Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן! אני עם דייהטסו סיריון 2011. הנורה הזו דולקת כבר כמה זמן (כמה חודשים) והרכב מרגיש כאילו הוא על הולד. הלכתי למוסך כמה פעמים, הוא התחבר למחשב ואיפס את התקלה (P1006 או P1016, לא סגור על זה) וכל פעם היא חזרה אחרי שבוע-שבועיים לכל היותר. הוא לא ממש יודע להגיד לי מה התקלה. לא יצא לי להגיע למוסך בזמן הקורונה, השבוע עשיתי טיפול והחלפת שמנים ושוב הנורה חזרה אחרי יום.
יש המלצות מה עושים? תודה!

WhatsApp Image 2020-05-31 at 09.25.46.jpeg

פורסם

אתה תצטרך לסרוק שוב את קוד התקלה ולחזור לכאן, כי 2 הקודים שאתה חושב שיצאו ממה שאני מסתכל באינטרנט

לא קשורים אחד לשני ולכן תוודא מה הוא קוד התקלה שקופץ ואז תוכל להתקדם.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.5.2020 בשעה 10:58, GuyGeva כתב:

אתה תצטרך לסרוק שוב את קוד התקלה ולחזור לכאן, כי 2 הקודים שאתה חושב שיצאו ממה שאני מסתכל באינטרנט

לא קשורים אחד לשני ולכן תוודא מה הוא קוד התקלה שקופץ ואז תוכל להתקדם.

הלכתי למוסך מורשה, אמר שקוד התקלה הוא P016 ושהוא מזהה סימנים של בוץ מעל המנוע (לדעתו גם בפנים ואם ארצה לבדוק את אגן השמן זה סיפור של יותר מ1000 שקל לבדיקה) 

פורסם

בהנחה שזה קוד P0016, זה יכול להיות שרשרת טיימינג שהתארכה וצריך להחליף אותה. כמובן זו רק הנחה אבל זה יכול לקרות בק"מ גבוה בסיריון. 

אתה יודע את הקוד המדוייק?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

בהנחה שזה קוד P0016, זה יכול להיות שרשרת טיימינג שהתארכה וצריך להחליף אותה. כמובן זו רק הנחה אבל זה יכול לקרות בק"מ גבוה בסיריון. 

אתה יודע את הקוד המדוייק?

לא, אבל הוא הסביר שהקוד מראה על תקלה בכל הנושא של הטיימינג (רצועות וכו) אז מניח שזה אכן זה

פורסם

מנסיון עם הדגם, בסבירות גבוהה מדובר בשרשרת טיימינג שהתארכה ודורשת החלפה בהקדם.
האם אתה שומע רישרוש של שרשרת מהמנוע (מהצד של הרצועה) בהנעת בוקר?

• אהבתי 1
  • מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 26.6.2020 בשעה 00:09, Igalz כתב:

מנסיון עם הדגם, בסבירות גבוהה מדובר בשרשרת טיימינג שהתארכה ודורשת החלפה בהקדם.
האם אתה שומע רישרוש של שרשרת מהמנוע (מהצד של הרצועה) בהנעת בוקר?

קשה לי לקבוע. המוסכניק הציע לי אפשרות של החלפת כל הקיט של הטיימינג (באיזור ה2000 שח) או מנוע (סביבות 4500). מתלבט מה לעשות

פורסם

למה להחליף מנוע או כל חלק אחר בלי אבחון חד משמעי ?

אם המוסך לא החלטי,כתוב מאיפה אתה כדי לקבל המלצה על מוסך מקצועי שיאבחן ראשית את הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 6 דקות, colauti 9 כתב:

למה להחליף מנוע או כל חלק אחר בלי אבחון חד משמעי ?

אם המוסך לא החלטי,כתוב מאיפה אתה כדי לקבל המלצה על מוסך מקצועי שיאבחן ראשית את הבעיה.

הוא לא סגור על התקלה, גם המוסך המורשה לא יודע להגיד לי בוודאות. אני מירושלים

פורסם (נערך)

ראה דיון דומה.

ברכב הזה יש שרשרת  תזמון ולא רצועה אבל,שווה לבדוק את החיישן שבדיון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...