Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית נהיגה במרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו פה שיש לו מרצדס או שיצא לו לנהוג על מרצדס ויכול לחלוק את חווית הנהיגה שלו?

משלמים על מותג יוקרה או שיש תמורה אמיתית וגבוהה תמורת מה שמשלמים עליו?

והאם חוויתם יותר מדי מבטים של נהגים אחרים כלפיכם?

ואילו הייתה לכם היכולת הכלכלית לרכוש לילדכם בן ה-17-18 מרצדס חדשה, בהגיעו למעמד הוצאת רישיון הנהיגה, הייתם עושים זאת?

פורסם

חווית נהיגה הרבה יותר טובה מכל בחינה, החל מהאחיזה של הרכב בכביש ועד סלון הרכב

לילד בן 17-18 מרצדס? יש אנשים עשירים שקונים לילדים שלהם פרארי, הכל תלוי כמה כסף יש במשפחה

פורסם

נהגתי על E350E של אבי, בהחלט מרגישים את איכות הנסיעה (לעומת היפנית שאני נוסע עליה) החלקה והשקטה ובין היתר הכוח הזמין והגימור (פאנלים עץ, כסאות עור, חימום, תאורת תחושה וכו' וכו') , מבטים יש, שאלות יש הוא אוהב את זה,

אני לא ואני גם לא מאמין בלרכוש רכב בכ"כ הרבה כסף מעדיף צנוע יותר, כל היוקרה והגימור והאיכות פחות מדגדגים לי גם לא אוהב את פתיחת העיניים והדאגה הבלתי נגמרת לרכב ששווה כמו חצי בית.

פורסם

זה החופש של חנוכה או מה?

בעל הממון אין לו מרצדס, לא נסע עליו אין לו מושג איך התחושה ברכב וכנראה גם לא מכיר לעומק את הרכב.

אבל כן מוכן לקנות לילד הצעיר שלו מרצדס? זה נשמע לי חריג.

אבל זה כמובן זכותו ואין דבר כזה נכון לא נכון בעניין הזה, כל אחד שייעשה מה שבא לו. אותי זה קצת משעשע.

*ג.נ - משתמש זה בעתיד ובמידה ויהיה לו את היכולת הכספית יש מצב שייקנה לילדו מרצדס...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כמו בכל דבר אחר בחיים, יש הבדל גדול בין מרצדס למרצדס. בין הדגמים השונים, ובין חדשה לבין משומשת. גם בתחושות, גם בכוח, גם בגימור, גם בסיכוי לקנות לילד וגם כמובן במחיר.

יש הבדל גדול מאוד בין A קלאס (או CLA/GLA) דור קודם, שהיו לא יותר נעימות, חזקות ויוקרתיות ממאזדה 3, לבין ה-E350 שדיבר עליה LLH פה למעלה. הליין הנוכחי כולו טוב יחסית, ומשפחת A הקודמת הייתה די יוצאת דופן, אבל עדיין, מבחינת כוח/אבזור, הן לא הרבה - אם בכלל - יותר טובות ממשפחתיות רגילות אחרות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הכל תלוי איזה מרצדס, A CLA GLA מהדגם הקודם זה בושה ליצרן ורחוק מאוד בכל פרמטר מהמילה פרמיום

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אבל הסמל...

חלמתי על מרצדס מיום שלמדתי נהיגה על אחת כזו , בפתח תקווה. היו שתיים ששימשו ללימוד נהיגה , אצל אלברט ואצל שושנה. היו זמנים.

ב 2006 נפלה בידי הזדמנות להיות בעליה של אחת (מופיעה בסמלון) , שבפועל שימשה את הבן שלי. 4 שנים והרבה אלפי שקלים שהושקעו בה נאלצנו להיפרד ממנה בעזרתו של נהג שהתנגש בה בחניה. לא היה בה שום דבר מיוחד בהשוואה למונדאו שהייתה רכב החברה שלי. אבל הסמל עשה את זה. באותה תקופה, אישתי רצתה לפנק אותי ביום הולדת שחגגנו איטליה והזמינה מרצדס E. החוויה על פני 900 קילומטר הייתה "נחמדה" בעיקר שתגובתי להפתעה שהוכנה לי הייתה "מה הזמנת מונית?"

לקנות לילד מרצדס A או C אין בה כלום, החוויה היום לא שונה מכל מכונית אחרת למעט הנעה אחורית, ואז נשאלת השאלה האם אתה רוצה לתת לנהג צעיר רכב הנעה אחורית כרכב ראשון? גם C180 עשויה להפתיע אותו בהיותו נהג יחסית חסר נסיון. חוויה ? אני בספק. ( A180 היא הנעה קידמית, לכן אולי עדיפה)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם אם היה לי את הכסף לקנות לילד שלי רכב מרצדס חדש הייתי קונה לו קודם משהו יותר צנוע שיתאמן עליו כי חראם על הרכב אם מישהו בלי ניסיון יסע עליו ואחרי זה יאכל סרטים על כל שריטה..

