Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, Pompon כתב:

קשור למצב שבו המפתח יוצא מהסוויטץ

המפתח לא יכול לצאת המסוויץ רק במצב אחד?

בכל מקרה, הבנתי את הבעיה.

שאלה - באותם מקרים שהמצבר התרוקן, איך אתה יודע שהאור נשאר דולק והוא זה שרוקן אותו? 

פורסם
לפני 20 שעות, Buki כתב:

שאלה - באותם מקרים שהמצבר התרוקן, איך אתה יודע שהאור נשאר דולק והוא זה שרוקן אותו? 

שמתי לב שמתג האור נשאר דולק.

הרכב לא עבר איזשהו תיקון או חיווט חשמל לאחרונה.. 

אם אמצא את שורש הבעיה אעדכן. תודה! 

פורסם

1. אני נוסע עם אור דולק, מגיע, מכבה את המנוע. יש לי מנגנון שמכבה את האורות יחד עם כיבוי המנוע, לא נוגע בידית של האורות.

2. מגיע בבוקר, מניע, האור נדלק עם ההתנעה. ככה כל הזמן.

3. יום אחד מגיע, המצבר ריק. לפי מה אני יודע שהאור נשאר דולק וגמר את המצבר?

הרי אם הייתי שם לב, כשאני עוזב את האוטו שהואר דולק, הייתי חוזר ומכבה את האור דרך הידית.

באיזה סעיף יש לי טעות?

פורסם

פות"ש - יש לי קיה והמנגנונים דומים לכן אשתף מהידע שלי:

א. קודם כל כמו שציינת, אם אתה מוציא מפתח ואז מכבה ומדליק את האורות - הם ידלקו (רק חניה) גם אם המפתח מחוץ לסוויץ

ב. יש קפיץ במנגנון הסוויץ שקופץ החוצה כשאתה שולף את המפתח, לעיתים הוא נתפס לי ואז הבאזר מזמזם כאילו המפתח עוד בסוויץ, וגם האורות לא כבים. בפועל, אני מכניס את המפתח ומוציא שוב והקפיץ מסתדר.

ג. למה לך להיות מלכתחילה רק על אורות חניה? תשאיר את המתג דלוק על תאורה מלאה ותבדוק האם זה עדיין קורה, גם אחרי שביררת את מה שכתבתי בסעיף ב'.

ד. יכול להיות וזו השערה, שהאורות כבים בנעילת הרכב (לא מכיר את זה ביונדאי אבל זה כן המצב ברכבים אחרים למשל פורד), ויש לך בעיה באחד ממנגנוני הנעילה של הדלתות, לכן אין 'דריכה' של נעילת הרכב במלואה. תבדוק אם כשאתה נועל את הרכב האיתותים מהבהבים, זה אמור לתת לך אשרור לכך שכל הדלתות נעולות.

פורסם

תודה על ההסבר. 

כרגע לא הצלחתי עדיין לשחזר את הבעיה מהפעם האחרונה שהמצבר מת. 

אני יודע שזה קשור לאורות מכיוון שזה קרה לי כמה פעמים ותמיד הידית היתה על אורות דלוקים. כשאני מתניע עם כבלים אני מוודא שהכל סגור ולכן שמתי לב לידית של האורות. 

כרגע החלפתי את נורות החניה הקידמיות שנשרפו לפני אלוהים יודע כמה זמן, מסתבר שהן לא נבדקות כחלק מהטסט.. 

המנגנון של הכיבוי אורות שלי זהה ל Kia שלך, ואכן תמיד הסטיק של האורות שלי היה במצב דולק ולא נגעתי בו בגלל שזה נכבה אוטומטית. משום מה לפעמים זה לא קורה. 

בכל אופן ברגע שישתחזר שוב אני אעדכן, תודה לכולם! 

פורסם

כל עוד לא ראית שהרכב נשאר חונה עם אורות דלוקים, אין שום סיבה להניח שהאורות נשארו דלוקים והם אלו שפרקו את המצבר.

זה יכול להיות כל דבר אחר.

פורסם (נערך)
בתאריך 15.6.2020 בשעה 22:54, Buki כתב:

שמתי לב שהמתג של האור היה דלוק. 

לאחר מכן חזרתי לאוטו מהעבודה מאוחר בלילה וראיתי שהאורות חניה האחוריים דלוקים, כשניסיתי להתניע לא היה מספיק כח בבטריה . 

ועכשיו זה שוב השתחזר, שילוב של קורונה כי הרכב לא זז כמה ימים וגם שמתי לב שהמתג של האור היה על on. 

בכל אופן החלפתי את אורות החניה שנשרפו, לא יודע אם זה קשור אבל אני אחכה לפעם הבאה שיגמר המצבר ואנסה לתת יותר מידע. 

תודה רבה! 

עריכה אחרונה על ידי Pompon
  • תוכן חדש...