Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A8

Dushane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כתבה שבני גנץ נוסע על אאודי a8 

רציתי לשאול למה הוא בחר רכב יקר?

לדעתי היה עדיף לו לקחת מאזדה 6 בגלל אחזקה זולה, פחות סיכויים לתקלות ואם כבר יש תקלה אז היא לא תהיה כל כך יקרה, שמירת ערך ושוק טוב יחסית לרכב מנהלים 

פורסם

ולמה יש 40 שרים ?

ולמה לא משלמים לכל נפגעי הקורונה ?

ולמה בחר בוולבו במקום מאזדה ?

למה בעצם כלב מלקק לעצמו את הביצים ?

( אתה באמת תמים או עושה את עצמך ?)

• מצחיק 1
  • מעניין 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה באמת חושב שאכפת לביבי/גנץ/כל נבחר ציבור אחר אם יש לרכב אחזקה זולה או מה שמירת הערך? זה הכי רחוק מרכב פרטי שאפשר, ליטרלי לא מדגדג להם את הזרת עלויות האחזקה והרכש של הרכבים.

פורסם
לפני 6 דקות, Shay_u כתב:

אתה באמת חושב שאכפת לביבי/גנץ/כל נבחר ציבור אחר אם יש לרכב אחזקה זולה או מה שמירת הערך? זה הכי רחוק מרכב פרטי שאפשר, ליטרלי לא מדגדג להם את הזרת עלויות האחזקה והרכש של הרכבים.

אבל לציבור אכפת 

לפני 8 דקות, חולגי כתב:

ולמה יש 40 שרים ?

לא תמים 

זה מכעיס אותי

פורסם
ולמה יש 40 שרים ?
כנראה שהוא עושה את עצמו
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Dushane כתב:

אבל לציבור אכפת 

לא תמים 

זה מכעיס אותי

גם החופש הגדול הגיע כמעט ושכחנו.

וגם היו לאחרונה כמה הפגנות בנושא (או משהו דיי קרוב לזה). 

תציע לו להחליף לאטראז'. זה באמת יכול  להיות מעניין: תכתוב לו מכתב. לדעתי הנימוק הראשי צריך להיות שאאודי A8 לא אמינה יותר מאטראז'. הוא אולי ישתכנע (אדם חכם).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 47 דקות, Dushane כתב:

לדעתי היה עדיף לו לקחת מאזדה 6 בגלל אחזקה זולה, פחות סיכויים לתקלות ואם כבר יש תקלה אז היא לא תהיה כל כך יקרה, שמירת ערך ושוק טוב יחסית לרכב מנהלים 

יצא לך פעם לראות את הבית של בני גנץ? 

את האבטחה המטורפת ברחוב שכוללת בטוחה גלאי מתכות, מערכת שמירה שלא תבייש מבצר, עשרות מצלמות ופמליה של כמה וכמה רכבים - וזה עוד בתקופה שהוא היה רמטכ"ל 

אני במקרה התאמנתי בחדר כושר שמשקיף ממש על הרחוב שלו וזה גם במקרה אחד החניונים המקורים היחידיים בכל השכונה - אומר שפה ושם כשהייתי חונה שם בשבת בבוקר לעשות טיפול זריז לרכב - כל פעם קיבלתי ביקור מהקב"ט שלו בשאלות מי אני ומה אני עושה שם. 

העלות של כל המערך המטורף הזה הופכת A8 או אפילו S8 משוריינת - לטיפה בים. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 52 דקות, Dushane כתב:

1. הוא לא בחר , בחרו בשבילו

2. ראש ממשלה (ואם אני לא טועה אז גם ) ונשיא המדינה נוסעים ברכב משוריין. לצורך כך צריך רכב גדול עם מנוע חזק שיסחוב את אקסטרה משקל , דווקא כאן אני לא חושב שמאזדה 6 תהיה עם פחות תקלות , בגלל השני טון שריון שיש על הרכב .

עלות של כל שר לענייני כלום וסגן שר לענייני שום דבר לשנה היא יותר גבוהה מרכישת רכב כזה שמחזיק מספר שנים. יש כל כך הרבה מקומות לחסוך בהם בממשלה בכלל ובנוכחית בפרט , 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני כשעה, Dushane כתב:

יותר טוב אם היה הולך על יונדאי טוסון 0 ק"מ, היה חוסך יותר בקניה וגם ירידת ערך יותר קטנה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לפני כשעה, חולגי כתב:

ולמה יש 40 שרים ?

