Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק לגמריי אך שוב, העבודה נעשתה, תיקונים נעשו אחרי ריג'קטים שלי אך יש נזק פנימי. הם מתנערים מאחריות. אני צריך את הרכב ובשביל לקחת אותו אצתרך לשלם את מה שהם ביקשו. מתכוון ללכת להערכת נזק במוסך שלי, ולהגיש תביעה. כל ההתעסקות הזו ממש לא היתה בתכנון ואת הרכב בסופו של דבר אני צריך.

מקווה שבשבילך שיסתדר. תעלה את הנדק ונראה כיצד יש לסייע.

אכפת לך לפרסם את שם המקום, לא בשביל להכפיש את שמו אלא כדי לתת אזהרה לחברי פורום שעלולים ללכת לשם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2016 BMW M235i.

פורסם

היי בוקר טוב,

כואב שחווית כזאת חוויה ונשמח לנסות לתת לך שירות מתקן.

אודיוה ארט.

(למען הסר ספק- אין לנו קשר למקרה הנ"ל ורק מציעים שירות)

המשך יום טוב

פורסם

תודה רבה!, הייתי אצלכם בהערכת מחיר ולצערי הלכתי על המקום עם המחיר הנמוך יותר. שוב קיבלתי את השיעור שהזול בסוף עולה ביוקר :(.

את שם המקום בו ניכוויתי כרגע לא רוצה לפרסם כיוון שעדיין שוקל המשך תהליכים מולם (זו חברה גדולה ומוכרת).

פורסם

בהתחלה רצית להוציא 10,000 על חידוש הרכב.

אחרי זה אמרו לך שגם 2500 יספיקו

ועכשיו אתה אומר שלקחת הצעה זולה יותר בשביל לחסוך כמה מאות שקלים במקרה הטוב?

ההתנהלות שלך לא כל כך ברורה לי

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא רשמתי כמה זה עלה וכמה הציעו לי בכל מקום. יכול רק להגיד שההבדל הוא לא במאות שקלים.

פחחות וצבע לכל הרכב - ההצעות שקיבלתי נעו בין 3,000 ל15,000 ש"ח.

• תוכן חדש...