Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בבניין שלי יש בכניסה גינה בגודל של כ20 מ"ר. הגינה מושקעת בעצים קטנים, פרחים ודשא. 
מידי יום מגיע שוטר מהבניין ליד עם 2 כלבים גדולים ומשחרר אותם בגינה שלנו, הכלבים עוקרים את הפרחים וחופרים באדמה וכך משחיטים את הגינה.
ואני לא מדבר בכלל על ריח השתן בקיץ. 

ניסיתי לפנות אליו בבקשה שיפסיק לתת לכלבים שלו להכנס לגינה שלנו, הוא מצידו אמר כל עוד הוא אוסף את הצואה של הכלבים הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, ואם זה מפריע לי אני מוזמן לחזור "לחור ממנו באת למדינת ישראל".

ככה שבעצם יש לי בעיה מעט גדולה יותר מהרגיל, לא רק שהוא שכן בעייתי שמשחיט את הגינה של הבניין שלי, אלה שהוא גם שוטר וזה נראה שהוא מרגיש ב100% שהוא מעל החוק ומותר לו לעשות מה שהוא רוצה.

דבר שמכעיס עוד יותר שמעבר לכביש ישנו שטח פתוח ענק בו אנשים נורמליים מטיילים עם הכלבים שלהם וכ50 מטר משם יש אפילו גינת כלבים מסודרת. 

האם יש לי מה לעשות בנושא?

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

השטח פרטי או ציבורי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שטח פרטי של הבניין? אז תגדר אותו.

זה שהוא שוטר או לא, לא משנה כלום - כל ניסיון להתמודד עם מקום פרטי שהגישה אליו קלה לא יצליח עם הרשויות.

אגב, אם תפנה לרשויות הן יגידו לך את אותו הדבר - תגדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 27 דקות, Alkash כתב:

2 כלבים גדולים ומשחרר אותם בגינה שלנו

לפני 27 דקות, Alkash כתב:

הוא מצידו אמר כל עוד הוא אוסף את הצואה של הכלבים הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה

לא רק שזה לא נכון, אלא שאת המצוטט למעלה הוא בוודאי לא יכול לעשות.

כלבים חייבים להיות קשורים ברצועה, כלבים מזנים שנחשבים "מסוכנים" או כלבים שבעבר נשכו (ולכן עברו לקטגוריה "מסוכנים") חייבים ברצועה קצרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

שטח פרטי של הבניין? אז תגדר אותו.

זה שהוא שוטר או לא, לא משנה כלום - כל ניסיון להתמודד עם מקום פרטי שהגישה אליו קלה לא יצליח עם הרשויות.

אגב, אם תפנה לרשויות הן יגידו לך את אותו הדבר - תגדר.

הוא מגדור בגדר בגובה מטר, רק 2 פתחים, אחד רמפה לעגולות ונכים והשני לדיירים שרוצים להכנס.
לשים שערים עם מנעולים ובגדרות בגובה 2 מטר זאת לא אופציה.

פורסם

מהצורה שתיארת את הבנאדם, סביר להניח שאחרי שתעשה משהו שימנע ממנו מה שהוא עושה עכשיו, הוא יתחיל להתנכל לך. בתור שוטר זה יהיה יעיל מאוד. 

אז יש לך שתי אופציות

עם טיפוסים כאלה מתמודדים רק עם "יותר כוח". אתה יכול לפנות לארגון פשע אחר (אחר מהמשטרה). 

או שפשוט... תוותר.

זה ישראל. 

• מעניין 1
פורסם

ישראלי הנפוץ  . גם בריון וגם שוטר שמקלל בשפה מגעילה. אישית הייתי בודק היכן הוא משרת ובאיזה תפקיד, וניגש ישר לממונים עליו ומתלונן בלי לפחד.

כי הוא לא מבין שפה אחרת, והוא לא מעל לחוק למרות שהוא מרגיש ככה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כמה אתה רוצה לריב?

אם בעיריה שלך יש אכיפה, אז כמו שנאמר ניתן לתעד את הכלבים לא קשורים כדי שיקבל קנס.

לגבי השחתת הרכוש, הבנין יכול לתבוע אותו עבור הנזק. לתעד את הכלבים בשעת מעשה, לבקש הערכת נזק מהגנן ולתבוע אותו.

אפשרות אחרת היא להתלונן עליו כשוטר. זה אפשרי גם אם לא היה בתפקיד ולא איים מתוקף תפקידו, משוטר מצופה קוד התנהגות תמיד, אם כי לא בטוח שזה הכלי המתאים כאן, למרות העבירה המפורשת על חוק החזקת כלבים (בהנחה שהוא לא איים עליך כשוטר)

אופציה נוספת היא כמה בלוני מים מהחלון.

ואם הוא לא בבון מוחלט אפשר לנסות להתריע בפניו לפני נקיטת פעולות אלו ולהזכיר לו את החוק, אם כי לפי התיאור שלך לא זה המצב.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 14 דקות, משמש כתב:

מהצורה שתיארת את הבנאדם, סביר להניח שאחרי שתעשה משהו שימנע ממנו מה שהוא עושה עכשיו, הוא יתחיל להתנכל לך. בתור שוטר זה יהיה יעיל מאוד. 

אז יש לך שתי אופציות

עם טיפוסים כאלה מתמודדים רק עם "יותר כוח". אתה יכול לפנות לארגון פשע אחר (אחר מהמשטרה). 

או שפשוט... תוותר.

זה ישראל. 
 זה נשמע כמו מתכון טוב לאנרכיה. נכון ל2018 יש במדינת ישראל כ33,000 שוטרים. לא הגיוני שניתן לכל אחד מה לעשות מה שבא להם כי הם שוטרים נכון?

פורסם

1. אכיפת הכלבים המשוחררים (יש עיריות שלוקחות את זה מאוד ברצינות ומחלקות קנסות בצורה מיידית)

2. השחטת שטח פרטי (של הביניין)

3. שיגעון גדלות של שוטר

הייתי מתמקד ב-1 ו-2 באמצעות העירייה. בנוגע לסעיף 3, אפשר להתלונן על הממונים עליו, אתה יודע איך זה יתחיל ואתה לא יודע איך זה ייגמר (אם יתנכל וכו').

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

זו חצר קטנה, אין איזה חומר שאפשר לפזר שמרחיק כלבים?
או רמקול (אפילו מהחלון) עם צליל שמבריח אותם?

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

פורסם

תשים שלט שכותב שפוזר רעל בגינה נגד מכרסמים , ושעל בעלי הכלבים לשמור את הכלבים שלהם. 

אני לא יודע אם זה חוקי , אבל בעל כלב שיראה את זה לא ירצה לבדוק האם מדובר בדבר האמיתי. 

• רעיון טוב! 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 23 דקות, YaronNahum כתב:

תשים שלט שכותב שפוזר רעל בגינה נגד מכרסמים , ושעל בעלי הכלבים לשמור את הכלבים שלהם. 

אני לא יודע אם זה חוקי , אבל בעל כלב שיראה את זה לא ירצה לבדוק האם מדובר בדבר האמיתי. 

רעיון מעולה!

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

• תוכן חדש...