבה הזאת) הייתי מחפש משהו אחר.

• רעיון טוב! 4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדוע אתה מעוניין להחליף את הרכב ?

מדוע להחליף דווקא באסטרה ? (אם רק בגלל שהוצעה לך עיסקה - אז כבר ציינו קודם מדוע לא כדאי. אם הוצעה החלפה - אז נראה לי שייהנו מהטויוטה שלך יותר משתהנה אתה מהאסטרה לפחות בנושא התחזוקה).

למה אתה צריך לצפות במעבר לרכב "חדש" יחסית ? - ליישור קו כלשהו. בטח ברכב ממודל 2013.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת, יש סיבה להתקדם - לקבל רכב יותר חדש, יותר בטיחותי, יותר נוח.
בקיצור, תראה מתי יהיה לך מספיק כסף לטובת קורולה 2010 במצב שמור, רצוי ברמת אבזור GLI.
נכון לעכשיו, זה עולה סביב 30 אלף₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אז איזה "קפיצה" הייתם ממליצים לעשות ? לאיזה רכב? הדברים הכי חשובים לי זה אמינות-בטיחות-צריכת דלק

כל השאר פחות קריטי לי

מדהים שקורול 2010 עולה פי 1.5 יותר מהאסטרה 2013 

פורסם

אם יש לך רק 20K תשאר עם הקורלה שנת 2000 עוד קצת, ותחסוך כדי להגדיל את התקציב. ב-20K אתה עלול לרכוש צרות של מישהו אחר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את הקורולה רכשתי לפני כמה שנים 5-6, ב12

ככה שלעלות ל20 ועם התקדמות הטכנולוגיה לא נשמע עסקה רעה במיוחד...

אני לא מתלהב לשרוף כסף על רכב ככה שלהגדיל את התקציב כנראה שלא יבוא בחשבון

את הרכב הנוכחי כנראה יעבור למישהו מהמשפחה ככה שבכל מקרה אצטרך רכב חדש..

פורסם

ב-20 אפשר לחפש מיצובישי לננסר, סוזוקי SX4 או קיה פורטה, תקבל שנתון חדש יותר מקורולה ועדיין רכבים די אמינים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יונדאי i30 דור 1, סולידי ואמין, מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר פלנטרי פשוט.

קצת צמאה וממש לא חורכת אספלט אבל אמינה יחסית לשנתון שלה ואפילו תקבל חלון שמש בגג.

פורסם

אהלן

כיום אני טויוטה קורולה 2000

אצלי כבר 5 שנים

רואה מוסך פעם בשנה לפני הטסט, טיפול 10K, החלפת רפידות בלמים ותיקונים קטנים, צמיגים במידת הצורך וזהו.

מעוניין ברכב שלא רואה מוסך בגדול, לא מעוניין בהתעסקות יתרה, מבחינתי זה בעיקר כלי תחבורה - וכן אני מאוד נהנה לנהוג בגדול.

תקציב עד 20K, אפשר פחות.

מה חשוב לי:

1. בטיחות

2. אמינות - לא רואה מוסך

3. צריכת דלק

רוב הנסיעות הינן בתוך העיר, יש נסיעות מחוץ לעיר - פעם בחודשיים בערך לירושלים, או דרום הארץ. וכן יש לפעמים קצת יותר מזה.

נסיעות בעיר הרוב המוחלט זה לבד, מחוץ לעיר בדרך כלל עם עוד אנשים- אך קריטריון זה כמות האנשים הוא פחות חשוב מבחינתי.

אני סבבה עם ידני, כך שאשמח להצעה אחת ידנית ואחת אוטומ' - תודה

פורסם

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...