Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את הקונספט.

אני פותח דיספיוט, ובתגובה המוכר מאריך את זמן הגנת הקונה.

כשהזמנתי המוצר התחייבו לספק המוצר לתאריך מסויים ואם לא החזר כספי מלא, בפועל לא הגיע בזמן שהובטח (נעזוב את עניין דואר ישראל) אני אמור לקבל החזר מיידי.

אשמח לדעת אם אכן מישהו קיבל החזר

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מבין את הקונספט.

אני פותח דיספיוט, ובתגובה המוכר מאריך את זמן הגנת הקונה.

כשהזמנתי המוצר התחייבו לספק המוצר לתאריך מסויים ואם לא החזר כספי מלא, בפועל לא הגיע בזמן שהובטח (נעזוב את עניין דואר ישראל) אני אמור לקבל החזר מיידי.

אשמח לדעת אם אכן מישהו קיבל החזר

אני תמיד פותח דיספיוט , מעולם לא האריכו את הזמן , תמיד זוכיתי במיידי.

יכול להיות שזה תלוי כמה ה"סל קניות" עד כה מצא חן בעיניהם (רוצה לומר , אם אתה מבזבז הרבה זהובים שם ) .

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מתעלק על השרשור. מלא הזמנות שהוזמנו ב-11/11 לא הגיעו. הזמן של המשלוח נגמר , ומצויין לי ליצור קשר עם איזה מחלקה כלשהיא אצלם. למה אני לא יכול לעזאזל לפתוח דיספיוט אם המוצר לא הגיע. שישברו את הראש עם דואר ישראל ויזכו אותי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כשאתם פותחים דיספיוט, אתה מזיינים את המוכר על לא עוול בכפו.

אתם מכירים את דואר ישראל, אז למה להעניש אותו ?

בגלל שכמותכם הרבה מאוד מוכרים בעליאקספרס מפסיקים לשלוח לישראל.

קצת סבלנות לא תזיק (אתם כן יכולים לפנות באופן ישיר למוכר ולהסביר שטרם קיבלתם, ולא לפתוח לו דיספיוט).

נ.ב.

קיבלתי היום חבילה שהזמנתי ב 19/10 ונשלחה ב 22/10. חודשיים וחצי.

לא פתחתי דיספיוט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני תמיד פותח דיספיוט , מעולם לא האריכו את הזמן , תמיד זוכיתי במיידי.

יכול להיות שזה תלוי כמה ה"סל קניות" עד כה מצא חן בעיניהם (רוצה לומר , אם אתה מבזבז הרבה זהובים שם ) .

אכן אני חדש בעלי אבל כבר קניתי בסכום מכובד, עד עכשיו היה איביי ואמאזון.

אולי זה מסביר את זה

קצת סבלנות לא תזיק (אתם כן יכולים לפנות באופן ישיר למוכר ולהסביר שטרם קיבלתם, ולא לפתוח לו דיספיוט).

נ.ב.

קיבלתי היום חבילה שהזמנתי ב 19/10 ונשלחה ב 22/10. חודשיים וחצי.

לא פתחתי דיספיוט.

איציק

לגופו של עניין המוצר לא סופק בזמן.

כמובן לפני שפתחתי דיספיוט יצרתי קשר עם המוכרים, ויש להם תשובה גנרית שהם יצרו קשר עם חברת השילוח ו"ידאגו לזרז את המשלוח"...

יותר מזה, מוכר אחד כתב לי שאפתח דיספיוט. פתחתי, ואז מקבל מייל שהאריכו לי את הגנת הקונה.

לא מובן.

פורסם
אכן אני חדש בעלי אבל כבר קניתי בסכום מכובד, עד עכשיו היה איביי ואמאזון.

אולי זה מסביר את זה

לגופו של עניין המוצר לא סופק בזמן.

כמובן לפני שפתחתי דיספיוט יצרתי קשר עם המוכרים, ויש להם תשובה גנרית שהם יצרו קשר עם חברת השילוח ו"ידאגו לזרז את המשלוח"...

יותר מזה, מוכר אחד כתב לי שאפתח דיספיוט. פתחתי, ואז מקבל מייל שהאריכו לי את הגנת הקונה.

לא מובן.

לגופו של עניין אתה יכול להיות צודק ואתה יכול להיות חכם.

בחרת להיות צודק.

בהצלחה במלחמות ובהרס האמון ההדדי בין קונים למוכרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אמון הדדי זה כשאני כקונה מזמין מוצר, בודק את זמני האספקה המובטחים ואם מתאים לי מזמין ומשלם מיד, ומצפה שהמוכר יעמוד בהבטחתו ויספק את הסחורה בזמן.

