Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום המלומדים.

בחול המועד פסח ירדתי לאילת יחד עם עוד מנה גדושה של עם ישראל וכהרגלנו בקודש הלכנו למצפה תת ימי. מיותר לציין מה הולך שם עם חניה, לכן שמח וטוב לב חניתי עם עוד כמה ג'יפים על הכורכר בצד הכביש.

יש לציין שיש אבן שפה בין הכביש לכורכר ומשטח הכורכר מוגבה מעל הכביש.

בהמשך של משטח הכורכר ישנה גדר המפרידה בינו לבין מדרכה סלולה להולכי הרגל.

כמובן שכעבור 10 דקות מרגע החניה בא פקח וחיש מהר רשם לי דו"ח על חניה על מדרכה עם 4 גלגלים. זה מה כתוב בסעיף חוק עזר עירוני אילת.

כלומר כתוב" לא יחנה אדם על מדרכה" והפקח הוסיף את ה4 גלגלים בשביל הדרמה והגדלת הקנס.

אני רוצה לתת לתמונות לדבר.

20190423_120911.jpg20190423_120927.jpg20190423_120932.jpg

ההגיון שלי אומר שמדרכה היא מקום המיועד להולכי הרגל. איך אפשר לקרוא למקום שמגודר פן הולכי הרגל לא ישתמשו בו "מדרכה", בניגוד לדוגמה מצידו השני של הכביש.

האם אני צודק או לא?

מה הנימוקים שלי, פרט לזה ושאין כתובת מוגדרת בדו"ח?

פורסם

"מדרכה" - חלק מרוחבה של דרך שאינו כביש, המצוי בצד הכביש, ומיועד להולכי רגל בין אם נמצא במפלס אחד עם הכביש ובין אם לאו;

כיון שרכב יכול עלות למשטח גם הולך רגל יכול

כיון שלא מדובר בכביש ולא בשול של הכביש כנראה מדובר במדרכה.

מדובר במדרכה שמקבילה למדרכה הסלולה לפרשנות הפקח.

ואחרי שכתבתנו את מה שכתבנו כתוב מכתב ובקש ביטול הדו"ח עקב אי בהירות של מהות השטח הנ"ל, כאשר ברור שלצידו יש מדרכה כשרה לפסח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאלה לידע כללי :

מה קורה במידה והבקשה נדחית ויש צורך להישפט ?

האם צריך להגיע לאילת ,מה קורה אם מדובר בתושב המרכז ?

פורסם
או! זה הטיעון. אי בהירות של יעוד השטח. תודה.

אגב, למה לא שול? בגלל אבן השפה?

זו ההגדרה של שול

"שול הדרך" – השטח שאין לצדו מדרכה הסמוך לשפת הכביש, עד לרוחב של ארבעה מטרים או עד לקצה תעלת ניקוז, כאשר דופן התעלה מצוי פחות מארבעה מטרים משפת הכביש;

שאלה לידע כללי :

מה קורה במידה והבקשה נדחית ויש צורך להישפט ?

האם צריך להגיע לאילת ,מה קורה אם מדובר בתושב המרכז ?

מגיע לאילת חונה פעם נוספת על מדרכה וחוזר חלילה.

אם תסכים להודות יאותו להעביר זאת לבית משפט הקרוב למקום מגוריך במידה והיה מדובר בדו"ח משטרה.

בדו"ח עירוני אתה נשפט בבית המשפט לעיניינים מקומיים של אותה רשות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במכתב אתה כותב כי ברור שהשטח מיועד לחניה כאשר לצידו קיימת מדרכה לשימוש הולכי הרגל.

האם גם כלי רכב אחרים זכו לדוחות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אאודי לבן חונה על מדרכה בוודאות (וגם מפריע שדה ראייה ליוצאים מהחניון), אינפיניטי - לא בטוח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ההגדרה של מדרכה בחוק משאירה מקום לפרשנות.

בבקשה הקפד לנסח שהפקח טעה בפרשנות הנרחבת שהעניק, וכי אין המדובר ב-״מדרכה״ על פי פרשנותו של האדם הסביר. חזק טענתך בכך שישנה מדרכה ״כשרה״ הנמצאת בסמוך, ומובדלת מהאיזור בו חניתך במעקה (ובכך, שוללת את היות השטח מיועד להולכי רגל, אלא אם חושבים בעיריית אילת שעל הולכי רגל לדלג מעל מעקות).

ולאחר זאת, אני מניח שתענה בשלילה. העירייה יודעת שמדובר בכסף קל מתיירים, וברור לה לגמרי שאנשים נורמטיביים מהמרכז צפונה לא יסעו להישפט באילת.

פורסם

נכון. נראה. אני אכתוב שלטעמי זאת לא מדרכה לכן חניתי בדיוק שם ולא על אבנים משתלבות במקומות אחרים.

פורסם

אולי תוכל לתת קישור? כשמחפשים בגוגל "פסק דין צ'סלר" מקבלים הרבה פסקי דין, בנושאים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...