פורסם
גם אם היה לי את הכסף לקנות לילד שלי רכב מרצדס חדש הייתי קונה לו קודם משהו יותר צנוע שיתאמן עליו כי חראם על הרכב אם מישהו בלי ניסיון יסע עליו ואחרי זה יאכל סרטים על כל שריטה..

לא הכל תלוי בנו.

אתה יכול להיות הנהג הכי מנוסה והכי זהיר בעולם, וכמה שלא תשמור על הרכב, תמיד יכול לבוא מישהו ולדפוק לך אותו בחניה.

פורסם

נהגתי באחד מרכבי הפנאי של מרצדס.

חד משמעית יונדאי סנטה פה לא פחות טובה.

ואולי אפילו יותר מאובזרת .

ועולה פחות מחצי !

שלום,

מישהו פה שיש לו מרצדס או שיצא לו לנהוג על מרצדס ויכול לחלוק את חווית הנהיגה שלו?

משלמים על מותג יוקרה או שיש תמורה אמיתית וגבוהה תמורת מה שמשלמים עליו?

והאם חוויתם יותר מדי מבטים של נהגים אחרים כלפיכם?

ואילו הייתה לכם היכולת הכלכלית לרכוש לילדכם בן ה-17-18 מרצדס חדשה, בהגיעו למעמד הוצאת רישיון הנהיגה, הייתם עושים זאת?

פורסם

С180 ו С63 זה לא אותה המרצדס.

מהמוניות לא התרשמתי שזה רכב ששווה את הסכום,המושבים לא היו לי מספיק נוחים וגם לא מרווח הפנים.

מעדיף פאסאט בחצי מהסכום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אבל הסמל...

חלמתי על מרצדס מיום שלמדתי נהיגה על אחת כזו , בפתח תקווה. היו שתיים ששימשו ללימוד נהיגה , אצל אלברט ואצל שושנה. היו זמנים.

ב 2006 נפלה בידי הזדמנות להיות בעליה של אחת (מופיעה בסמלון) , שבפועל שימשה את הבן שלי. 4 שנים והרבה אלפי שקלים שהושקעו בה נאלצנו להיפרד ממנה בעזרתו של נהג שהתנגש בה בחניה. לא היה בה שום דבר מיוחד בהשוואה למונדאו שהייתה רכב החברה שלי. אבל הסמל עשה את זה. באותה תקופה, אישתי רצתה לפנק אותי ביום הולדת שחגגנו איטליה והזמינה מרצדס E. החוויה על פני 900 קילומטר הייתה "נחמדה" בעיקר שתגובתי להפתעה שהוכנה לי הייתה "מה הזמנת מונית?"

לקנות לילד מרצדס A או C אין בה כלום, החוויה היום לא שונה מכל מכונית אחרת למעט הנעה אחורית, ואז נשאלת השאלה האם אתה רוצה לתת לנהג צעיר רכב הנעה אחורית כרכב ראשון? גם C180 עשויה להפתיע אותו בהיותו נהג יחסית חסר נסיון. חוויה ? אני בספק. ( A180 היא הנעה קידמית, לכן אולי עדיפה)

זה הכל עניין של חינוך, אין פה שום קשר לסכנה או שליטה.

כשאחי הוציא רישיון הוא קיבל שברולט סילברדו V8, בגיל 17, הרכב עדיין אצלו והוא כבר בן 24.

האח הקטן יותר קנה STI כשהוציא רישיון, את התאונה הראשונה הוא עשה לפני שנה בגיל 21 עם GTR.

אם היה לי ילד בגיל הרישיון אז הייתי מעדיף שהוא יסע על S500 משומשת מאשר על סונטה.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

בתור בעלים של מרצדס (גם אם יחסית צנועה), ואחד שנוהג לא מעט על מספר דגמים שונים סולר ובנזין, אני יכול לומר שכן הרכב מרגיש איכותי יותר מהרבה מאוד רכבים שגם חדשים יותר בכמה שנים טובות.

יותר מזה, עד לפני כשנתיים, לאבי הייתה מרצדס C240 שנת 98, שנמכרה לצורך שדרוג לE קלאס חדשה בעשור, ומי שקנה אותה מבסוט עד היום.

האם יש רכבים שמרגישים לא פחות איכותיים/יותר מאובזרים בפחות כסף? אני בטוח שכן. אבל קניית רכב בהרבה מאוד מקרים היא גם רגשית ולא רק שכלית, ובמקרה שלי שום יפנית/קוראנית/מכל יבשת אחרת בחתך המחירים של הרכב שלי לא הייתה מביאה לי סיפוק אפילו קרוב.

יש תמורה למחיר, אבל לא פרופורציונלית. המותג גובה יותר מדי מחיר. (לפחות בארץ)

הרכב שלי ספציפית נראה הרבה יותר יקר מה55K ששילמתי. לגבי מבטים? יש פה ושם. אבל זה פחות מעניין.

מה קורה עם דגמים חדשים יותר? אין לי מושג. אדע עוד כמה שנים כשאקנה E/C220 קלאס 2016-2017 :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...