Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזיו 205

דוד180
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי פזיו 205 הזרקה אני רוצה להחליף גיר וטבעות בבוכנות.1)מרוב שקאתי על שיפוץ ראש מנוע הבנתי

שאחרי שיפוץ מתחילים צלילים ברכב.האם זה נכון.

2) האם שווה לקחת גיר עם קלצי שמבאים אותם מחול? (יבואנים) כי שמעתי הקלמתרזי שלהם די גבוה

תןדה!

פורסם
שלום!

ברשותי פזיו 205 הזרקה אני רוצה להחליף גיר וטבעות בבוכנות.1)מרוב שקאתי על שיפוץ ראש מנוע הבנתי

שאחרי שיפוץ מתחילים צלילים ברכב.האם זה נכון.

2) האם שווה לקחת גיר עם קלצי שמבאים אותם מחול? (יבואנים) כי שמעתי הקלמתרזי שלהם די גבוה

תןדה!

איזה רעשים בראש שלך?

רצוי שתעשה אובראול למנוע שלך אם אפשר, מאשר לייבא מנוע מחו'ל.

וגם אם אתה מביא מחו'ל, שוב, תעשה לו אובראול לפני שאתה שם אותו ברכבך. אי אפשר לדעת מה עבר עליו. הניירות זה בולשיט. אפשר לרשום שם מה שרוצים.

פורסם

תגידו איפה יש מקומות שעושים שיפוץ למנוע אני מתכון לא למוסך מורשה אלא לאנשים שמתעסקים

רק בשיפוץ מנוע

תודה

פורסם
תגידו איפה יש מקומות שעושים שיפוץ למנוע אני מתכון לא למוסך מורשה אלא לאנשים שמתעסקים

רק בשיפוץ מנוע

תודה

שלום אני לא מבין כבר קברו לך את המנוע מבלי לראות וליבדוק איזה אנשים עשירים יש לנו בפורום!!!

צור איתי קשר בפרטי ואני מזמין אותך אלי לבדיקה של המנוע והגיר ואז תדע באמת מה צריך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...