Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מה אתם עושים כדי להוריד מעצמכם לחץ?

זה לא חייב להיות משהו גדול. אפילו רגעי המנוחה הקטנים שלכם במהלך היום, מה עוזר לכם? 5 דקות פה ושם.

אפשר גם דברים גדולים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולשים בקארספורום?

כמובן שתלוי באיזה מצב עומס\מתח מדובר. צריך להיות יותר ספציפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לשבת, לעצום עיניים, להכין תה נענע ולשים אוזניות עם vaporwave או dub.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכל מקום עבודה אני מוצא את "חור" שלי, מקום באמצע ההמולה אבל שאף אחד לא נכנס לשם או לפעמים אפילו יודע על קיומו, זה יכול להיות חדר מדרגות שומם, או חדר תחזוקה או חדר תקשורת, וכשרועש מידי או לחוץ מידי, אני נכנס לכמה דקות לחור.

פורסם

^^

לי יש אוזניות גדולות עם ביטול רעשים, אז זה די שולח לסביבה מסר של "עזבו אותי באמ'שכם" ויוצר את ה"חור" סביבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תלוי איפה אני ומה סוג העומס.

אם זה במשרד אני נכנס למפעל והולך לעשות משהו (איזה חלק על מכונה, בדיקות, מנסה איזה רעיון חדדש וכו'), אם זה יום פגישות בחוץ אז מוזיקה טובה בנסיעה ואם זה בבית אז סתם מתנתק מהסביבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
משאיר את הטלפון בבית, מתיישב על ספסל ברוטשילד ל20 דקות ומסתכל על עוברים ושבים

רעיון!!!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא אבסולוטי אבל רוב הפעמים כשאני בסטרס אוזניות ומוזיקה בbpm נמוך יחסית. Dub, chill, blues. אני משתמש לפעמים גם בביטים ומוזיקה בינוראלים.

עוד אופציה היא פעליוית שמשחררות אנדורפינים, שיכולים להוריד מתח ולהפיג סטרס. ספורט הוא הדוגמה לאנשים שעושים משהו עם החיים שלהם ולא בטלנים כמוני. ישנן עוד אופציות. צחוק היא פעילות כזו. צפייה במופע קומי או סדרה/סרט שיצחיק אותך באמת תשחרר אנדורפינים. שינה טובה גם יכולה לעזור. סקס, סקס גם משחרר אנדורפינים. יש מזונות שאני לא בדיוק סגור על אילו, אבל טענה די נפוצה שתה ג'ינגסנג אמור להפיג מתח.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• אחראי פורום
פורסם

עושה כל דבר אחר חוץ מעבודה ומריץ כמה דקות של נשימות עמוקות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הליכה עם פודקאסט או אודיו בוק. לפחות 40 דקות. או רכיבה על אופניים, או סתם ספורט.

כשממש ממש צריך להשתחרר, אני שומע פודקאסט / סרטימים שמארחים איזה בלוגר רוסי שאני אוהב. פשוט גיבוב שטויות שמרגיע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כמו שכתב הבחור מעלי והקדים אותי:

ביטים וצלילים בינוראלים.

נדרשות אוזניות איכותיות וזה פשוט מדהים איך שזה מרגיע, אני מנוי לאתר (סה''כ 29$ לשנה)

שנותן כמה הורדות חינמיות לדוגמא, ותמיכה אדיבה באי מיל מאת מנהל האתר.

https://free-binaural-beats.com/#create

אין לי מושג איך להסביר אבל מאז ילדותי ים המלח מאד מרגיע אותי ותמיד בכל מצב.

הייתי בהמון מקומות בעולם אבל ים המלח (עם אשתי עדיף) עושה לי רילאקס מצויין.

• תוכן חדש...