Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני גר בחולון ומחפש רכב עד 12K+-

הנסיעות שלי הם בעיקר בין עירוני לאוניברסיטה - חולון רמת גן

ו4-5 פעמים בשנה נסיעות לצפון-דרום (ירושלים, ים המלח, כנרת)

חשוב לי שיהיה קטן ונוח לחניות ולתמרונים בעיר, זול, חסכוני ואמין בעיקר.

לא חשוב לי שיהיה רכב מטורף, אבל שלא ירגיש ממש עייף על הכביש (קצת עייף זה בסדר :))

ממה שראיתי באתרי יד שניה בעיקר הרכבים שנראו בעיניי טובים הם-

פיג'ו 207 2008

פולקסוואגן פולו 2007-8

יונדאי גטס החדשה יותר

שברולט ספארק 2010

מה אתם חושבים על הרכבים שרשמתי? והאם יש רכבים אחרים ששווה לי להסתכל עליהם?

תודה רבה.:lol:

עריכה אחרונה על ידי DirtyBass
פורסם

יש העדפה לידני או אוטומט?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעתיק מה שהגבתי הרגע באשכול אחר:

אם אתה יכול לנסוע על ידני קנה מיני קטנה ועזוב אותך מיפניות 'אמינות' קעטלק בנות 20, זה מתכון לצרות. כל רכב מתקלקל, גם טויוטה והונדה, וחבל על הכסף שלך.

ברמה הפרקטית:

פנדה, אלטו, ספארק, גטס וסיריון ידני ואוטומט מה שיש לכל דגם, יתאים.

רק ידני: סי1 ו107 נכנסות בתקציב (באוטומט הגיר מתנהג זוועה)

גיסי היה בהתלבטות הזו עכשיו וקנינו בסוף פנדה, רכב פשוט וצריך למצוא אחד שנשמר טוב.

פורסם

ידני עדיף, גם יהיה חיסכוני יותר וגם אמין.

מיני ידנית כמו הפנדה תהיה חיסכונית, אמינה ויחסית למיני גם נוחה.

לעומת רכבים כמו אלטו או הפיגו 107 ואחיותיה, הפנדה בעלת מנוע 4 צילנדרים ולכן אין רעד בעמידה.

ספארק גם אופציה טובה וחזקה יותר, היו תלונות לגבי דוושת מצמד שנשברת.

גם נוחות נסיעה טובה אבל מושבים עם תמיכת צד לא מזהירה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אז בדקתי קצת רכבים שנראים לי מעניינים וידניים-

סוזוקי אלטו ידנית או שברולט ספארק

הסוזוקי נראת לי יותר פלסטיקית לעומת הספארק שנראת יותר נוחה, אבל הסוזוקי יותר חסכונית.

השאלה שלי מה יותר עדיף בינהם? הבנתי שהספארק זוללת דלק ביחס אל האלטו

אכפת לי מעלויות זולות, חסכון בדלק ושיהיה נוח לנסיעות ארוכות גם מידי פעם (שעתיים נסיעה להורים בצפון פעם ב...)

תודה

עריכה אחרונה על ידי DirtyBass
פורסם

ספארק לא "זוללת דלק" . נסעתי איתה כחודש וחצי בשכירות ולגמה 1 ל14 עד 15 בתוואי מעורב עם מזגן.

אלטו תהיה יותר חסכונית אבל עשה חשבון כמה אתה נוסע ובכמה יסתכם ההפרש החודשי . רמז - כנראה לא הרבה

פורסם

קח בחשבון מנוע 3 צילימדרים לאלטו לעומת 4 בספארק, מנוע חזק יותר.

בנוסף הספארק קיבלה ציון בטיחותי טוב יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

אלטו ידני הוא רכב מאוד ספרטני אך חסכוני בטירוף. במשך שנתיים הצריכת דלק הכי רעה שקיבלתי היתה ליטר ל15 וחצי קילומטר כאשר בממוצע זה היה בערך 1 ל 17.5.

אם הדבר הכי חשוב זה פרקטיקה אז הרכב מומלץ, אם גם נוחות חשובה אז כנראה עדיף רכב אחר

• תוכן חדש...