Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמר שנתקלתי בו כעת

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3831970,00.html?ref=ynet

הכתבה מאד מעניינת במיוחד לאור הנתונים שיכול להיות שהרבה דגמים לא ישווקו באירופה ולכן לא יגיעו אלינו ובנוסף הנתונים של חברות הליסינג בארץ, מי יציבה ומי פחות.

קובי

:-)

פורסם

הפיסקה המעניינת היא :

יצרניות הענק יצמצמו פעילות בישראל

בשבוע שעבר פורסם על הודעה חריגה בחומרתה של חברת ניסאן העולמית: החברה, המהווה חלק מתאגיד רנו־ניסאן־מיצובישי תצמצם את פעילותה באירופה באופן דרסטי. מפעל ניסאן בספרד ייסגר, היצרנית תתמקד בשווקים שהם יותר רווחיים עבורה, למשל ארה"ב ויפן. במקביל החברה האחות של ניסאן, מיצובישי, בוחנת גם היא ויתור משמעותי על השוק האירופי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כן, גם אני קראתי את הכתבה באותו זמן. מעניין שהחברות שנמצאות בקשיים יותר מאחרות זה אלבר ואלדן.

לגבי ההנחות שמופיעות בכתבה:

Capture.thumb.JPG.2c589665e6b943a1dd9d2fb8d3ed422e.JPG

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, zaf כתב:

הפיסקה המעניינת היא :

יצרניות הענק יצמצמו פעילות בישראל

בשבוע שעבר פורסם על הודעה חריגה בחומרתה של חברת ניסאן העולמית: החברה, המהווה חלק מתאגיד רנו־ניסאן־מיצובישי תצמצם את פעילותה באירופה באופן דרסטי. מפעל ניסאן בספרד ייסגר, היצרנית תתמקד בשווקים שהם יותר רווחיים עבורה, למשל ארה"ב ויפן. במקביל החברה האחות של ניסאן, מיצובישי, בוחנת גם היא ויתור משמעותי על השוק האירופי.

גם אם מיצובישי תצא מהשוק האירופאי, לדעתי אאוטלנדר ו-ASX ימשיכו להגיע לפה תחת תקינה אמריקאית.

גם שברולט יצאה מאירופה וישראל עברה לקבל חזרה דגמים אמריקאים.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

גם אם מיצובישי תצא מהשוק האירופאי, לדעתי אאוטלנדר ו-ASX ימשיכו להגיע לפה תחת תקינה אמריקאית.

גם שברולט יצאה מאירופה וישראל עברה לקבל חזרה דגמים אמריקאים.

אם אני לא טועה ה ASX בכלל נקרא בארצות הברית אאטולנדר ספורט.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קצת דמגוגי. לניסאן יש בסך הכל שני דגמים מצליחים באירופה. הקשקאי, שמאוד מצליח, והג'וק. המפעל בספרד אולי ייסגר אבל המפעל העיקרי בסנדרלנד, שם מיוצרים הקשקאי והג'וק, ממשיך בפעילות ואין כל שמועות על סגירתו (למעט העתקת המפעל למדינה אחרת באירופה בשל הברקזיט וכאן זה כבר ענייני מיסוי). מיצובישי? למעט האאוטלנדר שאם לא הייתה לו גרסת פלאג-אין לא הייתה לו זכות קיום בשוק זה, מה יש בכלל למותג הזה להציע לשוק האירופי?. חוץ מזה, שזה ממש לא רע לנצל את המשבר לצמצום פעילות שלרוב מעורבת עידוד השקעות הון ממשלתי ולכן בזמנים רגילים זה מורכב יותר לפרק מפעל מקומי. לא רק בישראל חברות הענק מנצלות את כוחן מול הממשל המקומי לקבלת הטבות כספיות. 

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

אם אני לא טועה ה ASX בכלל נקרא בארצות הברית אאטולנדר ספורט.

את הדגם לפני מתיחת הפנים קיבלנו בתקינה אמריקאית, כי באירופה לא היה 2 ליטר אוטומט.

פורסם

הדגם הנוכחי של המיקרה מיוצר בצרפת ונמכר לא רע בכלל.

נכון ל-2020 אין (כמעט) אף דגם שמורכב בניסאן ספרד ומשווק בישראל. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדגם היחיד שמשווק היום בישראל ומיוצר בניסאן ספרד הוא הגירסה החשמלית של הניסאן NV200 הנושאת את השם המקורי e-NV200.

בצירוף מקרים מעניין (ולמרות שיבואן הודיע על תחילת השיווק די מזמן) עלתה השבוע יחידה ראשונה של הדגם הנ"ל על כבישי ישראל.

פורסם

אם אני לא טועה, הנבארה גם מגיעה לארץ מספרד.

פורסם

במהלך השנים הגיעו לישראל דגמים רבים מספרד:  הלרגו והסרנה וה-NV200, והנבארה שציינת, גם הטרנו וה-Pathfinder.

נכון להיום הנבארה וה-NV200 הרגילה אינן משווקות בישראל והדגם היחיד שמגיע מהמפעל בספרד הוא ה-e-NV200.

• תוכן חדש...