Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ איתכם על מאזדה 2 ספורט לעומת 

סקודה פאביה סטייל.

ידוע לי שהמנועים והגיר של מאזדה מאוד אמינים. איך של סקודה?

מחפש ברכב בעיקר פיצ׳רים שגורמים לנהיגה להיות נוחה ומהנה ומודרנית, נוחות נהיגה וזריזות

תודה

פורסם

הגור יכול להיות נקודת חולשה, אמנם מבחינת עבודה הוא ממש טוב ותורם לזריזות.

אבל יש לא מעט תלונות על סוויטש בורר הילוכים עלותו עד 1000 שקל, יש קבוצה בפייסבוק בנושא.

ומח גיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשמח לקבל הרחבה מה החולשה של הגיר -

האם הגיר לא זהה לסיאט איביזה המוצלחת?

בנוסף, איך השוק שלו ביד 2? יודע משהו?

פורסם (נערך)

אומרים על המאזדה 2 שהיא נוחה מהנה לנהיגה זריזה ואמינה

אבל שותה יותר דלק מהפאביה

גם הפאביה אוטו חזק ואמין אבל שמעתי שפעם היו בעיות בגיר 

ייתכן שבשנתונים מתקדמים הם שיפרו את זה

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם

זה אותו גיר  כמו לאיביזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 18.6.2020 בשעה 01:57, המחליף כתב:

אומרים על המאזדה 2 שהיא נוחה מהנה לנהיגה זריזה ואמינה

אבל שותה יותר דלק מהפאביה

גם הפאביה אוטו חזק ואמין אבל שמעתי שפעם היו בעיות בגיר 

ייתכן שבשנתונים מתקדמים הם שיפרו את זה

איך אפשר להבין מה האמינות של הדגם הנוכחי? 

לא מוצא מידע ושומע המון דעות על dsg.

פורסם

יש בפייסבוק קבוצה לבעיות הגיר, במיוחד לבורר הילוכים,שזאת אחת המחלות.

הגיר עם השנים עסר עידכונים, אבל לא חושב שמישהו יגיד שהיום זה גיר עם אמינות גבוהה, פשוט צריך לקחת את זה בחשבון.

מנגד הוא מספק זריזות ותורם לביצועים.

חפש את הקבוצה הזאת.

3FBFCCA7-09DC-45F7-A385-75EFCB687843.png

פורסם

לי יש פולו ולבת זוג שלי יש מאזדה אני אני דיי אוכל לעזור

לפולו יש גיר DSG 7 אני מאמין שלסקודה יש את אותו הגיר (בהנחה ואנחנו מדברים על השנתונים החדשים יחסית), בגדול אני מודע לבעיות של הגיר אבל החווית נהיגה שווה בעיני את הסיכון לשלם קצת יותר במהלך השנים והצריכת דלק גם ממש טובה ברמה של 1 ל17 בכביש 4 וכאלה.

לבת זוג יש מאזדה 2 2016 הSTYLE אני באופן אישי לא אוהב את החווית נסיעה, לא יודע משהו עם התא נוסעים לא מסתדר לי למרות שהוא מאוד יפה ויש גם את הגלגלת הזאת באמצע כמו למאזדה 3 שזה מאוד נוח ולפולו שלי אין כזה אבל מסתדר עם המסך טאץ זה גם טוב.

הכל גם עניין של תקציב, אם אתה קונה קילומרז יחסית נמוך ושנה חדשה אז עניין הגיר פחות בעיה

פורסם
לפני 1 שעה, yulianx כתב:

יש בפייסבוק קבוצה לבעיות הגיר, במיוחד לבורר הילוכים,שזאת אחת המחלות.

הגיר עם השנים עסר עידכונים, אבל לא חושב שמישהו יגיד שהיום זה גיר עם אמינות גבוהה, פשוט צריך לקחת את זה בחשבון.

מנגד הוא מספק זריזות ותורם לביצועים.

חפש את הקבוצה הזאת.

3FBFCCA7-09DC-45F7-A385-75EFCB687843.png

תודה אני אבדוק את זה

לפני כשעה, Arteko כתב:

לי יש פולו ולבת זוג שלי יש מאזדה אני אני דיי אוכל לעזור

לפולו יש גיר DSG 7 אני מאמין שלסקודה יש את אותו הגיר (בהנחה ואנחנו מדברים על השנתונים החדשים יחסית), בגדול אני מודע לבעיות של הגיר אבל החווית נהיגה שווה בעיני את הסיכון לשלם קצת יותר במהלך השנים והצריכת דלק גם ממש טובה ברמה של 1 ל17 בכביש 4 וכאלה.

לבת זוג יש מאזדה 2 2016 הSTYLE אני באופן אישי לא אוהב את החווית נסיעה, לא יודע משהו עם התא נוסעים לא מסתדר לי למרות שהוא מאוד יפה ויש גם את הגלגלת הזאת באמצע כמו למאזדה 3 שזה מאוד נוח ולפולו שלי אין כזה אבל מסתדר עם המסך טאץ זה גם טוב.

