Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים בעבר פתחתי כאן אשכול עם מחשבה לקנות פיקנטו GT עם מימון אבל בגלל נסיעות בין עירוניות קיבלתי וירדתי מרכבי מיני.

ההתלבטות שלי כרגע היא לכיוון מאזדה 2 דינמיק שנתון 16 בערך שניתן למצוא ב50-60K, חבר המליץ לי לבדוק פולקסווגן גולף טרנדליין שנתון 14-15 שנמצא בערך באותו מחיר.

ברור לי שהרכבים הם שונים אחד משפחתי ואחד סופר מיני, אבל בהינתן והמחיר כמעט זהה, ולפי הנתונים הגולף חזקה יותר וחסכונית יותר בדלק, על איזה הבטים עליי להסתכל ? שמעתי שהגרמניות פחות אמינות עם בעיות בגירים.

חשובה לי אמינות ובטיחות, רכב מאובזר ולא רמות גימור חסרות כל, שיתאים לזוג לא צריך משהו גדול, בכללי שיהיה יותר רכב וחווית נהיגה, צריכת דלק שתהיה מעל 11-12 אני לא מחפש מנועים של 2000 גג 1600.

פורסם

אולי תשקול דגמי דיזל של פולקסווגן (ג'טה או פאסט לא זוכר למשל) אם אתה נוסע הרבה, זה ייתן לך חיסכון ניכר (והם דיי אמינות)

משתדל לעזור

פורסם

אי אפשר להגיד מה מתאים לכם יותר בלי להבין את הדרישות שלכם...

ובכן מתבקשת השאלה מה הדרישות שלכם מהרכב? כמה אנשים הולכים לנסוע בו? אלו מרחקים? באיזו סביבה ועוד...

פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

אי אפשר להגיד מה מתאים לכם יותר בלי להבין את הדרישות שלכם...

ובכן מתבקשת השאלה מה הדרישות שלכם מהרכב? כמה אנשים הולכים לנסוע בו? אלו מרחקים? באיזו סביבה ועוד...

רשמתי בפוסט,

חשובה לי אמינות ובטיחות, רכב מאובזר ולא רמות גימור חסרות כל, שיתאים לזוג לא צריך משהו גדול, בכללי שיהיה יותר רכב וחווית נהיגה, צריכת דלק שתהיה מעל 11-12 אני לא מחפש מנועים של 2000 גג 1600.

מרחקים אני לא יודע להגיד בדיוק מספרים אבל זה נסיעות בין עירוניות, באיזור ה60 קמ יומי, לא איזורים הרריים

פורסם

מאזדה 2 תתאים מצויין.

יש לה מערכות בטיחות מתקדמות, היא אמינה, מאובזרת, ובעלת התנהגות כביש מהנה.

ההיתרון לגולף הוא בעיקר בתאוצות במרווח ובנוחות בצריכת הדלק למרות שההצהרה היא שהגולף חסכונית יותר בפועל ההבדל יהיה זניח עד לא קיים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...