Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה היברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אנחנו מעוניינים ברכישת רכב ועקב ניסיון טוב עם טויוטה אז אנחנו מאוד רוצים להמשיך עם רכב תוצרת טויוטה.

חשובה לנו אמינות, חווית נהיגה, טכנולוגיות, צריכת דלק.

תקציב בערך 130000.

התלבטות בין טויוטה קורולה היברידית חדשה לראב 4 היברידית שנת 2016-2017.

אנחנו זוג + יחד בן 3.

אשמח לחוות דעת ועזרה בהלבטות בין שני רכבים מקטגוריות שונות. מה הייתם לוקחים?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי peretz87
פורסם (נערך)

כמו שאמרתם מדובר ברכבים מקטגוריות שונות וכדי להחליט תצטרכו לדרג את סדר העדיפויות שלכם, מה אנחנו היינו לוקחים פחות רלוונטי.

קורולה - רכב חדש מהניילון מדור חדש ומתקדם יותר מכל הבחינות ובנוסף חסכונית יותר בדלק בצורה דיי משמעותית.

הולך להיות אחד הרכבים הנפוצים בארץ ולא ירשים אף אחד.

ראב 4 רכב מדור דור קודם, קרוס אובר כלומר רכב גדול גבוה וחזק יותר (על חשבון צריכת דלק) ועושה יותר רושם על השכנים.

לגבי אמינות, הראב 4 מאוד אמין הקורולה עדיין חדשה אבל לפי מיטב המסורת של טויוטה והניסיון מההברידיות שלהם גם כן צפויה להיות אמינה מאוד.

שניהם כנראה ישמרו מצויין על הערך ולשניהם יהיה שוק מצויין בעתיד.

אני הייתי מציע לך לעשות רשימה של מה שחשוב לך ברכב ולדרג את הדרישות.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם
המנוע והגיר בקורולה לא השתנו מאלה.של הפריוס/אוריס CHR. המערכת ההיברידית כן.

זה ממש לא נכון

המנוע בדור החדש של הקורולה/פריוס שופר מאוד והוא מציג נצילות טרמית של 40% , שזה טוב בהרבה מכל מנוע בערה פנימית אחר בהיסטוריה.

(למנוע בנזין יש בממוצע נצילות של 30% לדיזל 35%)

פורסם (נערך)

https://www.greencarreports.com/news/1100436_2016-toyota-prius-a-few-details-on-engine-hybrid-system-released

אכן זה שיפור של המנוע הקיים אבל שיפור די משמעותי בכל הקשור לצריכת דלק ובכלל זהו מנוע שיצר סטנדרטים חדשים של נצילות בכל תעשיית הרכב העולמית. בנוסף גם הגיר והמנוע החשמלי שופרו.

בכל מקרה אי אפשר להגדיר את הדגם החדש כשיפור של הדגם הישן, זו מכונית חדשה לחלוטין שיושבת על פלטפורמה חדשה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם (נערך)

הראב4 מהדגם הישן לא מוצלח במיוחד, פנים הרכב מאד פשוט ומיושן יותר מכל שאר הג'יפונים המתחרים והמתלים נוקשים (לגבי המתלים כך קראתי לא נהגתי בו). מצד שני הוא מרווח מאד (יותר מהקורולה) ותא המטען די גדול ותנוחת הישיבה גבוהה יותר וכניסה ויציאה נוחים יותר ופחות רגישות למפגשים עם מדרכות והביצועים טובים יותר.

בינו לבין הקורולה סטיישן החדש הייתי מעדיף את הקורולה כי הוא רכב חדש לחלוטין ומודרני, הרבה יותר איכותי מעודן ושקט ויותר חסכוני ושומר על ערכו טוב יותר כך שירידת המחיר לאחר כמה שנים תהיה דומה אני מניח למרות שזה רכב חדש שבשנה הראשונה מפסיד יותר מרכב משומש. המרחב הפנימי לשני מבוגרים ועד שני ילדים מצויין (אם כי פחות אוורירי מהראב 4) ותא המטען גדול משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
הראב4 מהדגם הישן לא מוצלח במיוחד, פנים הרכב מאד פשוט ומיושן יותר מכל שאר הג'יפונים המתחרים והמתלים נוקשים (לגבי המתלים כך קראתי לא נהגתי בו). מצד שני הוא מרווח מאד (יותר מהקורולה) ותא המטען די גדול ותנוחת הישיבה גבוהה יותר וכניסה ויציאה נוחים יותר ופחות רגישות למפגשים עם מדרכות והביצועים טובים יותר.

בינו לבין הקורולה סטיישן החדש הייתי מעדיף את הקורולה כי הוא רכב חדש לחלוטין ומודרני, הרבה יותר איכותי מעודן ושקט ויותר חסכוני ושומר על ערכו טוב יותר כך שירידת המחיר לאחר כמה שנים תהיה דומה אני מניח למרות שזה רכב חדש שבשנה הראשונה מפסיד יותר מרכב משומש. המרחב הפנימי לשני מבוגרים ועד שני ילדים מצויין (אם כי פחות אוורירי מהראב 4) ותא המטען גדול משמעותית.

הראב 4 הקודם רכב מעולה לדעתי אתה מתבלבל עם הדגם לפני מתיחת הפנים (2013-2016) שבו באמת היו מתלים נוקשים. בדגם לאחר המתיחת פנים מ2016 שיכחו את המתלים הרכב נעים יותר לנהיגה , מאוד מרווח במושב אחורי (המושב ניתן להזזה גם במרחק וגם בזווית גב) ותא מטען יחסית גדול (בא עם רשת להשים דברים שניתנת לכיוונון עם עיגונים בצדדים ווילון נגלל לכיסוי תכולת תא המטען),כמובן ניתן לקפל מושב אחורי ויש ימבה מקום להוביל דברים מנסיון.

המנוע 2.0 בא עם הנעה כפולה (AWD) ברמות גימור GLI ופרימיום. בהיברידי נפח 2.5 הנעה קדמית 2X4.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...