Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I35 2015, רעש בבלימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בזמן ברקס יש לי רעש בצד ימין של האוטו נראה לי, סוג רעש של חריקה, חריכה, סוג חריטה כזה, לא יודע איך להגדיר בדיוק את הרעש.

מה זה יכול להיות? הרכב לפני חודש עבר טיפול 90 אלף

תודה

פורסם

צריך לפרק את הגלגל ולבדוק אם הדיסקים והרפידות לא שחוקים בעיקר הרפידה הפנימית כי היא נוגעת ראשונה בדיסק בזמן בלימה ולכן נשחקת יותר מהר.

פורסם

לא שאלה שאפשר לענות עליה חד משמעית.
נניח לרגע שהבעיה מגיעה מהבלמים הקדמיים.
אם במוסך הם נבדקו ונסעת פחות מ1500 ק"מ  של נסועה נורמטיבית (ממוצע חודשי בישראל פחות או יותר) - והרפידה הגיעה לסף השחיקה אז טעות של המוסך.
אם פורקו מסיבה כלשהי והורכבו ללא גירוז וניקוי - טעות של המוסך.
אבל יש עוד המון אפשרויות לרעש הזה - למשל גרגיר חול שנלכד ברפידה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ב I30 דור ראשון שהיתה הרכב הקודם שלי רעש זהה התברר כתקלה במיסב קדמי ימני כפול דבר שהוביל לגריסת צלחת הבלם הקדמית (לא היו בעיות בבלמים לפני כן)- הוחלף מיסב כפול +צלחת וסט רפידות בלם קדמי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלכתי בכל זאת למוסך, הוא הסביר לי משהו שהדיסק הזה לפעמים יש לו שלבים קצרים שהוא מגיע לחלק מתכתי ואז אני שומע את זה, ואז זה עובר וזה תקין

• תוכן חדש...