Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על פורד אדג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו ספציפי שאני רוצה לדעת.

בכללי האם נכון להיום הרכב נחשב מוצלח(איכות חומרים טכנולוגיה מחיר וכו') מה מצב האמינות?

פורסם

איזה פורד אדג'? איזה שנתון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איזה פורד אדג'? איזה שנתון?

אני מניח שהחסרתי כמה פרטים,

מ2016(הדגם החדש)

איזה מנוע ? 3.5 ? 2.0 ?

מכוון שמנוע 3.5 אמריקאי לא מתאים לישראל(צריכת דלק גבוה) אז אני מדבר על המנוע האירופאי 2.0 טורבו.

פורסם

האדג' החדש הוא רכב טוב, מאוד שקט, רמת הגימור בו גבוהה, הנוחות טובה, הביצועים עם מנוע 2 ליטר טורבו מהירים. לא יודע אם הרכב מגיע עם סינק 3, אבל אם כן זוהי מערכת מצויינת. האם הוא מגיע עם אביזרי בטיחות אקטיביים? טעות תהיה לקנות רכב כ"כ יקר בלי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
האדג' החדש הוא רכב טוב, מאוד שקט, רמת הגימור בו גבוהה, הנוחות טובה, הביצועים עם מנוע 2 ליטר טורבו מהירים. לא יודע אם הרכב מגיע עם סינק 3, אבל אם כן זוהי מערכת מצויינת. האם הוא מגיע עם אביזרי בטיחות אקטיביים? טעות תהיה לקנות רכב כ"כ יקר בלי.

סינק 3 מערכת מולטימדיה ושמע?

מה לגבי אבזור ( חוץ מאבזור בטיחות) ומה לגבי איכות החומרים האם כיף לשבת בתוכו?

פורסם

זה אוטו שעדיין נמכר חדש, לך לבדוק בעצמך מה עושה לך טוב. Sync3 זה מערכת infotainment של פורד, היא מאוד טובה. לא יודע אם זה עשה עלייה או לא.

פורסם (נערך)

ציוד בטיחות אקטיבי רק מ 2019.

למעשה עד נובמבר 2018 המקסימום שיכולת לקבל (טיטניום 2.0) היתה התראת שטח מת. בלי חיישני קידמיים. .בלי חיישני גשם.

יש מצב שניתן לקבל כל אלה בגרסאות ה 4x4 עם המנוע הגדול 3.5

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ציוד בטיחות אקטיבי רק מ 2019.
אז לא שווה לקנות יד שניה, בככ הרבה כסף ולנסוע באוטו פחות בטיחותי מספורטאג' טורבו חדש.

פורסם
אז לא שווה לקנות יד שניה, בככ הרבה כסף ולנסוע באוטו פחות בטיחותי מספורטאג' טורבו חדש.

מה הקשר? ממתי מחליטים על רכישת רכב לפי ה"בטיחות".

אין ממש קשר בין 2 הרכבים מכל בחינה כמעט. בטיחות היא פרמטר חשוב (חשוב) וזהו

פורסם

כל אחד יש לו סדרי עדיפויות שונים, אני לא קונה אוטו כ"כ יקר בלי בטיחות אקטיבית. אתה יכול לחשוב אחרת וזה בסדר, הדוגמא לקיה היתה על אוטו לא יקר שכן מאובזר בכל אביזרי עזר אקטיביים.

פורסם

מתנצל ההתנסחות יצאה אגרסיבית.

אני אגב מסכים איתך חלקית בעניין הזה וספורטאג' זה רכב שלא הייתי קונה גם אם הייתי מקבל 30% הנחה, אבל פות"ש רצה פרטים על האוטו ואתה שולח אותו בתשובה לקנות רכב אחר.

לא חושב שהדיון הוא על פרמטרים לקניית רכב

ושוב התנצלות.

פורסם (נערך)

נהגתי טיפה בגרסת הבכירה (3.5) והדבר הכי חשוב בפורד הזו זה מזגן מקפיא.( מעבר לכל הצעצועים בדש בורד כמו שליטה קולית במזגן )

אחרי פורד smax זה לא היה מובן מאליו .

נ.ב. אולי קטנוני : אבל אהבתי שיש כפתור בקרת אקלים אמיתי. גדול, בולט.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...