Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האימוני קראטה שלי עוזרים מאד לשמור על רגיעה לאורך זמן.

כשזה לא מספיק, טיול רגלי על חוף הים אחרי העבודה.

בכל מקרה ומצב, אני משתדל להתעלם מהטלפון לחלוטין (כאילו הוא לא שם)- בלי מוזיקה, בלי מיילים, בלי כלום. רק אני והמחשבות שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר על עומס קונקרטי - רשימת משימות כתובה (על נייר!) ממש עוזרת לי למקד מאמצים, להבין מה היקף המפלצת, ולראות איך אפשר לתקוף אותה.

סטרס נפשי? מוזיקה, זמן, להבין את המקור שלו, להבין מה אני יכול לעשות כדי לשנות את הסיטואציה, לראות אם מגמת השינוי קיימת - אם כן, מנסה להתמקד בזה ולראות את האור בקצה המנהרה, אם לא, לייצר את המגמה הזו.

מבחינת מוזיקה, יש לי שני סוגי מוזיקה שמרגיעים אותי:

קלאסי: https://open.spotify.com/user/0jpmq9pk7kuc2e631yfe2hsy2/playlist/56uJC0Zc0SqGAs7uQDf9e9?si=Bl7mNcfBRH2-kLWjNYzi3g

טראנס: https://open.spotify.com/user/0jpmq9pk7kuc2e631yfe2hsy2/playlist/0cxNOhER8muJMBHSy87R7m?si=Q_r-mzN1Qai0ft4qhjkKSA

https://open.spotify.com/user/0jpmq9pk7kuc2e631yfe2hsy2/playlist/3TuR4gi3ibJMwa7AfFtiG6?si=wP3Iivo8TMusNnrqiDTfzw

אני חושב שאחד הדברים החשובים בסיטואציות כאלו הוא בנאדם שאפשר לדבר איתו באמת, שיכול להתחבר לנקודת מחשבה שלך ולהציג לך אלטרנטיבה, כיוון אחר, או אפילו הסחת דעת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה לכולם. עצות מעולות.

הכוונה היא להפחית לחצים שנגרמים בעקבות עומס. ימים רצופים שמתחילים מאוד מוקדם ומסתיימים מאוחר.

רוצה למצוא דרך נקודתית לתת הפסקה למוח בין לבין. אפילו 5 דקות של ישיבה בשמש לפעמים עוזרות ולפעמים לא.

גם דרכים לא נקודתיות חיפשתי (כמו ספורט וכו').

תודה שנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה שלי היתה כמובן לא לבלוס חטיפים בהיסח הדעת בכל הזדמנות אפשרית אלא להשקיע בארוחה טובה, עדיף בבית, ואחריה לעשות סקס.

בשבילי, לא משנה כמה לחץ והתשה עברתי במהלך היום, זה מוחק הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
תודה לכולם. עצות מעולות.

הכוונה היא להפחית לחצים שנגרמים בעקבות עומס. ימים רצופים שמתחילים מאוד מוקדם ומסתיימים מאוחר.

רוצה למצוא דרך נקודתית לתת הפסקה למוח בין לבין. אפילו 5 דקות של ישיבה בשמש לפעמים עוזרות ולפעמים לא.

תודה שנית.

חמש דקות לטעמי זה באמת צלילים בינוראלים או מוזיקה בbpm נמוך (estas tonne - the song of golden dragon עולה לראש בתור נעימה מתאימה) ותרגולי נשימה עמוקה. מצריך קצת התרגלות, אבל עוזר.

בנוסף, שמעתי לא פעם על mindfulness לא יטדע להעיד איך זה אמור לעזור, אבל אם אני מבין נכון זה פלוס מינוס מדיטציה "מודרנית"

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עד לפני חודש וחצי - הולך לצד למקום בלי אנשים עם קפה וסיגריה למשהו כמו 10 דק, יושב ומסתכל על השמיים. בשבועיים הראשונים להפסקת עישון הרגשתי שחסר לי "הטקס" של הניקוי ראש אז פשוט התחלתי ללכת לצד רק עם קפה בלי הסיגריה, עוזר אבל פחות. אם אני בבית אז לנגן בגיטרה, אני ממש מרגיש איך הלחץ עוזב את הגוף תוך כדי.

פורסם
תודה לכולם. עצות מעולות.

תודה שנית.

זיהוי המקומות במהלך היום שבהן לפעולה מסוימת יש השפעה נפשית, והפיכתה לפעולה מכאנית נטולת רגשות.

הפיכת משימות מורכבות לאוסף של רשימות שבהן מסמנים ״וי״, עד לרמת פירוט מגוחכת.

קביעת שעה מסוימת לסיום עבודה.

קביעת שעה מסוימת (נניח, חצי שעה לסיום) שבמהלכה רושמים איפה שהוא בצורה מסודרת איפה נעצרנו ומאיפה להתחיל.

״אחת-ל״ - לעבור על הרשימות המלאות / חצי מלאות, ולשכתב אותן מחדש.

איך זה קשור לשאלה המקורית? ברגע שמעלים על הכתב נקודה מסוימת היא ״מתנקה״ מהמוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פות"ש, תוודא שהלחץ אכן אמיתי והוא לא מגיע מבפנים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה לכולם על העצות המועילות.

מי ששלח בפרטי, תודה רבה גם לך! לא הצלחתי להחזיר כי התיבה מלאה. אני מלטף את החתולים כשאני יושב בשמש וזה באמת אחלה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

~

מוזר לי לקרוא שאלה כזאת ממישהו צעיר ובריא כמוך, שלמיטב זכרוני מצוי במסגרת אקדמית ואינו כבול במשכנתא, בת זוג מתעללת או ילדים שתלויים לו כאבן ריחיים כלכלית על הצוואר. סטרס זה לא גזירת גורל, אלא מצב תלוי נסיבות. נסה להבין מה בדיוק גורם לזה במקרה שלך ולנטרל את האיומים - בין אם זה אנשים שצריך לחתוך מחייך, מקום מגורים שצריך להחליף או מקצוע שעדיף להתרחק ממנו.

לחלופין - הצבע למפלגת זהות וחכה ללגליזציה, שמעתי שזה עוזר.

פורסם

דריש - המסגרות האקדמיות יכולות להיות מלחיצות. מאד.

במיוחד מסגרות מהסוג שבו נמצא ניקו.

ואנחנו לא יודעים איזה לחצים נוספים פועלים עליו. וזה גם לא ענייננו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואנחנו לא יודעים איזה לחצים נוספים פועלים עליו. וזה גם לא ענייננו.

'לא ענייננו' זה שנוי במחלוקת, לאור העובדה שהוא פתח את השרשור בפורום ציבורי. גם לא שאלתי מה בדיוק מפריע לו, אלא הצעתי שיברר את זה עם עצמו.

מאידך, מי כמוך אמור לדעת שכשפציינט בא ומבקש תרופה לסימפטום, חשוב להבין מה המחלה ולא סתם לשחרר אותו עם מרשם.

• תוכן חדש...