Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

התחדשתי לאחרונה בספארק LTZ מודל 16 והגיע הזמן לעשות טיפול 60K. מאחר ואני לא מכיר את הרכב והדגשים, אשמח לשמוע מכם מה הטיפול אמור לכלול, למה לשים לב במיוחד (טיימינג\פילטר אויר..?), מה לדעתכם עלות נורמלית לטיפול כזה והכי חשוב מחפש המלצה למוסך אמין שמתמחה ברכבי שברולט. אני נמצא באיזור הרצליה ומחפש מוסך באיזור. חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי המלצות שיתאימו לי מבחינה גאוגרפית. אשמח לשמוע מה דעתכם על מוסך שברולט רעננה, הביקורות בגוגל (ממוצע 4.7 לפי 109 דירוגים) נראה אופטימי מדי עד לרמה מחשידה. למישהו יש ניסיון עם המוסך הנל?

פורסם

מעיון במסמך המצורף שלך זה טיפול גדול כולל  מצתים ונוזל בלמים.

בנוסף ל 1400,תהיה מוכן לתוספת בלמים אם צריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 6 שעות, colauti 9 כתב:

מעיון במסמך המצורף שלך זה טיפול גדול כולל  מצתים ונוזל בלמים.

בנוסף ל 1400,תהיה מוכן לתוספת בלמים אם צריך.

תודה. בהנחה והטיפול באמת כולל את כל מה שמצוין במסמך, המחיר הוגן? האם יש משהו שצריך לשים אליו לב במיוחד ברכב הזה? 

פורסם

הטיפול כולל פילטרים, נוזלים ומצתים. אם הרכב עוד רחוק מ 60,000 לא בטוח שכדאי להחליף גם מצתים (כ 400 שקל מעלות הטיפול).

עשיתי בשבוע שעבר לספארק של אשתי שרחוקה מאוד מהקילומטרז הזה למרות שזה טיפול רביעי. יצאתי ב 970 שקל (לא החליפו פלאגים, שמו מסיר פיח ורק ניקו את פילטר האויר כי לדעתם לא צריך להחליף. הרכב עשה פחות מ 7000 קילומטר מהטיפול הקודם).

מטפל במורשה שלהם באשקלון.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רפי, אני אמרתי להם פילטרים כן להחליף. כשפתחו הוא היה במצב כמעט חדש ולכן החליטו לא להחליף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...