Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה ולא אבוש, שההשכלה שלי על עולם הפורמולה 1 שאפה ל0.

במקרה נתקלתי בתכנית ששמה בכותרת, והיא חשפה אותי לדבר המופלא הזה שנקרא פורמולה 1.

מדובר בסדרת דוקו עם קצב מהיר ולטעמי ערוכה לעילא, שמתעדת 2 עונות מירוצים (2018 ו2019 כל עונה ב10 פרקים), עם ראיונות קטעי וידאו וסאונד נדירים.

למי שיש זמן פנוי + נטפליקס ואוהב מוטוריקה דרמה ואקשן, מומלץ מאוד!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני חיכיתי לעונה הזו מהשניה שהעונה הראשונה הסתיימה :)

בכלל הסדרה נותנת הצצה מעולה לענף ספורט שבפני עצמו בלי להבין את הרקע/עלילה הוא די קשה לצפיה (אני מתכוון למירוץ של שעתיים).

היא קצת מכניסה לעניינים. אחרי שתראה את זה + תקרא מעט על החוקים (אפילו בויקיפדיה) מציע לך לשבת לראות מרוץ.

פורסם

כן, בהחלט. אתה צודק בעניין החוקים, אבל זה עדיין מאוד מעניין וכיף לצפיה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...