Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרים במדינה שבאתי ממנה במקום, בלי בקבוק לא תסתדר פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מומלץ - אני מחזיק קופסת סיגריות, ביום יום לא מעשן אבל באיזה מקרה או מצב עמוס מידי , הולך לצד מעשן סיגריה וזה באמת עוזר לי.

יוצא קופסה לחודש :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מאוד לא מומלץ. מסיגרית מתים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וזה גם גורם להרגשה מגעילה.

וגם לזה שיהיה לך סטרס מתסמיני גמילה מניקוטין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

צפיה בסרטוני road rage (בעיקר מסובייטלנד, אבל גם בבריטניה לא חסרות הברקות), גם אלו של instant karma.

Sent from my Tricorder

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אותי תמיד משמח זה:

פורסם
לא מוזיקה. לא אוכל. לא סקס או סמים או בלאק ג'ק.

ללכת לעשר דקות לעשן סיגריה ולשתות קפה זה לברוח מהסטרס, לדחוק אותו קצת למטה, ולהגיד "עזוב", אני אתמודד עם זה עוד מעט. זה טיפול סיפמטומטי קלאסי שלא עוזר בשיט בטווח הארוך. איך אני יודע? כי החיים של כולם מלחיצים, אבל לאלה שבסרטס תמיד יש "כלים להתמודד איתו", בעוד שלאלה שאין - אינם בסטרס.

.

אבל המטרה של הקפה והסיגריה כהפסקה, אצלי לפחות ואני מאמין שגם אצל עוד אנשים, היא לא להתמודד עם סטרס שנובע ממשהו גדול יותר ולהוקיע אותו, אלא לעשות הפסקה ומעין "ריסטרט" למערכת כדי להמשיך לתפקד בצורה יעילה. יש להבדיל בין סטרס נורמלי, הגיוני, שנובע מפעילויות חיים רגילות ושגריתיות כמו לימודים אקדמאים, גידול ילדים, קריירה וכו' וכו', שקיים אצל כולם וגם משרת תפקיד יעיל ותקין בהגברת התפוקה והיעילות של בני האדם (סטרס ברמה מסוימת לפני תקופת מבחנים למשל הועיל לי מאוד וגרם לי בפעם הראשונה בחיים להתיישב על הישבן ולשנן חומר לימודי),לבין סטרס שחורג מהנורמלי ומשפיע על מחשבות ונפש האדם כל הזמן, בלי הפסקה, כמו חרדה.

גם סטרס שנמצא תחת קטגוריית "הנורמלי" עלול לפרוץ את התחום ולהגיע למצב של חרדה, זה תלוי אדם.

במצב כזה צריך שינוי רדיקלי, מהבסיס, שסביר שיגיע רק בעזרת אנשי מקצוע או לחילופין עבודה עצמית כנה ואמתית.

אני אעיד על עצמי שיש דברים שגורמים לי לחרדה, אני מודע אליהם, מודע לכך שהם שטותיים ולא הגיוניים (בעיקר ענייני קנאה גברית, כלומר קנאה זוגית/אינטימית) , ולא משנה כמה אני מנסה להמנע ממחשבות על הנושאים הנ"ל, אני לא מצליח. זוהי חרדה שלא משנה כמה טקסי "קפה וסיגריה" אערוך, היא לא תעבור.

ההבחנה בין סטרס נורמלי לבין חרדה, והיכולת להבין שסטרס במידה מסויימת הוא יעיל וכדאי היא, היא החשובה.

שבת רגועה, שלווה וריקה ממחשבות יתר לכולם

אופיר

• תוכן חדש...