הכל גם עניין של תקציב, אם אתה קונה קילומרז יחסית נמוך ושנה חדשה אז עניין הגיר פחות בעיה

הכיוון הוא לקנות 0 קמ 202 כמובן.

תודה על התשובה כמובן 

פורסם
לפני 11 דקות, M4E כתב:

תודה אני אבדוק את זה

הכיוון הוא לקנות 0 קמ 202 כמובן.

תודה על התשובה כמובן 

חד משמעית סקודה, הדגם של המאזדה 2 זה דגם שרץ כבר 4 שנים משנת 2016 לעומת הסקודה שזה דגם מ2018. ולגבי הגיר אני בכלל לא הייתי חושב אם הייתי קונה 0 קילומטר

פורסם

והפאביה רצה מ2015 , וכמו שזה נראה נמצאת בסוף חייה. 

ל2 אמורה להגיע בקרוב מתיחת פנים שכנראה תשלים את המחסור במערכות בטיחות אקטיביות שקיים אצלה עכשיו. 

פורסם
לפני 3 דקות, yoav911gt2 כתב:

ל2 אמורה להגיע בקרוב מתיחת פנים שכנראה תשלים את המחסור במערכות בטיחות אקטיביות שקיים אצלה עכשיו. 

ב2018 עשו מתיחת פנים ושדרוג לאיבזור לפאביה זה לא אותו דגם מ2015.

ראיתי עכשיו שבאמת עושים מתיחת פנים למאזדה 2 אבל השוני לא כזה גדול בעיניי, לא יודע מניסיון אישי שלי מאיזשהי סיבה לא התחברתי לאוטו בכלל (לעומת מאזדה 3 שאני חולה על הרכב הזה וה2 כאילו אמורה להיות כמו ה3 רק קטנה יותר)

פורסם
לפני 10 דקות, yoav911gt2 כתב:

ראיתי שצריך להגיע בקרוב מאזדה 2 ודיברו על רבעון שני/שלישי של 2020 להבנתי אבל לא ראיתי שום מידע על זה ומתי זה באמת הולך להגיע

אהבתי את הפשטות של הפאביה ואת המראה שלה במיוחד עם הגג הפנורמי. העניין שהוא הגיר זה פשוט פחד ללכת על דבר כזה.

פורסם
לפני 46 דקות, Arteko כתב:

ב2018 עשו מתיחת פנים ושדרוג לאיבזור לפאביה זה לא אותו דגם מ2015.

ראיתי עכשיו שבאמת עושים מתיחת פנים למאזדה 2 אבל השוני לא כזה גדול בעיניי, לא יודע מניסיון אישי שלי מאיזשהי סיבה לא התחברתי לאוטו בכלל (לעומת מאזדה 3 שאני חולה על הרכב הזה וה2 כאילו אמורה להיות כמו ה3 רק קטנה יותר)

זה אותו דגם מ2015 עם שינויים קלים ותוספות אבזור (ולאחר תחילת שיווק מתיחת הפנים גל החליפו את המנוע מה1.2 ל1.0) .זה למה זה נקרא מתיחת פנים ולא החלפת דגם, כי לא עושים שינוי מהותי אלא רק מרעננים את הדגם.

• מעניין 1
פורסם

סקודה פביה נמכרת כחדשה כרגע רק ברמת גימור בסיסית ועם תיבת הילוכים ידנית בלבד.

גג פנורמי לא נפתח היה אופציה בדגם שלפני מתיחת הפנים ובפועל יש מעט מאוד רכבים כאלה בישראל.

לגבי ביקוש, הופתעתי לאחרונה כשחברים קרובים חיפשו רכב כזה ופשוט לא הצליחו לאתר רכב במחיר סביר, רוב המוכרים דרשו מעל המחירון או מחירון יד 2 שהיה גבוה יותר, חלקם העלו את המחיר בפגישה, הזוי והפתיע אותי ממש.

אם מחפשים סופר מיני חדשה אז רנו קליאו מקבלת ביקורות מפרגנות מאוד, לי טרם יצא להתנסות. אופל קורסה נראית מעולה וגרסת הכניסה במבצעים מתומחרת לא רע.

פיג'ו 208 החדשה אמורה להגיע מתישהו השנה, סוזוקי סוויפט עם מנוע חדש וסיוע היברידי (ואולי גם סופסוף מערכות בטיחות), מאזדה 2 וסיטרואן C3 אחרי מתיחת פנים, טויוטה יאריס והונדה ג'אז חדשות ואולי גם יונדאי I20 החדשה, כך שצפויים לא מעט שינויים בקטגוריה. אם הרכישה לא דחופה הייתי ממתין קצת.

• תוכן חדש...