Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים ובעלי הניסיון,

החלטתי לבדוק אופציה של קניית רכב מטרייד אין מהחברה של סוזוקי.

ניסתי להבין טלפונית האם אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה ונעניתי בתשובות מתחמקות שהרכב עבר כבר בדיקה ויש אחריות. מה האחריות אומרת ולכמה זמן לא ממש ענו.

מניסיונכם האם אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה פרטית?

פורסם

פעם ראשונה אני שומע על זה...

לעשות בדיקה לרכב זה הא'-ב' של קניית רכב מה הלאה לא נותנים לראות את הרישיון?

אם ברצינות יש מישהו שלא מוכן לתת לך לבדוק את הרכב כנראה שיש סיבה לכך לכן והוא עושה לך טובה וחוסך לך כבר את ה500 שקל של הבדיקה

• רעיון טוב! 2
פורסם

יתכן ואני עושה קצת עוול. 

הכוונה היא שמנסים בדרך מנומסת להוריד אותך מהרעיון של בדיקה, כי כבר הרכב עבר בדיקה וכאמור אתה קונה מטרייד אין של החברה עצמה משמע ״יש לך אבא ואמא״, וכבר חסכו לך את הכאב ראש ובדקו שהרכב לא עבר תאונות והשלדה והמנוע תקינים וכן הלאה. 

אבל עדיין ממה שאני מבין מכם קיימת לי האפשרות להוציא את הרכב לבדיקה במכון שאני אבחר?

פורסם

הבדיקה של הטרייד אין זאת לרוב בדיקה קומבינה והיא לא מציגה תמונה אמיתית של הרכב אלא תמונה מאוד מאוד "מיופה"

לא הייתי ממליץ להתייחס לבדיקה הזאת מעבר רושם ראשוני בלבד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא לוותר על בדיקה מטעמך במקום שאתה בוחר.
בנוסף, מנסיון אישי, מקומות טרייד אין אמינים אפילו עודדו אותי לקחת את הרכב לבדיקה מטעמי, איפה שארצה.
מאוד מפתיע מה שאתה מתאר.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על זה.

אגב, בטרייד אין זו אמורה להיות בדיקה שנתנו למי שהעביר את הרכב שלו לטרייד אין, לכן לא ברור לי למה אנשים חושבים שהבדיקה לא שווה כלום.

הרי מה האינטרס של חברת טרייד אין לתת למישהו בדיקה מקלה?

בכל אופן הייתי מתעקש לקחת לבדיקה משלי, אם לא נותנים זה מוזר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האינטרס הוא שתחשוב שאתה קונה בונבון ומשלם בהתאם, בעוד שבמציאות הרכב חטף.

הבדיקה מטעם טובה לסינון ראשוני, אם יש "פגיעה משמעות נמוכה" כדאי לעבור לרכב הבא כי בבדיקה אמיתית יש סיכוי שהמשמעות הנמוכה תיהפך למשהו יותר רציני.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

נניח שאדם א' בא עם הרכב שלו לטרייד אין.

מה האינטרס של חברת הטרייד אין לתת לי בדיקה מקלה? הרי ככל שהבדיקה תהיה יותר מעמיקה ופדנטית יהיה להם יותר על מה להוריד לי, לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חברת הטרייד לא צריכה נייר בדיקה. או שהיא יודעת להעריך בעצמה, או שמכון הבדיקה יתן להם חוו״ד שהקונה לא יראה.

הבדיקה שיציגו לקונה מהטרייד מטרתה בדיוק למנוע מהקונה לקחת את הרכב לבדיקה במקום בלתי תלוי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
האינטרס הוא שתחשוב שאתה קונה בונבון ומשלם בהתאם, בעוד שבמציאות הרכב חטף.

הבדיקה מטעם טובה לסינון ראשוני, אם יש "פגיעה משמעות נמוכה" כדאי לעבור לרכב הבא כי בבדיקה אמיתית יש סיכוי שהמשמעות הנמוכה תיהפך למשהו יותר רציני.

קשקוש בלשון המעטה, כל רכב שעבר תיקון גם הכי קטן שיש תהיה הערה בסעיף משמעות נמוכה.

דבר שני, עוד לא נתקלתי מעולם שמכון בדיקה שגה בסעיף משמעות גבוהה ואם כן זה חמור ביותר, לא מדובר בסעיף שמעגלים בו פינות.

בשאר פרמטרים יתכנו שינויים כאלו ואחרים.

דבר אחרון, מכון בדיקה מתחייב אך ורק למזמין הבדיקה, ולכן כל בדיקה שמוצגת לא שווה את הדף שהיא כתובה עליו, לעומת זאת היא טובה כאמור לקבלת תמונה כללית על מצב הרכב.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 1 שעה, dorsht כתב:

נניח שאדם א' בא עם הרכב שלו לטרייד אין.

מה האינטרס של חברת הטרייד אין לתת לי בדיקה מקלה? הרי ככל שהבדיקה תהיה יותר מעמיקה ופדנטית יהיה להם יותר על מה להוריד לי, לא?

מי ערב לך שהבדיקה שמראים לך היא אותה בדיקה שהוצגה ללקוח ששלח את הרכב לטרייד אין?

במקרים כאלה אני לא סומך על עבודה או הזמנת עבודה של מישהו אחר. לוקח את הרכב בעצמי למכון בדיקה שאני בוחר, זה פשוט שלב שאסור לדלג עליו.

פורסם

זה מה שחשבתי שקורה.

ברור שהייתי לוקח לבדיקה ככה או ככה.

פורסם

לא רק שאתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה זאת תהיה טעות מצידך לא לקחת אותו.

אף תסמוך על הבדיקה של הסוכנות ותחקח לבדיקה מטעמך, אפילו מנסה להתנות את העלות של הבדיקה בכך שאם מתגלים פערים משמעותיים בין הבדיקות העסקה תבוטל והם ישלמו על העלות של הבדיקה השניה.

אתה הולך להוציא כמה עשרות אלפי שקלים- מה זה עוד 500 ?

אגב גם היסטוריית טיפולים מלאה זה דבר שאסור לוותר עליו, היא תספר לך דברים שהבדיקה לא בטוח תעלה עליהם כמו תקלות חוזרות שתוקנו כבר ותלונות של בעל הרכב הקודם

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...