Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה עד 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מצפה לגולף בפחות מ200K. וחלק מהאנשים שביררו הזכירו גם מספרים של 220K. מה שכן, היא אמורה להיות אופציה טובה מאוד כפי שROEE אמר.

ולגבי הSTI, לדעתי הנהג פשוט לא לחץ \ היה בהילוך לא נכון. זה שיש לו STI לא אומר שהוא עם רגל ברצפה בשניה שמישהו עוקף אותו. אם הרכב שלך סטנדטי STI תעלם לך די מהר.

גיא

פורסם

העניין הוא שלפי הבנתי האסתי היא חיה קשוחה ולא בהכרח מתאימה לנסיעות עירוניות יומיומיות. האם הדגם החזק של הלאון יכול להוות אופציה?

הקליאו נראית לי קצת קטנה עבורי.

פורסם

בסדר לא משנה, יכול להיות שהיה בהילוך לא נכון!

איזה לאון דגם חזק אתה מתכוון? קופרה R?

לדעתי היא תעלה יותר מ-180K, וגם לא מיבאים אותה באופן סדיר..תתקשר לסוכנות סיאט או שתלך ותברר!

הייתי באמת רוצה לדעת, אז תעדכן אם אתה מברר.

פורסם

WRX חדשה היא יחסית נוחה. בתקציה הזה תוכל למצוא אחת בת שנה (הצורה החדשה). היא נוחה יותר מSTI, ויחסית נוחה באופן כללי (יחסית כן...). בנוסף אם תמצא אחת בלי ספויילר, שהיה תוספת בWRX, ולא בצבע כחול, הרכב גם ימשוך פחות תשומת לב, רכב מעולה, צפה לצריכת דלק גבוהה מאוד.

אופציה נוספת, אם כי יקרה פחד, ולא ממש חזקה - מיני קופר משומשת.

ולגבי STI מול ליאון, אין מה להתעצבן, זה שעקפת מישהו לא אומר שום דבר על זה שרכב X חזק יותר מרכב Y. זה פשוט הזכיר לי כל מיני קטעים שהיו לי כאשר היתה לי GT.

עריכה קצרה - הנה מבחן לWRX מאוטו.

גיא

פורסם

התכוונתי ללאון 1.8T עם 180 כ"ס. באתר מצויין שהיא עולה בערך 155K.

לגיא- אמנם זה טעם אישי אבל מכוניות סדאן מזעזעות אותי. אני ממש לא רואה את עצמי ב- WRX או אסתי...

אבל תודה על התגובות.

פורסם
בקשר לשלדה, אני לא יודע איך השלדה של הגולף, אבל נראה לי שהשלדה של הליאון יותר טובה!

אולי מישהו שנהג על שתיהן יוכל להגיד..

ממה שאני זוכר מטופ גיר ,שיבחו והיללו את הליאון 20VT ,בעוד שאת הגולף v6 קטלו בצורה מבישה

כנראה שיש דברים בגו .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ולגבי STI מול ליאון, אין מה להתעצבן, זה שעקפת מישהו לא אומר שום דבר על זה שרכב X חזק יותר מרכב Y. זה פשוט הזכיר לי כל מיני קטעים שהיו לי כאשר היתה לי GT.

גיא

אני לא חושב שמקלארן F1 מתווכח לגבי העובדה מי יותר חזקה אלא הוא פשוט טוען מה היה הניסיון שלו.

אין ספק ש STI תיהיה מהירה יותר במידה וכל אחד מהרכבים יהיה בהילוך המתאים לו, אבל לליאון יש גמישות מנוע ה-ר-ב-ה יותר טובה מה STI.

זכור לי גם מבחן ב"הגה" אם אני לא טועה שבהאצות ביניים הליאון סיימה לפני ה WRX. זה לא בגלל שהליאון "חזקה" יותר מהWRX אלא בגלל שהם התחילו להאיץ בשני המכוניות בסל"ד מאוד נמוך, שם יש יתרון לליאון.

ציטוט מהמבחן:

"לא חשוב באיזה הילוך נמצאים, יחידת הכוח מספקת דחף התקדמות מפתיע. עד כדי כך שבהאצות הביניים הליאון גברה על הסובארו (וכמובן שעל האלפא) גם כשהאחרונות היו בהילוך חמישי והיא בשישי. וכל זאת ללא שום מאמץ או התנשפות".

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=149

אבל כמובן שבמבחן ספורטיבי אמיתי ה"ניצחון" הזה של הליאון לא יעזור לה הרבה כי במידה והאימפרזה תוכל להאיץ בהילוך המתאים לה והליאון בהילוך המתאים לה - הליאון תישאר מאחור. הרבה מאחור.

לפותח השרשור,

איך הקליאו ניראת קטנה מדיי בשבילך, אבל חשבת על ה 206GTI? הן באותו הגודל פחות או יותר.

Back to the original - NC again.

פורסם
התכוונתי ללאון 1.8T עם 180 כ"ס. באתר מצויין שהיא עולה בערך 155K.

לגיא- אמנם זה טעם אישי אבל מכוניות סדאן מזעזעות אותי. אני ממש לא רואה את עצמי ב- WRX או אסתי...

אבל תודה על התגובות.

אז תגיד... רשמת שSTI היא קשוחה ולא מתאימה לנסיעות עירונית, הWRX פותרת יחסית את הנקודה הזו. אם אתה שונא סדאן אז זה סיפור שונה לגמרי.

לדעתי - קליאו ספורט. נראה שלא בדקת אם נוח לך שם או לא, תנסה ותראה.

