Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה של ליסינג עצמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוכש את הליסינג של עצמי :)

סוזוקי קרוסאובר 2016 עם 18,000 ק"מ

מקבל הנחה של 16% מהמחירון, בהתעלמות מהק"מ הנמוך

ביקשתי מהחברת ליסינג מסמך או אישור על נהג יחיד, אם חס וחלילה הרכב ייגנב או טוטאלוס שנקבל מחיר מלא כיבכול, או לחילופין במכירה עתידית.

הם לא מוכנים לתת מסמך שכזה, שכן למרות שאני הבעלים הם אומרים שהם לא יכלו לשלוט בשימוש הרכב למשל אם טסתי לחו"ל לתקופה ממושכת וייתכן והחברה זיכתה אותי על התקופה הזו ובנתיים השתמשו בו נהגים מרובים.

מה דעתכם ?

בהתחשב שאני מאשר להם שלא היו דברים כאלו

ייתרה מזו, אם הרכב מוגדר כצמוד, מה אכפת לליסינג לשחרר מסמך כזה ? זה לא חושף אותם לכלום. לא ?

פורסם

תעשה לחברה תרגיל, תגיע לאחד הסניפים ותתעניין ברכב זהה ותקליט את אחד המוכרים משווק לך רכב בהנחה פחותה כי הוא היה של "נהג יחיד".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב בן 3 שרק אתה נהגת עליו עם קמ נמוך מאוד.

עכשיו בוא נחשוב - רכב אחר פרטי או ליסינג אולי יציעו בעוד כמה אלפים פחות אבל עם קמ פי 3-4.. מה עדיף ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

את המסמך עליך לדרוש מקצין הרכב במקום עבודתך ולא מחברת הליסינג.

שיציין שרכב זה הוצמד לך במשך כל התקופה.

מסמך ממנו מקובל ע"י חברות הביטוח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
רכב בן 3 שרק אתה נהגת עליו עם קמ נמוך מאוד.

עכשיו בוא נחשוב - רכב אחר פרטי או ליסינג אולי יציעו בעוד כמה אלפים פחות אבל עם קמ פי 3-4.. מה עדיף ?

הקניה היא מוצלחת, אני רק מדבר על מסמך שיעזור לי בעתיד למכור או להפעיל ביטוח במקרה של נזק מלא או גניבה.

את המסמך עליך לדרוש מקצין הרכב במקום עבודתך ולא מחברת הליסינג.

שיציין שרכב זה הוצמד לך במשך כל התקופה.

מסמך ממנו מקובל ע"י חברות הביטוח.

מעניין. בודק.

פורסם

לא תהיה לך שום בעיה -לא למכור ולא להפעיל ביטוח.

פרמיית ביטוח מקיף אתה משלם כמו עלות של רכב זהה שהוא פרטי על הכביש ואם חלילה הרכב עובר תאונת טוטאלוסט (אובדן גמור),מפחיתים 13-22% ממחיר הרכב (תלוי האם יהיה או לא יהיה לך אישור נהג יחיד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בדיוק מה שהבחור אומר (ורוצה) במקרה שלך (לדעתי) אישור מקצין הרכב של החברה בה אתה מועסק שהרכב היה צמוד אליך כל התקופה - יספיק.

(ובא נקווה שלא תצטרך לבדוק את זה)

תוכל גם לתת את האישור הזה במעמד ביצוע הביטוח, ולבקש שיצויין בפוליסה מפורשות שהרכב הוא ליסינג נהג יחיד לשעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה בדיוק מה שהבחור אומר (ורוצה) במקרה שלך (לדעתי) אישור מקצין הרכב של החברה בה אתה מועסק שהרכב היה צמוד אליך כל התקופה - יספיק.

(ובא נקווה שלא תצטרך לבדוק את זה)

תוכל גם לתת את האישור הזה במעמד ביצוע הביטוח, ולבקש שיצויין בפוליסה מפורשות שהרכב הוא ליסינג נהג יחיד לשעבר.

נקווה שלא נצטרך כמובן להפעיל ביטוח, אבל מכירה דווקא הגיוני שתהיה ואצטרך. לא שזה יהיה משמעותי בשוק הרכב של היום :)

תודה חברים

• תוכן חדש...