Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A8

Dushane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או עכשיו רואים.

שונא את המעגל תנועה הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 23 שעות, lanosforce כתב:

היום בבוקר בדרך לעבודה על כביש 5 הפמליה של גנץ כנראה לקחה את מר בחור לאירוע חשוב כי הם נסעו מהר ופילחו את הפקק עם צ'קלקות - שתי טויוטה סקויה! לנדקרוזר ואני חושב שאיזו פאסאט גם - תוסיפו לזה את כל מה שרשמתי מעלה על הבית שמבוצר כמו איזה פורט נוקס ואתם באמת חושבים שתקציב לA8 ישנה משהו? 

לא זכור לי אי פעם שהיו טויוטה סקויה בשיירות האלה, בדרך כלל לנד קרוזר רגיל ולנד קרוזר 100 או 200 (שנמכר פה למספר שנים).  (j100 וגם j200)

פורסם

נכון - הסקויה חדשות וראיתי אותן השבוע פעם ראשונה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
בתאריך 28.6.2020 בשעה 19:55, lanosforce כתב:

יצא לך פעם לראות את הבית של בני גנץ? 

את האבטחה המטורפת ברחוב שכוללת בטוחה גלאי מתכות, מערכת שמירה שלא תבייש מבצר, עשרות מצלמות ופמליה של כמה וכמה רכבים - וזה עוד בתקופה שהוא היה רמטכ"ל 

אני במקרה התאמנתי בחדר כושר שמשקיף ממש על הרחוב שלו וזה גם במקרה אחד החניונים המקורים היחידיים בכל השכונה - אומר שפה ושם כשהייתי חונה שם בשבת בבוקר לעשות טיפול זריז לרכב - כל פעם קיבלתי ביקור מהקב"ט שלו בשאלות מי אני ומה אני עושה שם. 

העלות של כל המערך המטורף הזה הופכת A8 או אפילו S8 משוריינת - לטיפה בים. 

בתקופת הרמטכ"לות היה ליווי של לנדקרוזרים אחד שנסע לפנים ושני שסגר מאחור. הרכב היה סקודה סופרב עם וילונות בד בחלונות האחוריים . הבן שלו חבר של בן השכנים ובכל פעם שאישתו ביקשה שיאסוף את הילד (היום בן 18) היו חוסמים לי את החנייה. 4 קצינים בדרגת סרן בלנדקרוזר אפורה 😬 בהתחשב שזה רחוב ללא מוצא, למעשה נכנסו למצב לא "חכם" 🤭

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מצחיק, נראה שלכולכם יוצא לראות את השיירות לעיתים מאוד תכופות. 

אני ראיתי את השיירה של ביבי פעם אחת בחיי בכביש שש והתלהבתי כמו ילד בהופעה של יובל המבולבל. או בגרסה הבוגרת, כמו אבא בהופעה של מיכל הקטנה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

@Adani  מן הסתם כמה מאיתנו גרים בקירבת אלו שפיתחו קריירה. לפני למעלה מ 20 שנה כשהגעתי לראש העין אותם בעלי תפקידים היו "סתם" קצינים 😏 למעט אחד, מי שהיה מפכ"ל המשטרה אז 🙂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כשאני הגעתי לראש העין זה היה לפני בחירות מועד א', אז הדמות הפוליטית הבכירה הייתה מירי רגב, וגנץ היה רמטכ"ל לשעבר והתקווה של "רק לא ביבי"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

@m3x7r3m3 הנושא הוא A8 לא פוליטיקה 😷 מבחינת ניראות כלי רכב של בעלי תפקידים בסביבה היו אאל"ט האונסיס של מפכ"ל המשטרה. והוולבו של חבר כנסת עם שלוחת טלפון למושב האחורי ואחר כך  את הסקודה האפורה של הרמטכ"ל .

עריכה אחרונה על ידי zaf

• תוכן חדש...