ולTB, לרשום את הניסיון שלך במקרה הזה זה קצת מוזר ולכן גם עניתי לו. אני סיפקתי הנאה להרבה מאוד אנשים שעקפו אותי כאשר נסעתי לאיטי בתוך העיר עם GT ובמצבים אחרים והיו מאושרים לגמרי שהם עקפו אימפרזה טורבו עם פיאט פונטו\כל רכב אחר. נכון שהליאון היא לא פונטו, אבל זה כמו שאני ארשום שלקחתי BMW 330 עם הסקסו. בקיצור הבנו, הוא עקף נהג דביל, וכנראה אחד באמת דביל כי הוא באמת ניסה להאיץ אבל כנראה בצורה עקומה לגמרי, בהילוך גבוה מדי. נראה שעשו מזה יותר מדי בלאגן ושגם אנשים מתעצבנים מעניין, דבר שהוא לא ממש המטרה שלי פה. הוא מנצל את הליאון שלו יפה והיא רכב טוב שנראה פשוט מ-ע-ו-ל-ה בגרסה האחרונה שלו עם הפגושים האגרסיבים. בנוסף היא קלה לשיפור.

גיא

פורסם
WRX חדשה היא יחסית נוחה. בתקציה הזה תוכל למצוא אחת בת שנה (הצורה החדשה). היא נוחה יותר מSTI, ויחסית נוחה באופן כללי (יחסית כן...). בנוסף אם תמצא אחת בלי ספויילר, שהיה תוספת בWRX, ולא בצבע כחול, הרכב גם ימשוך פחות תשומת לב, רכב מעולה, צפה לצריכת דלק גבוהה מאוד.

אופציה נוספת, אם כי יקרה פחד, ולא ממש חזקה - מיני קופר משומשת.

גיא

חס וחלילה לא התעצבנתי, בכלל לא :-)

ובן סיכם את מה שאני טענתי בצורה הכי טובה, תודה בן!

פורסם
לא יפה רוני..פגעת ברגשות של האוטו שלי :wink: !

למה היא פחות טובה משמעותית?

הבחור ביקש את הדברים הבאים:

- הנאה מנהיגה: הגה, שילדה ומתלים מחוברים לכדי הרמוניה של תענוג מוטורי.

אפילו אם בעליות הלאון מחסלת פורשה קאררה טורבו, זה לא הופך אותה למתנהגת, בעלת הגה טוב, שלדה מתקשרת ומתלים איכותיים. אני מציע לפותח השרשור לבצע חיפוש בפורום אחר "לאון טורבו" או "לאון 20VT" ולמצוא הרבה מידע, אם הוא יסנן בסינון מתקדם לפי השם שלי, הוא ימצא שכתבתי עליה כמה דברים לאחר נהיגה, שמסבירים את דעתי בצורה הטובה ביותר.

ludu - ללאון אותה השלדה כמו לגולף MK4, וזה לא נאמר לטובה. הגולף V6 היא מכונית מאוד מהירה ובעלת אחיזה מצוינת, אבל היא איננה ספורטיבית טהורה אלא יותר מכונה לצליחת מרחקים. היא כנראה תהיה מהירה יותר מקליאו ספורט בכל מצב, אבל גם תרגש פחות בצורה משמעותית. יש לציין שנהגתי על הלאון בעלת הנעה קדמית, זו עם ההאלדקס (4X4) נחשבת פחות טובה דווקא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה קורה כאן ???? התחלתם להמליץ על ה- 172 ???? השתגעתם אתם עוד תקבלו תביעות על הטעיה, הולכת שולל, הנחת מכשול בפני עיוור וכיוצא בכלהללו....

מנהל הפורום אנא צור לינק לתרד ההתפוררות וההתפרקות המפורסם :biggrin2: .

ללא קשר מומלץ לרוכשי 172 פוטנציאליים לעבור תרגולת תנוחת נהיגה על ליילנד טייגר רצוי המודלים עם ספסלי עץ ששירתו ב"דן". :silly:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

כיום אני נוהג על גולף 4 מנוע TDI עם הספק של 110 כ"ס.

בינתיים הפינלסטיות ( חדשות. אני קצת חושש מיד שניה ):

- 206GTI: אני חושש שהמנוע החלש יאכזב אותי במהרה.

- לאון טורבו 180 כ"ס: אני חושש שהתנהגות המכונית לא תפצה על הכוח של המנוע.

יש עצה?

פורסם

ההתנהגות תפצה ועוד איך תפצה...אתה תהנה מהאוטו מאוד!

תנסה לארגן נסיעת מבחן, איפה אתה גר?

אולי אני יכול לארגן משהו...

יש פה עוד בעלי ליאון טורבו בפורום שבנתים נשארים שקטים כשיורדים להם על האוטו:wink: .

יש את המשתמש 20VT ויש את ozzy....תנסה גם לברר איתם, לנסות לארגן משהו!

או שתלך לסוכנות סיאט ותשיג נסיעת מבחן!

פורסם

לודו ,אתה לא הולך לעלות על מסלול מירוצים בקרוב נכון ?,וגם לא נראה לי שאתה הולך לתקוף סיבובים ב-120,ולעשות שיקיינים באיילון ,אם כך אז תתחיל לחשוב על רכב שייתן לך כוח זמין בכל סל"ד,סביבה נעימה ,איכות ,אמינות ,אומנם לא ספורט פרופר אבל איפה שהוא איזון בין כל הצרכים של נהג בכביש ציבורי , ולדעתי vag ממלאת את צרכיו בצורה מיטבית לכן שוב נותר לי להמליץ לך או על הגולף או על הליאון שלעניות דעתי יתאימו לך ביותר בהתאם לדרישותיך .

הקליאו שהוצעה לך או ה-wrx אומנם מהנות ללא ספק ומכוילות היטב ,אבל אתה צריך תוואי כביש מסוים ותנאי נהיגה קיצוניים בשביל למצות את יכולות הרכבים אלו .

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...