Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב 7 מקומות אמין וחסכוני. אנחנו 6 נפשות, והרכב ישמש ביום-יום את אשתי לנסיעות קצרות בתוך העיר לעבודה וחזרה.

מידי פעם נשתמש בו לנסיעה בינעירונית של כולנו (ביקורי משפחה, טיולים, וכו').

חשבתי ללכת על רכב משנת  2015 לפחות, ולהוציא 80K, אבל בחיפוש ראשוני זה מאוד מצמצם את האפשרויות, אז אני מוכן להתגמש בעוד 10K בערך.

איזה דגם/שנה כדאי?

פורסם

מה הגילאים של הנוסעים?

אנחנו מסתדרים טוב בטויוטה ורסו, אבל כדאי שלפחות אחד מהנוסעים יהיה ילד בן 8-10.

אם אתם מעדיפים ג'יפ, מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות גם אופציה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תשקול אם אתה באמת צריך רכב חסכוני, נשמע שאתה לא נוסע הרבה, סניק בנזין 7 מקומות הכי חדשה שאתה מוצא, מרווחת, זולה ואמינה. היא זולה בעשרות אלפי שקלים ממקבילותיה היפניות.

פורסם
לפני 8 שעות, vladclar כתב:

מה הגילאים של הנוסעים?

אנחנו מסתדרים טוב בטויוטה ורסו, אבל כדאי שלפחות אחד מהנוסעים יהיה ילד בן 8-10.

אם אתם מעדיפים ג'יפ, מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות גם אופציה.

2 מבוגרים + ילדים בגילאי 13,11,7 ותינוק בן 10 חדשים. ז"א בוסטר אחד וכסא תינוק אחד.

לפני 8 שעות, khalil כתב:

תשקול אם אתה באמת צריך רכב חסכוני, נשמע שאתה לא נוסע הרבה, סניק בנזין 7 מקומות הכי חדשה שאתה מוצא, מרווחת, זולה ואמינה. היא זולה בעשרות אלפי שקלים ממקבילותיה היפניות.

האמת שיש משהו במה שאתה אומר. חסכוני אולי פחות קריטי. אמין וזול לאחזקה חשוב מאוד, כי זה רכב שני. רנו סניק אמין? היה לי בעברי רנו קליאו, וסבלתי... 

פורסם

כמו שכתבתי - מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות מודל 2015 או טויוטה ורסו 2016, תלוי מה העדפה - ג'יפון או מיניוואן.
אפשר גם טויוטה פריוס פלוס 2015, אם רוצים רכב היברידי.
ואם לא פוחדים מרכבים צרפתיים, סיטרואן c4 פיקאסו 7 מקומות או רנו גרנד סניק בנזין ישאירו עודף מהתקציב. רכבים מוצלחים ואמינים יותר מהתדמית שלהם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי. אני עדיין קצת חושש מהצרפתים (וגם לא מצאתי שיש בכלל גרנד סניק לא דיזל בשנתונים 2016-2018).

באאוטלנדר ובטויטה, יש הבדל גדול בין השנתונים?

ז"א האם שווה להעלות את התקציב ל- 100K בשביל אאוטלנדר 2016, כי יש איזשהו שיפור משמעותי במעבר בין השנים, או שזה פשוט אותו דבר רק קצת יותר חדש?

(בזמנו התייעצתי פה לגבי קניית היונדאי גטס ישנה, ולמדתי שהיו שנים עם מנוע ממש בזבזני בדלק שגם אוכל שמן, ומשנת 2007 זה תוקן. לכן קניתי דווקא 2007 ולא 2006)

פורסם

בטויוטה החל מ2016 ( בחצי השני של השנתון ) יש בקרת אקלים אלקטרונית עם שני אזורים נפרדים ( נהג ונוסע ), חוץ מזה אין הבדל בין הדגמים 2013 - 2018.

אצלי צריכת דלק משולבת 1:11.4 ( יותר מחצי נסיעות מחוץ לעיר, אבל עם רכב עמוס ).

מיצובישי 2015 זאת כבר צורה חדשה ( הרבה שינויים לטובה לעומת 2014 ), לכן אין הבדלים מהותיים בין 2015 ל 2016.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, החלטתי לבדוק את האאוטלנדר, אבל ממש לא מצא חן בעיניי המושב האמצעי- זה בעצם 2.5 מקומות, ואם אני רוצה לשים שם כסא תינוק, בוסטר, ועוד ילד בלי בוסטר, זה לא ייכנס.

את הורסו לא כ"כ מצאתי במצב טוב. מה אתם אומרים על קיה קרנס 2018-2017 (גרסת דיזל, כי ראיתי שזה יותר נפוץ)?

פורסם

הקארנס מאוד, אבל מאוד צפופה. 

לוורסו שורה 2 מצויינת. שורה 3 מחולקת ככה שניתן להשתמש במושב אחד ולהגדיל את תא המטען בקיפול המושב השני 

הרכב אמין, זריז וזול לאחזקה. 

הוא גם לא ארוך מידי וקל לתמרן איתו בעיר ובחניות. 

הדגם מבוקש מאוד בשוק המשומשות וצריך ממש לקפוץ על כל מודעה שמתפרסמת. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הורסו אכן מבוקש, לכן פזלתי לקרנס. גם המחירון של הקרנס בקרשים, ואני יכול לקנות מודל 2018 בפחות מ- 100K.

פורסם

כדאי לבדוק התאמת גודל הקארנס לצרכים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם שימושיות חשובה לך C4 פיקאסו מושלמת. אני לא יכול לחוות דעה על אמינות כי יש לי אותה חודש. אבל הרכב מאובזר מאוד ומרווח בטירוף. לטעמי העיצוב נאה והמנוע מספק. אמינות? מקריאה בפורום ובעוד מקומות עולה שהרכב אמין מה שבטוח שהוא זול משמעותית מהורסו ושות' שהן פחיות ממונעות ביחס לC4 ומתומחרות בהרבה יותר. לקחתי סיכון מחושב שגם אם אתקל בבעיות אמינות כנראה זה לא יהיה בגובה ההפרש בקניה. לגבי ירידת ערך עתידית לא נביא אבל אומרים שהירידה החדה כבר בוצעה. לשיקולך.... באופן אישי ממליץ לקנות מלובנסקי טרייד עם אחריות (לא עשיתי זאת אבל זה היה נותן שקט נפשי לשנתיים וזה נחמד) 2015 את הדגם הפשוט אתה יכול למצוא ב50000 בלי בעיה, לרכב טוב ומטופל.

פורסם

אין על טויוטה ורסו האגדית. לבן משפחה יש כזה ונהנה כל יום. 0 תקלות.

האאוטלנדר יותר מגושמת ושותה יותר. הורסו לעומתה נחשבת חסכונית לקטגוריה.

היתי ממליץ גם לחפש רכב דיזל למשל קרנז או ספורטז'. דיזל בד"כ יותר חסכוני (בעירת סולר איטית יותר)

משתדל לעזור

פורסם

ורסו- אגדית :) . שלא תבין לא נכון היא אמינה וסחירה ואני ממש לא מזלזל בשתי הדברים האלו. אבל בין זה לבין להנות כל יום המרחק עצום. בספורטאג' אין 7 מקומות כפי הידוע לי. ובכלל צריכת דלק זה פרמטר חיוני רק למי שנוסע הרבה. אין הגיון לקנות רכב יקר משמעותית בשביל לחסוך פרוטות בדלק. שגם כך ישרפו בירידת ערך.

• תוכן חדש...