Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש באלו:

20200416_142349.thumb.jpg.3b70c1c145e5c29684140d41f8d137e1.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מסיכות פרימיום (לא חשוב שכנראה ששנותמנות  הגנה מינימלית). בהחלט נראה ככיסוי משענת ראש, אין בו הקפלים של מסיכת פנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו מסיכת בד, הזמנתי אצל מישהו הדפס. קפלים יש, רק שבגלל ההדפסה הם פחות נראים. מעולם לא השתמשתי בכיסוי למשענות הראש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 2 שעות, Nemesis כתב:

יש לי קצת פילטרים ספייר. חלק לא קטן מאלה שקיבלו מסיכות כאלה ממני לא משתמשים בכלל במסיכה, אז קצב ניצול הפילטרים נמוך מהצפוי.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

תודה רבה, אני אנסה לבדוק קודם עם הספק שברווז שלח, אולי יהיה להם.

פורסם

בזמנו כשניסיתי לרכוש כאלה בארץ לרוב לא היה, ולמעט שהיה לא הסכימו למכור לי אלא אם כן אני צריך אותן לעסק.

פורסם

@Nemesis אני אתה צודק, אבל הזמנתי כחלק מהזמנה רחבה יותר של ציוד אז אני חושב שבאמת לא היה במלאי. אני אנסה השבוע לבדוק ואם לא אצליח אצור אתך קשר. שוב, תודה על ההצעה.

פורסם

אה,
סליחה, אולי הובן לא נכון, לא היתה לי כוונה שאני רוצה למכור את הפילטרים. הכוונה שלי היתה שאם רוב מי שקיבל ממני מסיכה היה משתמש בשוטף גם אני הייתי נתקע כבר בלי פילטרים, עדיין יש לי כי הרוב לא משתמשים.
אני יכול אולי להיפרד מסט אחד אם מישהו ממש צריך.

פורסם (נערך)

@Nemesis תודה רבה, אני צריך לקנות בכל מקרה קודם את המסכה, כשאמרו לי שאין פילטרים לא קניתי כי לא חשבתי שיש טעם. אם כבר אני קונה מסכה אצל הספק שברווז הציע, ויש גם פילטרים אקנה אותם, אם אין אז עכשיו יש לי פתרון 😀.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...