Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ניתן לתקן את הכותרת *שתי הרוגות.

ראיתי את התמונות מהתאונה וישר עלו לי תהיות אבל שמרתי אותם לעצמי, כעת שיש גם כתבה ששופכת מעט או על התמונות החלטתי לרשום את זה פה.

הכתבה: https://mobile.mako.co.il/news-israel/2019_q3/Article-64e0e3e517ddc61026.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730

מה רואים? אוקטביה דיזל מרוסקת לגמרי עם מנוע שהתנתק מהרכב. מהעובדות לפחות של מד''א נוסעת אחת שנהרגה במקום שכבה מחוץ לרכב ואני רק משער שהיא עפה ממנו בזמן התאונה, עוד נוסעת נהרגה ומותה נקבע בבית החולים ועוד אחת במצב קשה. אני גם מאמין ומהכרות שלי עם תרבות החגירה ברכב במושב האחורי הרוב לא חוגרים, בטח לא בגילאים הללו. כנראה שהתאונה יכלה להיות מעט פחות נוראית אם כולם היו חגורים אבל את זה אי אפשר לדעת.

עצוב לי שמכלול (נהג צעיר, רכב דיזל, השתוללות, חוסר מודעות להשלכות של חגירה/אי חגירה) כ''כ בולט של דברים גרם לאסון כזה!

על העניין עם השפעת אלכוהול העדפתי לא לרשום כי כבר היו מקרים שזה נכתב ובסוף הסתבר שזה לא נכון, זה כנראה כרגע בגדר השערה, מה שכן מהירות מופרזת כנראה כן הייתה שם.

שורה תחתונה עצוב.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זאת לא אוקטביה VRS, הג'אנטים הם רפליקה גרועה.

מקרה מצער, שיכול היה להיות הרבה פחות גרוע אם רק כולם היו חגורים.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

לא נמאס לכם לשחק 'בוחני תנועה בגרוש וחצי'?

אפילו המשטרה עכשיו לא בטוחה מי נהג ברכב, אבל אתם כבר החלטת על העונש ומתי הוא יחזור לכביש.

אני תוהה מה מטרת פוסט כזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

על כמה הוא נסע שהרכב התפרק ככה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

זה מה שקורה לפי חוקי הפיזיקה, כאשר נקודת הפגיעה נמצאת מאחורי המנוע והרכב פוגע בגוף בעל מסה מאוד גדולה ונעצר אבל המנוע ממשיך לנוע ונתלש ממקומו (כמו שתוכננן, דרך הגב).

פורסם

בס"ד

יש סרטון שצולם באזור התאונה ישר לאחר הפגיעה, לפיו, אדם אחד הועף למרחק לא קטן והשאר היו בצד הרכב, הרכב נראה במצב מזעזע.

מה נסגר עם אנשים???

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...