Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בגדול היום אני מחזיק בתא המטען, כפפת מיקרופייבר פשוטה +בקבוק עם מים ושמפו לרכב  . לצורך ניקוי של לשלשת ציפורים, כל מיני פסולת מעצים , וכו'. 

השאלה אם זה פתרון טוב לזה? 

בנוסף, יש לי את הbsd שאני משתמש בו בתור עזר לייבוש , (דרך אגב עושה עבודה מעולה מרוצה ממנו בטירוף) . 

רציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם למטרה ניקוי לשלשת? 

או שיש חומר אחר מומלץ למטרה הזו? 

אם כן, אשמח לקבל לינקים.

תודה  

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
פורסם

רוב אלה המבוססים על סיליקון עושים עבודה לא רעה כטיפול מונע. אבל הסוד הוא גילוי מוקדם. הרי לנקות מספיק להשרות במים .

איזה ציפור מדובר : דרור או שחף ?

פורסם
לפני 22 שעות, Shay Fishman כתב:

בנוסף, יש לי את הbsd שאני משתמש בו בתור עזר לייבוש , (דרך אגב עושה עבודה מעולה מרוצה ממנו בטירוף) . 

מה הכוונה עזר לייבוש?

קניתי אותו לא מזמן ואני שם אותו אחרי שהאוטו חוזר משטיפה, לא?

פורסם

@Transporter

הכוונה שאחרי השטיפה, אני מייבש את האוטו עם מגבת מיקרופייבר. אבל לא יבוש של 100% (נשאר עוד קצת מים על הרכב)

ואז עם מגבת מיקרופייבר אחרת אני מיישם את ה bsd , לדעתי יותר נוח למרוח את החומר בשיטה הזו . נסיתי פעם על רכב יבש אחרי שטיפה והאמת שפחות אהבתי. הבנתי שהרבה פה בפורום משתמשים בbsd בתור drying aid .

יש ביוטיוב המון סרטונים שמסבירים על הצורת יישום הזו, תחפש ביוטיוב "sonax bsd drying aid".

מסרטונים שראיתי חלק מהאנשים מדללים את החומר במים. אני אישית לא מדלל, כי גם ככה נשארים מים על הרכב. אז לדעתי אין צורך בדילול, 

סך הכל אחלה קוויק דיטיילר . מהניסיון החובבני שיש לי 🙂

• תוכן חדש...