Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולכם!!

ברשותי סקודה פאביה ספייס דיזל 2008 ידנית

הטיפול 10.000 האחרון שהיה הוא לפני 5.000 ק"מ

לאחרונה שמתי לב ששמן המנוע הוא ממש בצבע שחור

מד לחץ שמן לא מצפצף והאוטו נוסע חלק ברוך השם

השאלה אם כדאי להחליף את כל השמן השחור

או שזה סתם מפוייח ולא להתייחס

אשמח לחוות דעת המומחים היקרים.

משתדל לעזור

פורסם

ברכב דיזל ישן השמן משחיר מהר מאוד ( לפעמים אחרי 2000 קילומטרים הוא שחור לגמרי ). לא רשמת כמה קילומטרים הרכב עבר עד עכשיו.
תחליף לשמן סינטטי איכותי כל 10 אלפים קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה מר בוקי עזרת לי כי אני דיי חדש על דיזל

ושוב תודה! גם לך vladclar

מעניין אותי למה זה ככה?

לפני 2 דקות, vladclar כתב:

תחליף לשמן סינטטי איכותי כל 10 אלפים קילומטרים.

למה לא חצי סינטטי?

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם

למה השמן שחור? המנוע צבר פיח.
אני לא יודע באיזו צמיגות אתה משתמש.
כיום המחירים של שמנים סינטטיים שעומדים במפרטי היצרנים נמוכים מאוד ( שמנים לא יקרים של Eurol, Wolf, Motul ועוד ) . אני לא רואה סיבה לקנות חצי סינטטי ( אלא אם קשה למצוא שמן סינטטי בצמיגות מסויימת כמו 10w-40).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברכב דיזל החלפת שמן, הפעלת מנוע , הוא כבר שחור.  אתה צריך להתחיל לדאוג אם השמן נישאר בגוון שלו - זה אומר שהוא לא עושה את העבודה שלו. 

פורסם
לפני 7 שעות, המחליף כתב:

הצמיגות שלי 15 W-40

אתה בטוח שזו הצמיגות הנכונה? מהי המלצת היצרן/יבואן? 

כמדומני, התקן הנדרש הוא 505.01 או 507.00 והצמיגות לשמנים כאלו שראיתי נעה בין 5w40 לאף נמוך מכך. בצמיגויות האלו, קל יותר למצוא סינטטים מלאים. 

פורסם

מתוך אתר קאסטרול - המתייחס לשמנים בסקודה/פולקסווגן: 

VW 505.01 – זהו תקן לרכבי דיזל עם טורבו, עומד בתקן ACEA-B4  צמיגות השמן 5W40.

צדקת. זה 5 ולא 15W

משתדל לעזור

• תוכן חדש...