Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אחרי ששאלתי בפורום השבוע על הסיטרואן C4 ודיי ירדתי ממנה.

אני מחפש סופר מיני אוטומטית (אפשר קטגוריה אחרת במידה ומתאים) שתתאים לצרכים שלי כסטודנט בעלות של 30 אש"ח (עם סטייה של 5 אש"ח לכל כיוון). אני מחפש את הדברים הבאים בסדר החשיבות:

1. חסכונית - אני נוסע בעיקר נסיעות בין עירוניות ומעט מאד בעיר, אני מחפש צריכת דלק של לא פחות מ-1:13 משולב כשהרוב בינעירוני.

2. כוח - שיהיה רכב יחסית עם כוח שאוכל לצאת לעקיפות או לעלות עליות בלי לפחד. יש לי זכרונות רעים מטויוטה אייגו שהיתה לי שלא הצליחה לעלות עליות של חניונים.

3. אמינות - רכב שבניגוד לסיטרואן C4 שבדקתי ידוע שאין לו כניסות מרובות למוסך עם בעיות ידועות (על אף שאני נוהג לעשות טיפול כל 3 חודשים ומטפל ברכבים שלי בצורה טובה)

**אני נוסע כ-20 אלף קילומטר בשנה כשלפחות 3/4 מהם בינעירוני.

אני מצאתי שני רכבים שתואמים את מה שאני מחפש, ואת התקציב:

1. רנו קליאו 1.2 טורבו שנת 2013

2. דאצ'יה סנדרו Stepway שנת 2016

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על רכבים נוספים שאני יכול לחפש.

תודה רבה לכולם!!

עריכה אחרונה על ידי Gal Mahluf
פורסם

ידני מתאים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק, זריזות זה המד החזק שלה, לא הרכב החיסכוני ביותר אבל בבין עירוני אמור לעשות את הצריכה שאתה רוצה כ 1/13.

עוד אופציה שתהיה פחות חזקה אבל מאוד חסכונית היא הספייס סטאר, אמין ולא יקר לאחזקה.

במאמץ המנוע רועש עקב גיר רציף אך מצד שני בבין עירוני תורם לסלד נמוך וצריכת דלק טובה.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-5-שנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך פיג'ו 108 1.0 רובוטית,

לא יודע איזה אייגו היתה לך, איזה שנה ומה רמת התחזוקה והתקינות שלה,

מה שבטוח לאמא שלי יש אחת 2017 (108 דומה במכלולים לאייגו החדשה) , אצלה בדיוק 3 שנים עם 45000 ק"מ, אפס תקלות למעט מסך מולטמדיה ששבק חיים בחודשים הראשונים והוחלף במסגרת אחריות, הרכב עדיין מקורי לחלוטין ונוסע כחדש, רכב נוח, כיפי וכמובן חסכוני בטירוף, היא נוסעת בחיפה בעיקר, כולל עליות ללא שום בעיה, בתקציב שלך נכנסות רק 2015 אולי 2016 בלחץ, לדעתי שווב בדיקה.

פורסם

הדאצ'יה מגיעה עם גיר רובוטי חד מצמדי, שלרוב פחות נעים מגיר רובוטי כפול מצמדים, גיר רציף או גיר אוטומטי פלנטרי.

הרנו מגיעה עם רובוטי כפול מצמדים.

כיוון שרוב הנסיעות שלך מחוץ לעיר, הייתי מחפש קליאו שעברה החלפת מצמדים או כזו שלא נסעה הרבה. בנסועה שלך אני נוטה לשער שלא יהיה בלאי גדול לגיר.

אני חושב שקליאו כזו תתאים לך הרבה יותר לשיוט מחוץ לעיר מאשר 108 או ספייס סטאר שהוצעו לך כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...