Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

newmen יקירי!

קארספורום הוא קהילה. קהילה מתאפיינת באינטראקציה עם הגולשים.

לפני היבוא ביקשת עזרה, ואני חושב שקיבלת פה סיוע שעזר לך בתהליך.

אף אחד לא הכריח אותך לתת מידע שאינך מעוניין לתת, אבל אם כבר בחרת לשתף - הייתי שמח אם תוכל לעשות זאת בצורה שתשאיר טעם טוב.

עכשיו אנשים שואלים אותך פרטים, ואתה שולח אותם לחפש...

לדעתי זו התנהלות מעליבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המשלוח עצמו באוניה לא היה כאב ראש?

איך זה עובד, אתה סוגר לבד עם חברת ספנות?

מי דואג לארוז את הרכב בחו"ל ולהטעין אותו על האוניה?

איך אתה דואג שיפרקו את הרכב בארץ ויאכסנו אותו?

פורסם (נערך)

הוא כנראה לא מכיר את ההבדלים בדיוק בעצמו.

הבדל גדול קיים במבנה הקנסולה המרכזית, בפריוס פלאג אין בישראל היא זהה לפריוס הרגילה, דהיינו מסך מולטימדיה סטנדרטי ומעליו פתחי מיזוג.

בפריוס פלאגי האמריקאית ("פריים") ישנו מסך מולטידמיה גדול בהרבה המוצב לאורך ופתחי המיזוג מצדדיו.

ניחוש שלי הוא שהיבואן יוניון מוטורס ציפה לכמות מכירות נמוכה ולא רצה לייבא חלקי חילוף אחרים לגירסה האמריקאית (חלקי קונסולה, פתחי מיזוג, מסך מולטימדיה וכיוצ"ב) ולכן היצרן קימבן לו עיצוב חיצוני זהה לגירסה האמריקאית (ככה נראה לי בלי לבצע השוואה מדוייקת) עם עיצוב פנימי זהה לפריוס הישראלית הרגילה.

וזה אומר שלפותח השרשור זה דווקא פחות טוב, אם יהיו תקלות בחלקים השונים הנ"ל לא יהיו חלקי חילוף (לא יודע אם היבואן מחוייב לתת שירות לרכב ביבוא אישי להבדיל מיבוא מקביל).

מעבר לכך כנראה מערכת המולטימדיה לא מותאמת לישראל ואין בה מערכת ישראלית מולבשת עם כרטיס סים מובנה, וייז ותפעול בעברית ואנשי קשר בעברית כמו בפריוס בישראל.

בנסיבות הללו לא נראה לי באופן אישי שווה את ההתעסקות לייבא רכב ביבוא אישי ועוד לשלם עליו מחיר יקר יותר מזה בישראל.

יש 2 חברי פורום אחרים שיבאו רכבי במוו משומשים מאירופה (פלאג אין וחשמלי) בשנה שעבר, בעשרות אלפי ₪ פחות ממחירי המחירון שלהם בישראל, וזה כבר אטרקטיבי

(למרות שמשנה זאת הטבות המס צומצמו ולמי שייבא כעת המחירים יהיו יקרים יותר).

Toyota-Prius_Prime-2017-1600-2d-970px.jpg

טויוטה פריוס פריים 5.jpg

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...