Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.6.2020 בשעה 01:44, Mike808 כתב:

סקודה פביה נמכרת כחדשה כרגע רק ברמת גימור בסיסית ועם תיבת הילוכים ידנית בלבד.

גג פנורמי לא נפתח היה אופציה בדגם שלפני מתיחת הפנים ובפועל יש מעט מאוד רכבים כאלה בישראל.

לגבי ביקוש, הופתעתי לאחרונה כשחברים קרובים חיפשו רכב כזה ופשוט לא הצליחו לאתר רכב במחיר סביר, רוב המוכרים דרשו מעל המחירון או מחירון יד 2 שהיה גבוה יותר, חלקם העלו את המחיר בפגישה, הזוי והפתיע אותי ממש.

אם מחפשים סופר מיני חדשה אז רנו קליאו מקבלת ביקורות מפרגנות מאוד, לי טרם יצא להתנסות. אופל קורסה נראית מעולה וגרסת הכניסה במבצעים מתומחרת לא רע.

פיג'ו 208 החדשה אמורה להגיע מתישהו השנה, סוזוקי סוויפט עם מנוע חדש וסיוע היברידי (ואולי גם סופסוף מערכות בטיחות), מאזדה 2 וסיטרואן C3 אחרי מתיחת פנים, טויוטה יאריס והונדה ג'אז חדשות ואולי גם יונדאי I20 החדשה, כך שצפויים לא מעט שינויים בקטגוריה. אם הרכישה לא דחופה הייתי ממתין קצת.

הייתי היום בסוכנות של סקודה ואכן הנציג אמר שהסקודה בגרסה האוטומטית יותר לא נמכרת אבל הבנתי שכנראה הולכים לחדש את המכירות לקראת סוף השנה.

למען האמת מאוד התחברתי לרכב במראה, ורציתי רק להרגיש אותו לפני שאני ננעל

מתלבט אם להמתין או לא 😊

פורסם

הפביה מיושנת, היא לא כוללת אבזור בטיחות שקיים בפולו ובאיביזה המקבילות למעט מערכת בלימה אוטונומית במהירות עירונית. בנוסף היא מבוססת על פלטפורמה ישנה וצפויה בדגם החדש לעבור לרצפה שבה משתמשות היום האיביזה והפולו.

אם כבר להמתין אז לדגם חדש שיציג שיפור משמעותי. אני לא הייתי קונה את הדגם הנוכחי בערוב ימיו, לא חסרות אפשרויות עדיפות.

פורסם

מבין השתיים שהעלת נכון להיום - חד משמעית מזדה 2. מכרתי אחת כזו שנת 2017 , ששירתה אותה בנאמנות 3 שנים , 0 תקלות למעט טיפולים שוטפים. זריזה ומהנה לנהיגה+ תצרוכת הדלק לא רעה בכלל.

מזה שבועיים עם גולף חדשה 2020 וכבר נכנס למוסך לבדוק "רעשי מזלגות" מגיר הDSG. 

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 19.6.2020 בשעה 18:34, yulianx כתב:

יש בפייסבוק קבוצה לבעיות הגיר, במיוחד לבורר הילוכים,שזאת אחת המחלות.

הגיר עם השנים עסר עידכונים, אבל לא חושב שמישהו יגיד שהיום זה גיר עם אמינות גבוהה, פשוט צריך לקחת את זה בחשבון.

מנגד הוא מספק זריזות ותורם לביצועים.

חפש את הקבוצה הזאת.

3FBFCCA7-09DC-45F7-A385-75EFCB687843.png

מה התקלו

הנפוצות בכל גיר ? מה הערכה הגסה לכל תקלה ביחס לק״מ ? למשל 30 אלף ק״מ לחלק וכו תודה מראש 

פורסם

זה יכול להגיע ב 50 אלף ק״מ או ב 100 אלף ק״מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 דקות, yulianx כתב:

זה יכול להגיע ב 50 אלף ק״מ או ב 100 אלף ק״מ.

בס״ד תודה ! מה התקלה השכיחה ועלות תיקון בסדרי גודל ? תמיד לומד מהפוסטים שלך תודה אלוף 

פורסם

מצמדים- אולי לא תקלה אלא בלאי אך יחודי לגיר רובוטי 3  אלף בערך.

מכטרוניק- שיפוץ ב 4.5 אלף, חדש באזור ה 7 אלף לא זוכר בדיוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, yulianx כתב:

מצמדים- אולי לא תקלה אלא בלאי אך יחודי לגיר רובוטי 3  אלף בערך.

מכטרוניק- שיפוץ ב 4.5 אלף, חדש באזור ה 7 אלף לא זוכר בדיוק.

מצויין תודה !!!

• תוכן חדש...