Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב מחירי הדלק עולים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה פעם שמחירי הדלק ירדו (באחוזים) יותר מאשר עלו מהחודש שעבר ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני הולך מחר עם איזה 5 ג'ריקנים של 25 ליטר, ממלא אותם דלק, שיהיה עד לחודש הבא שירדו המחירים חזרה.

עולם חסר הגיון :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני הולך מחר עם איזה 5 ג'ריקנים של 25 ליטר, ממלא אותם דלק, שיהיה עד לחודש הבא שירדו המחירים חזרה.

עולם חסר הגיון :|

ואותי מעניין ידידי זה איך תיסחוב אותם חזרה

או שכדאי שתגיד לי איפה אתה גר כדי שאני יבוא עם המצלמה יצחק כמו שבחיים לא צחקתי ואז ישתף את חברי הפורום

או שמצד שאני אתה הרקולס שיכול ליסחוב 125 ליטר של דלק

רוצה להביע תיסכול אז תביע אותו בצורה הגיונית ולא עם סיפורים והצהרות מהצד האחורי של הגוף שלך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ועוד התחלתי לחשוב על דיזל....בכלל לא שווה!

ממש ממש מעצבן! אני מתלבט אם לתת מילוי, או כרגיל לא לנסוע כ"כ הרבה כמו כל הזמן ולתת מילוי קטן יחסית בכל פעם.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כן יוסי, דיזל לבנאדם שהק"מ נגמר ב-4 ספרות ממוצע שנתי ?

אני במקומך הייתי חושב לכיון של אופניים או קטנוע 50 כבר...

פטיש, אפשר לסחוב את זה באוטו...

אבל לא, אני לא עד כדי כך במצב קשה שאני אקנה דלק לחודש שלם.

פורסם
ועוד התחלתי לחשוב על דיזל....בכלל לא שווה!

ממש ממש מעצבן! אני מתלבט אם לתת מילוי, או כרגיל לא לנסוע כ"כ הרבה כמו כל הזמן ולתת מילוי קטן יחסית בכל פעם.

רק לרקע כללי אתה מודע לזה שמכוניות ישנות כמו הסובארו שלך והטמפרה שלי לא אמורות לינסוע כשיש להם פחות מחצי טנק דלק

אם לא אז משתי סיבות

1. הדלק מקרר את משאבת הדלק

2. כמות המישקעים שנוצרה היא כ''כ איומה שלא כדי לרדת מיתחת לחצי טנק

משמע אל תיסע הרבה כמו פעם תגיע לחצי טנק ותוסיף תידלוקים קטנים

למרות שאני לא מוצא את ההבדל הין הרבה תידלוקים קטנים ואחד גדול

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

יש בדיחה חמודה על הנושא הזה: (נלקח מ"בלייזר")

בוס אחד נכנס בבוקר למשרד עם עיתון ביד.

"ראית?", הוא אומר לפקידה הבלונדינית שלו,

"שוב העלו את מחירי הדלק".

"מה אכפת לי?", אומרת הבלונדינית, "אני תמיד ממלאת רק ב-20 שקל".

:wink:

אמיר.

פורסם

אמיר, התועיל בטובך להסביר לאותה הבלונדה שב-20 ש"ח יכולים להכנס 4 ליטרים של דלק לפני העלאת המחיר, ורק 3-3.5 ליטרים אחרי העלאה ? ;)

פטיש, אני משתדל לשים 50 ש"ח דלק כל פעם שאני בחצי, גם למקרה שפתאום תצוץ לי נסיעה רחוקה (אני אדם קצת לא צפוי), וגם בגלל הנושא של קירור המשאבה והג'יפה...

פורסם
רק לרקע כללי אתה מודע לזה שמכוניות ישנות כמו הסובארו שלך והטמפרה שלי לא אמורות לינסוע כשיש להם פחות מחצי טנק דלק

אם לא אז משתי סיבות

1. הדלק מקרר את משאבת הדלק

2. כמות המישקעים שנוצרה היא כ''כ איומה שלא כדי לרדת מיתחת לחצי טנק

משמע אל תיסע הרבה כמו פעם תגיע לחצי טנק ותוסיף תידלוקים קטנים

למרות שאני לא מוצא את ההבדל הין הרבה תידלוקים קטנים ואחד גדול

אני נוסע בדר"כ באזור הרבע......יאללה כוסאמו כסף מחר אני ישים איזה 50 שקל :) שהאוטו יהנה :-P

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, מהערסים שנכנסים לתחנת הדלק בדקה לשמונה (בשביל לא לשלם שירות לילה), ומבקשים מהמתדלק למלא ב-8 ש"ח, שיספיק לס"ד של אותו ערב, ולמחר בבוקר לבצפר :)

מזה 50 ש"ח ?

תשים איזה 150 ש"ח, אז לא תראה את ליטל, גורג, וכל שאר הצוות במשך שבוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...