Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי את הרדיו דיסק הנ"ל והרכבתי אותו במקום הרוקפורד 9220 שיש לי, אני חייב לציין שזה ממש מכשיר זבל!!! טוב חוץ מזה ששמעו אולי יותר חזק ברמקולים (בגלל כיונים שונים במגבר) כל הרדיו דיסק הזה שווה לתחת!!! 20 דק' אחרי שקניתי אותו מכרתי אותו לבחור שרצה לקנות ממני את הרוקפורד (והרווחתי 400 שקל על הדרך......)

הקיצר עדיף לא לקנות פרמייר 770 החדש! באלקים אני ממליץ לכולם לקנות את הכי פשוט של רוקפורד ולא את ה770 או 7700 של פיוניר!!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מתכוון לפרט למה אתה משמיץ את המכשיר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל אני משמיץ אותו רק מבחינת סאונד, מבחינה ויזואלית הוא ממש מרשים וממש יפה ואגב קל לשימוש, אבל חסרים לו מלא צלילים והסאב (ראה חתימה) התחיל לדפוק כמו פיוניר 305 יעני ממש התחיל להיות איכות של יפו באוטו!!!

הרמקולים נשמעו יפה אבל הסאב איבד סאונד (ולסאב הזה יש עוצמה ואיכות) ברמה בלתי יאמנת.

השלט שבא איתו לא נוח בכלל ולא קולט כמו שצריך.

וואלה היו עוד דברים שעיצבנו אותי במכשיר כמו ששם השיר מופיע רק אחרי שמנגנים אותו (וברוקפורד אני יכול לסרוק שירים לפי שם ורק אחרי זה לבחור אם לנגן או לא)

ואם אני יזכר בעוד דברים אני ארשום.......

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

חסרים לפאנל שלך מלא צלילים ??? תתקשר ליבואן ותבקש להפעיל את האחריות.

אבל אני מראש אומר לך שתצטרך להסביר לו, מהזה פאנל עם חיסרון בצלילים.

החוות דעת שלך בנוגע לצלילים מגוחכת. אני לא מבין למה טרחת להשמיץ את הפאנל בגלל החיסרון בצלילים.

לעומת כל היתרונות שויזואליים, והנוחות שאתה מדבר עליהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה אם האיכות של המכשיר לא טובה אז מה עוזר לי שהוא 4 וולט יציאת אראסיי???

אני מעדיף יציאת ארסיאיי בעלת 2 וולט ומכשיר איכותי מאשר 4 וולט ואיכות של יפו.....

לא ככה?!?!?!?!??!?

מה קשורה האחריות??

איך היא משחקת תפקיד??

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אני חושב שאין לך שום מוסג בכיוון המכשיר, ניתן להגיע איתו לאחלה סאונד עם כל הכיוונים שיש לו, ויש לו הרבה .

לא יכול להיות שתוך 20 דקות תלמד את המכשיר במיוחד שהיה לך רוקפורד לפניו ,

ולכן אתה לא יכול לבוא בטענות ולהשמיץ את המכשיר .

פורסם

מי קבע שהאיכות של המכשיר לא טובה ?

דובר על איכות של מכשירים רבות בעבר, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

משהו פה מוזר לי, משום שהוא לא שונה מהכיוונים ב550 שהיה לי, יש לו קצת תוספות,

אז מה רע? זה יכול להיות רק טוב, ועוד תכננתי להביא את המכשיר הזה. עכשיו גרמת לי לסקרנות.

דווקא שמעתי תגובות טובות על המכשיר.

תמיר

פורסם

אני ממש מבין אותך אחי ראיתי את מכשיר והוא אומנם יפה אבל בפצ'רים ובחיתוכים הוא חתיכת חרא...

גם אני הבנתי שפיוניר זה ביזבוז כסף אחרי שהבאתי את האלפיין.....

לסיכום 7700 לא מומלץ... לפחות אני לא ממליץ.......

פורסם

ראיתי אותו גם והוא מאוד יפה חוץ מזה אין הרבה למה לצפות

פיונר כידוע האיכות שלהם לא בשמיים אם כבר הייתי לוקח רק רוקפורד אלפיין או קלריון אלה מכשירים שהפשוטים שלהם באיכות גבוה לעומת פיונר וכל השאר (קנווד וכו')

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תסלחו לי אבל אני מן הסתם אני עובד בזה ודווקא יש לי טיפה טיפה של ניסיון, אולי אני לא הכי מושלם בכיוון אבל אני מתעסק בזה, מתקין כאלו ומכוון מלא כאלו ככה שלכוון נראה לי שאני יודע.......

מה גם שאין לי ציוד חרא באוטו אלא יש לי ציוד טוב.

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
תסלחו לי אבל אני מן הסתם אני עובד בזה ודווקא יש לי טיפה טיפה של ניסיון, אולי אני לא הכי מושלם בכיוון אבל אני מתעסק בזה, מתקין כאלו ומכוון מלא כאלו ככה שלכוון נראה לי שאני יודע.......

מה גם שאין לי ציוד חרא באוטו אלא יש לי ציוד טוב.

קובי.

ידידי הטוב, אל תגזים עם הקביעות לגבי איכות הציוד שלך. יש לך ציוד בינוני. שום דבר שלא בשיגרה.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

לא היה לי ניסיון אם המכשיר הספציפי אבל לפי דעתי אתה לא יכול לקבוע את טיבו של המוצר ב20 דקות....

אתה צריך לפחות כמה ימים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

או שפשוט סתם נפלת על מכשיר פגום, לא סתם לרוב הפורום יש פיוניר, הם זולים ושווים את הכסף.

תמיר

• תוכן חדש...