Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כן יצאתי לא משהו ושכחתי להניע לתקופה יחסית ארוכה את הרכב ( קורונה..) יש לציין שהוא אצלי בערך שנתיים ולפני לא עשה לי בעיה. 

היום בבוקר ירדתי במיוחד רק בשביל להניע ואחרתי את המועד - תקתוקים, לא מניע. 

ת עכשיו יש לי אפס ידע טכני והשאלה שלי היא פשוטה, האם גרמתי לו נזק,? סביר להניח שאחרי הנעה עם כבלים הוא יניע אבל השאלה שלי היא האם זה גרם לנזק במצבר ? או שהכל יחזור לקדמותו ?

תודה רבה

פורסם

בס"ד

במידה והייתה פריקה מוחלטת, המצבר ז"ל.
אני לא יודע מה המצב אצלך, ככל הנראה, תניע עם כבלים וזה יסתדר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

האינדיקציה הטובה ביותר היא או להטעין אותו למשך לילה בהטענה איטית ואז לבדוק אותו או לעשות נסיעה טובה ארוכה לפחות חצי שעה ואז לבדוק לאחר כיבוי ומנוחה.

פורסם

אם המצבר היה טוב לפני , הוא יחזור להיות טוב אחרי מחזורי טעינה רצופים (אם תיסע כל יום רבע שעה לפחות, בלי אורות ומזגן).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)

לצערי הרב אני מנסה עכשיו ולא מצליח להניע בכלל יש רעשים תקתוקים ואין שום תגובה..

מה אפשר לעשות? זהו הלך?

תודה

עריכה : אחרי רבע של נסיונות בנסיון האחרון פ אום הניע! למזלייי

מה עכשיו ? לוקח אותן לסיבוב רבע שעה, איך להתנהג בימים הבאים כדי לשמור עליו?

עריכה אחרונה על ידי optra5
פורסם

מקפיץ

איך איך אני בודק עכשיו את טיב המצבר? יש איזה מקום שעושה את השירות הזה מבלי לרמות אותי?

פשט לבדוק עוד כמה חיים נשאר לו ומתי אצטרך להחליף

תודה

פורסם

גם המכשיר הבודק מצברים הכי טוב שיש, לא יכול לנבא אורך חיים של מצבר, רק להגיד מצב טעינה ומצב המצבר, נכון למועד הבדיקה. 

מכוון שהמצבר פתאום הניע בלי תיגבור מתח חיצוני, בדוק כי קוטבי המצבר תקינים ומחוזקים כנדרש. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי מקפיץ כי אני אובד עצות , בקצרה אתמצת הכל

הרכב לא הונע הרבה זמן בגלל הקורונה

2 סוגי כבלים שונים לא הצליחו להניע

בסוף מה שכן הצליח זה המצבר הנייד הזה הערכת חירום!

אחרי שגן הונע הרכב דאגתי לנסוע איתו כמה ימים רצוף סתם 10 דקות כל פעם, חשבתי שזה יספיק ואז פשוט הנעתי כל יום לכמה דקות, יומיים לא ירדתי והופ הלך לגמרי שוב - כבלים לא מניעים אותו. 

החלטתי להחליפו אבל אז מה? גיליתי שיש לי אותו רק שנה ו8, יש לי עליו אחריות של 24 חודשים ( חברת mct חברת בת של וורטה לפי מה שהוסבר לי בזמנו)

העניין הוא כזה, איבדתי את הנייר עצמו אבל אני יכול להוכיח לפי הויזה .

האם לדעתכם יש לי סיכוי במאבק הזה? שווה ללכת לדבר ולהסביר או פשוט להרים ידיים ולהזמין חדש עד הבית?

אני במרה כי הרכב לא מניע לי בכלל וגם אין לי את האחריות ביד

דעתכם?

תודה וסליחה על החפירה. 

פורסם

משווקי המצברים בארץ מטביעים בחום על המשטח העליון של המצבר את תאריך השיווק שלו.

בפורמט 1-2/20, כלומר ינואר פברואר 2020.

בדוק מה מוטבע אצלך, אם התאריך המוטבע עדיין בתקופת האחריות אתה לא צריך שום חשבונית.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

ומנסיון באמת יממשו לי את האחריות הזאת?

הכי מבאס שאין לי איך להגיע לשם זה צרה בפני עצמה האוטו מת לגמרי לא מבין איך הכבלים לא עזרו

פורסם
לפני 14 דקות, danniel כתב:

כי הכבלים שהשתמשת בהם לא תקינים. 

גש לאותו מקום שבו החליפו לך את המצבר, לא צופה שתתקל בסירוב. 

הקטע זה שניסיתי 2 כבלים שונים 

לפני 17 דקות, shais01 כתב:

משווקי המצברים בארץ מטביעים בחום על המשטח העליון של המצבר את תאריך השיווק שלו.

בפורמט 1-2/20, כלומר ינואר פברואר 2020.

בדוק מה מוטבע אצלך, אם התאריך המוטבע עדיין בתקופת האחריות אתה לא צריך שום חשבונית.

היי תודה , ירדתי לרכב עכשיו לא היה מוטבע משהו קריא מידי

אתה מתכוון לזה?

E53BB7E7-D6EB-4589-87D7-372CBCB834AB.jpeg

פורסם

יש הרבה כבלי התנעה שהם פשוט זבל., זה מה שהשתמשת כנראה או שלא חיברת טוב למצבר. אין הסבר אחר.

התאריך על המצבר הוא 05.06.2018

• תוכן חדש...