Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. חלקכם אולי זוכרים את השרשור הקודם שלי - לנסר 2008 1.8 (צורה חדשה גיר רציף) שמדי פעם הגיר מקבל איזה סיבוב ומחליט לא להתייחס לפעולות הנהג. מדי פעם מעביר מD לטיפטרוניק (רק במחשב כמובן, הידית הילוכים נשארת על D ) ומחליט לשחק עם ההילוכים כמה שבא לו (גם להוריד ל1-2 במהירות של 50-60). האוטו עומד על 183 אלף קמ.

הוחלף שמן גיר שבוע אחרי שהתקלה הופיעה.

אך לצערי התקלה עדיין לא חלפה. מאז שזה קרה הייתי בטוח שאמצא זמן לקחת את האוטו למוסך אבל העדפתי שישאר בחניה עד שיהיה לי זמן לטפל בזה.

מישהו מכיר מכון גירים מומלץ, שמתמחה בגירים רציפים? ניסיתי לשאול מכונאים חברים/קרובי משפחה אבל כל מי שמכיר מישהו, אותו מישהו לא מתעסק עם גירים רציפים. 

אשמח לשמוע להמלצותיכם. אני מודע לזה שהכל סגור כרגע, אלך ברגע שיתאפשר (מבחינת קורונה).

תודה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תודה על התגובות. לכתובת הזאת יש 2 תוצאות בגוגל - מוסך פאר וגירים אוטומטיים.

אתם יודעים אולי מה שם המקום שאוכל לכתוב ולקרוא בגוגל?

תודה מראש :)

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...