Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B שווה משהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

אני די חדש פה..זאת ההודעה הראשונה שלי כמו שאתם רואים..ויש לי שאלה כזאת...

אני מחפש רכב שלא יהיה כדאי לי לעשות עליו ביטוח מפני גניבה...רק חובה וצד ג' וצעירים...

יש לי הצעה לרנו קליאו B שנת 2000 ידני,חלונות חשמל,נעילה מרכזית,הגה כוח חניה,אזעקה אימובילזר,דיזל נפח מנוע 1900.המחירון של הרכב הוא 36000 ש"ח...אני יכול להביא אותו יד ראשונה ב 23000 ש"ח.

תראו אני יודע שהמחיר הוא טוב מאוד אבל לפני שאני קונה השאלה כזאת...

זה נכון שבמאי משווים את מחירי הטסט לרכב דיזל שיהיה כמו טסט רכב בנזין...

ועוד משהו המחיר של הדיזל הולך לעלות זה נכון?

ומשהו אחרון לסיום..איך האוטו?

תודה לכל מי שיכול לעזור לי..

גל

פורסם

לא הייתי בונה על ירידה של מחירי האגרה בצורה כזו. כרגע הם ירדו במעט אבל עדיין ההבדל משמעותי.

בנוסף מוזר שמוותרים לך על 13K שקל בקלילות כזו, לרוב אין מתנות כאלו, תבדוק טוב טוב את מצב הרכב. כמה ק"מ הוא עבר? איפה הוא טופל? תאונות?

לגבי הביטוח בשום מצב לא לוותר על צד ג (רשמת שאתה הולך לעשות, ועדיין שלא יעלו רעיינות)

והמלצה באופן כללי - קרא את הדיונים הדביקים בייעוץ ברכישה.

גיא.

פורסם

דיזל לא תמיד משתלם... יש דרכים לחשב זאת , אם אני לא טועה זה מתחיל להיות משתלם אם אתה עושה K25 או 30K..

בנוגע למחיר, לא הייתי פוסל ישר אבל הסיפור נישמע חשוד... הרבה מתחת למחירון..... אל תוותר על בדיקה במכון שאתה בוחר, היו המון סיפורים עצובים של אנשים שנפלו עם "מכוניות מציאה"...

בכל מקרה, בהצלחה ותתחדש!! :)

פורסם

המחיר המשמעותי שירד לי זה מכייון שיש לאוטו משהו כמו

200000 ק"מ וזה כי הוא עשה אשדוד נתניה הלוך חזור כל יום...וכי זה חבר טוב שלי מהעבודה...

מה שכן..יש לרכב ספר טיפולים ובדקתי הכל בוצע בזמן ולפי הספר מה שנקרא..ועוד משהו מנוע דיזל יכול להחזיר עד משהו כמו 500000 ק"מ...לא?

אז מה דעתכם עכשיו חברים?

פורסם

עכשיו כששמעתי מה הק"מ אז מתחזקת דעתי שכדאי לוותר.

אל תשכח שיש ברכב עוד מכלולים מלבד מנוע ולהערכתי כולם ידרשו החלפה בסופו של דבר בזמן הקרוב.

בקשר למנוע עצמו, אני ממליץ לשאול אנשים עם נסיון על רנו קנגו צבאיות, שם המנוע גומע המון ק"מ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...