זאת הדרך שבה הצליחו להרכיב ממשלה, ככה עובדת הדמוקרטיה הישראלית.

לפני כשעה, Shay_u כתב:

הם לא בוחרים את הרכבים, יש מכרז

לפני 42 דקות, yoav911gt2 כתב:

לא חושב שמייצרים מאזדה 6 משוריינת.

אפשר לייצר בהזמנה מיוחדת. זה ידרוש פיתוח מיוחד, יעלה הון תועפות אבל יראה "צנוע".
זה מזכיר לי את הפעם שב.מ.וו סדרה 5 זכתה במכרז לרכב שרים כי דלק הציעו את ההצעה המשתלמת ביותר (כ50% אחוז הנחה) אבל קמה סערה ציבורית כי זה לא משנה כמה זה עולה לנו, משנה שב.מ.וו נראה לא צנוע. 
אז המכרז בוטל (באופן לא חוקי) ובמקום הב.מ.וו זכו ניסאן מקסימה אלטימה.

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

את האבטחה המטורפת ברחוב שכוללת בטוחה גלאי מתכות, מערכת שמירה שלא תבייש מבצר, עשרות מצלמות ופמליה של כמה וכמה רכבים - וזה עוד בתקופה שהוא היה רמטכ"ל 

אני במקרה התאמנתי בחדר כושר שמשקיף ממש על הרחוב שלו וזה גם במקרה אחד החניונים המקורים היחידיים בכל השכונה - אומר שפה ושם כשהייתי חונה שם בשבת בבוקר לעשות טיפול זריז לרכב - כל פעם קיבלתי ביקור מהקב"ט שלו בשאלות מי אני ומה אני עושה שם. 

ה A8 המשוריינת שלו. (סליחה שתיהן) הן בעלות מכלולי הנעה של S8. מה שאני לא הבנתי בעניין של גנב הקולות הזה ואולי כשכן שלו תוכל לעזור לי האם הוא באמת נהנה ומחפש את הטררם הזה, שיירות וכו' או שזה באמת "נכפה עליו"?
פורסם

"ראש הממשלה ונשיא המדינה מאובטחים על ידי היחידה לאבטחת אישים של השב"כ, שאמונה על אבטחתם של אישים המהווים את "סמלי השלטון" במדינת ישראל. אלה כוללים בנוסף גם את יו"ר הכנסת, שר החוץ, שר הביטחון, יו"ר האופוזיצה ונשיא בית המשפט העליון. בשל כך, סידורי האבטחה של ראש הממשלה והנשיא נקבעים על ידי השב"כ, וכך גם צרכי המיגון והשדרוג של כלי הרכב שלהם"

https://thewhistle.globes.co.il/web-statement/PdM8ow96kp

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני כשעה, teyal כתב:
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

ה A8 המשוריינת שלו. (סליחה שתיהן) הן בעלות מכלולי הנעה של S8. מה שאני לא הבנתי בעניין של גנב הקולות הזה ואולי כשכן שלו תוכל לעזור לי האם הוא באמת נהנה ומחפש את הטררם הזה, שיירות וכו' או שזה באמת "נכפה עליו"?

בשבוע שעבר יאיר לפיד (יו"ר האופוזיציה) הגיש בקשה להסרת האבטחה מעליו.

השבכ הצטרף לבקשתו בטענה שאי אפשר לאבטח אדם שלא משתף פעולה עם העניין.

מי שמחליט בסוף זו ועדת שרים לענייני שב"כ שבראשה עומד ראש הממשלה.

הוועדה החליטה להשאיר את האבטחה על יאיר לפיד. 

אלו עובדות. הסרתי את כל הפרטים שעלולים להטות את הדיון לפוליטי/צהוב/פרשנות

פורסם

היום בבוקר בדרך לעבודה על כביש 5 הפמליה של גנץ כנראה לקחה את מר בחור לאירוע חשוב כי הם נסעו מהר ופילחו את הפקק עם צ'קלקות - שתי טויוטה סקויה! לנדקרוזר ואני חושב שאיזו פאסאט גם - תוסיפו לזה את כל מה שרשמתי מעלה על הבית שמבוצר כמו איזה פורט נוקס ואתם באמת חושבים שתקציב לA8 ישנה משהו? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...