Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מנסה לברר מה משמעותם של הריבועים מתחת לפנסים באודי.

לחבר של אחותי יש האודי A3 שנת 2017 והוא טוען בגלל שקיים אצלו פנסי קסנון זוהי מערכת הקירור שלהם.

אני חושב שיש מנקה פנסים בתוך אותו מכסה אבל לא מצאתי כפתור להפעלה שלהם.

מי צודק?

לאחר בדיקה באינטרנט אני רואה הרבה דגמים של האודי שקיים אצלהם המכסה, מה משמעותו בעצם?

טל.

A3.jpg_q50.jpg

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
פורסם (נערך)

המכסה מסתיר תחתיו מתזים לפנסים.

כדי לראות אותם בפעולה, יש להדליק את האור הראשי ואז להשפריץ מים על השמשה הקדמית. כעבור שניה או שתיים השפריצרים יקפצו החוצה וישטפו את הפנסים. אם האורות אינם דלוקים המערכת לא שוטפת את הפנסים.

בניגוד לדעה הרווחת, פנסי קסנון הם דווקא יותר קרים מפנסי הלוגן. מערכת השטיפה נדרשת כדי להסיר שלג מהפנסים במדינות קרות כי הטמפרטורה הטבעית של הפנס לא מספיקה להמיס את השלג שמצטבר על הפנס.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בנוסף לכך מערכת שטיפת הפנסים נדרשת בגלל שהקסנון עלול לסנוור כשיש לכלוך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המטרה של שטיפת הפנסים היא פשוט לנקות אותם מאבק. כל רכב עם פנסים בעוצמה של מעל ל-2000 Luman חייב על פי חוק במערכת שטיפת פנסים. ללא השטיפה ועם הצטברות של אבק, פנסים בעוצמה כזו יכולים יכולים לגרום לסינוור של נהגים אחרים בכביש. לא יודע מהיכן המצאת את נושא המספת השלג, נורות LED "קרות" יותר מכל הלוגן והם לא מחויבים במערכת שטיפה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ובגלל גרסאות אבזור הזויות שמגיעות לישראל לפעמים אפשר למצוא מערכת זו גם על רכבים שאינם מצויידים בפנסי זינון (או אפילו בעדשות).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי גולף פלוס מודל 2011 לא בארץ  בחול והוא הגיע מגרמניה אם שטיפת פנסים ויש לו פנסים רגילים וזה נועד רק בשביל לנקות את הפנסים או משלג או ליכלוך והם פועלים לאחר שניה אחת לאחר התזה של החלון

פורסם

היה לי מנגנון התזה דומה בסיאט לאון COPA+ 2012, פעל כשהאור הגבוה דלק והפעלתי מתזי שמשה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...