Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אחרי שסיימתי את הלימודים, והתבססתי בעבודה טובה ומכניסה - הגיע הזמן לרכוש רכב

רוב הנסיעות יהיו הלוך וחזור מהעבודה-סדר גודל של 10 ק"מ אבל המון פקקים ככה שלצערי ידני לא בא בחשבון, וטיולים מזדמנים בשבת.

מהתקציב ומחיפושים רבים במחירונים וממידע אני מבין שאני יכול לכוון לרכב סופר מיני שנתון 2014 פחות או יותר. התקציב הוא 40K אבל אפשר למתוח אותו קצת למעלה אם יש הצדקה.

מה חשוב לי? פרקטיות:

צריכת דלק סבירה בעיר, עלות טיפולים ותחזוקה סבירה, תא מטען בגודל נורמאלי

בנוסף לכך אני די גבוה (1.86) אז חשוב שזה יהיה רכב שנוח לאנשים גבוהים ככה שצריך שיהיה לפחות כוונון של גובה לכיסא כדי להשיג תנוחת רכיבה נורמאלית

המטרה שלי היא לשמור על הרכב לאורך זמן, לפחות 5 שנים ככה ששמירת ערך אינה פקטור מבחינתי.

הסתכלתי על מס' רכבים וכבר די הלכתי לאיבוד מכל המבחר:

סוזוקי סוויפט- הבנתי שמאוד אמין, אבל תא מטען בגודל מעליב

סיאט איביזה - נראה כמו אחת מהאופציות הטובות

סקודה פאביה - כמה באמת יקרים הטיפולים של הרכב הזה? והאם כל סיפורי האימה שראיתי על גיר DSG + מנוע TSI נכונים? כי מכל הרכבים זה נראה כמו הרכב הכי פרקטי

תודה מראש לכל העונים, אשמח לכל הצעה/הערה/הארה

פורסם

המלצה חמה אישית שלי - אל תקנה לסגנון הנסיעה שלך שום רכב עם גיר רובוטי, לא פאביה, פולו, איביזה ועם DSG לא רנו קליאו.

תבדוק סופר מיני - סוויפט, מאזדה 2, הונדה ג'אז, או משפחתית האצ'בק ( i30, אוריס, מאזדה 3, סיוויק ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מוסיף גם את קיה ריו לרשימה, איני זוכר אם יש כיוון גובה למושב אבל הרכב מרווח כך גםצאם תיקח את כיסא הנהג אחורה, ליושבים מאחור אמור להיות להיות מקום.

האיביזה/פאביה יהיו זריזות יותר בצורה מוחשית מהריו אבל פקקים לא עושים חיים קלים למצמדים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במקרה שלך, עם 10 ק"מ נסיעה ביום, הייתי מוריד את השיקול הזה של צריכת דלק, או מעביר אותו לתחתית סדר עדיפויות. כי ההפרש בהוצאות דלק חודשיות מסתכם בכמה עשרות שקלים בלבד.

גם הפערים בין הרכבים בצריכת דלק לא גדולים.

לעומת זאת, המצמדים בגירים רובוטיים נשחקים יחסית מהר בפקקים ועולים אלפי שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר על נסיעה שרובה ככולה תוואי עירוני תוריד את הגרמניות בעלות ה DSG מהפרק.

אישית,הייתי בוחר במאזדה 2 2013 אבל לא הייתי פוסל את הסוויפט על הסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק את ה308 2016 בלובינסקי טרייד, הם מוצעים מתחת ל40 אש"ח, שנתון גבוה ורכב מודרני, גדול ונוח מסוויפט או מאזדה.

פורסם
תבדוק את ה308 2016 בלובינסקי טרייד, הם מוצעים מתחת ל40 אש"ח, שנתון גבוה ורכב מודרני, גדול ונוח מסוויפט או מאזדה.

הסתכלתי, מאוד מרשים במיוחד ביחס לרכבים האחרים שהתסכלתי עליהם אז אני לא מבין איך המחיר כל כך נמוך

אני לא מבין איפה הקאטצ' פה?

הרכב טוב מבחינת אמינות וכו'? כי מכל בחינה אחרת הוא ניראה לי עדיף על האופציות האחרות

פורסם

מחיר נמוך כי קוראים לה פיגו ולא טיוטה, אבל תבדוק את נושא הטיימינג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דרך פתח מילוי השמן אפשר להציץ.

• תוכן חדש...