את החלק שלי אני עשיתי (-שילמתי). יש הזמנות שבחרתי להוסיף כסף למשלוח מהיר יותר וגם זה לא הגיע בזמן.

לכן אני לא רואה היכן ההדדיות מצד הפלטפורמה.

מוצרים שמוזמנים מאיביי ע"פ רוב מגיעים בטווח הזמן המוגדר אפילו שגם הם מגיעים דרך דואר ישראל.

פורסם

אני פתחתי דיספיוט ב-3 מקרים משני סוגים שונים -

הזמנה אחת שבה הגיעו רק חלק מהפריטים,

ושתי הזמנות שבאיזה שהוא שלב גיליתי שעברו לסטטוס "משלוח בוטל על ידי מוכר".

בשני המקרים המערכת קבעה שני צודק תוך **דקות ספורות** וההחזר הופיע בכרטיס האשראי בהמשך החודש.

לגבי מוצרים שלא מגיעים - למדתי להמתין בסבלנות. השיא בינתיים הוא חודשיים וחצי, לא פותח דיספיוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני תמיד פותח דיספיוט.

במצבים רבים, במסגרת הדיספיוט, המוכר מבקש ממני לחכות זמן נוסף והוא בתמורה מאריך את חלון הדיספיוט שלי.

בד"כ זה עובד והמוצר מגיע בסופו של דבר.

במצבים קיצוניים, שהמוצר מאחר באופן חריג גם לאחר הארכה, אני מבקש החזר.

אם המוצר מגיע בסופו של דבר אני יוצר קשר עם המוכר על מנת לתאם תשלום off line ממני אליו.

אני לא נהנה "לדפוק את המערכת" ולקבל מוצרים בחינם גם אם הגיעו באיחור.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אל תדאגו למוכרים, הם ממלאים טופס על זה שהמוצר נעלם ודואר ישראל מחזירים להם את הסכום.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אל תדאגו למוכרים, הם ממלאים טופס על זה שהמוצר נעלם ודואר ישראל מחזירים להם את הסכום.

רק מוצרים בדואר רשום, כשהדואר כן סרק את הדואר בהגעה לארץ (מרכז מיון מודיעין) ולא דיווח את המסירה לנמען.

בפועל הדואר מדלג על הרישום בכניסה לארץ, והרישום הראשון של מוצרים במעקב, הוא בהגיעם לסניף הדואר המקומי לשם מסירתם. ככה שמודיעין הדואר יכול לנפנף אתכם בטענה שהמוצר לא בארץ, ושם מוכר לא יקבל זיכוי.

:turn-l:
פורסם
אני תמיד פותח דיספיוט.

במצבים רבים, במסגרת הדיספיוט, המוכר מבקש ממני לחכות זמן נוסף והוא בתמורה מאריך את חלון הדיספיוט שלי.

בד"כ זה עובד והמוצר מגיע בסופו של דבר.

במצבים קיצוניים, שהמוצר מאחר באופן חריג גם לאחר הארכה, אני מבקש החזר.

אם המוצר מגיע בסופו של דבר אני יוצר קשר עם המוכר על מנת לתאם תשלום off line ממני אליו.

אני לא נהנה "לדפוק את המערכת" ולקבל מוצרים בחינם גם אם הגיעו באיחור.

איך משלמים ישירות למוכר?

פורסם

בתאום עם המוכר אני קונה שוב את אותו המוצר, המוכר מאשר שילוח ואני מאשר קבלה ומשלם במקום. הכל פיקטיבי כמובן חוץ מהתשלום.

S60 Rdesign

פורסם
אני מתעלק על השרשור. מלא הזמנות שהוזמנו ב-11/11 לא הגיעו. הזמן של המשלוח נגמר , ומצויין לי ליצור קשר עם איזה מחלקה כלשהיא אצלם. למה אני לא יכול לעזאזל לפתוח דיספיוט אם המוצר לא הגיע. שישברו את הראש עם דואר ישראל ויזכו אותי .

מישהו יודע לענות לי על השאלה ?

פורסם

צרף צילומי מסך, אין דבר כזה שאי אפשר לפתוח DISPUTE, שים לב לבחור בקטגוריות הנכונות שהמוצר לא הגיע ותגיד שכבר דיברת עם הדואר ואין להם איך לעזור.

המוכר אולי יסרב, אתה תעשה REJECT להצעה שלו וALIEXPRESS יתערבו ויחזירו את הכסף.

באשר לרחמים על המוכר, אני ממתין חודשיים במיוחד בתקופה הזו, אבל אחרי חודשיים זה כבר מוגזם, לא יודע אם זה מצידו או מצד הדואר, אבל זה כבר לא אשמתי.

Miata ND2

• תוכן חדש...