Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אבא שלי מורה לנהיגה והנסועה השנתית שלו ברכב תהיה 25K קילומטר, והוא מתלבט בין הרכבים הנ"ל בגרסאות הדיזל האוטומטיות.

לאחר חיפוש קצר באינטרנט מבחינת איבזור שתיהן דיי זהות, עם יתרון קל לקיה.

ויתרון מרחב פנימי קל לקיה.

 

רציתי לשמוע מכם קצת לגבי אמינות? בעיות נפוצות?

ניסיון אישי? צריכת דלק אמיתית?

ובכלל תחושה כללית שלכם מהרכבים.

 

התקציב הוא סביב ה150K ש"ח.

 

תודה לעוזרים!

פורסם

הספורטאז נעימה מאוד לנהיגה, מנוע שקט וצריכת דלק של כ-17 ק"מ לליטר מחוץ לעיר. מאוד נהניתי ממנה אישית.

פורסם (נערך)

אני נוהג על ספורטאז אורבן 1.6 בנזין (גיר אוטומטי לא רובוטי!) שהפסיקו למכור את הגירסה הזו אבל מהתרשמות שלי. מרווח בעיקר לרוחב אך מושב היה צריך להיות רך יותר ובד איכותי יותר. מעצבן במקומות צפופים ומקשה על התלמיד (למרות שבתכלס זה גם רכב פרטי בסופו של דבר) אבל לדעתי זה נובע מהרגל שלי לרכבים קטנים יותר וזה נכון בתכלס כמעט לכל גיפון והרבה רכבים. אין לי מושג מהשיקולים של המורים לנהיגה אבל המערכת לתיקון סטיה מנתיב אולי יכולה להועיל למורה במקומות מסויימים המערכת תעזור לו לשלוט על התלמיד . לתלמיד עצמו בתכלס זה מאוד גרוע ללמוד על רכב שנוהג לבד אבל אפשר לבטל את המערכת בלחיצת כפתור ואני לעיתים עושה זאת . מבחינת אחזקה אני מציע שתבדוק טוב טוב לגבי הגיר הרובטי כפול המצמדים לגבי אמינותו , אומנם הרכב "אוטומט" אבל שהוא נוסע המון בעיר לצרכי לימוד נהיגה במהירויות נמוכות, המצמדים יתכן כי הם ישחקו מהר יחסית ואני מאמין שהחלפה לא זולה.

עריכה אחרונה על ידי windows
פורסם

הקיה מרווחת, נוחה יותר ובעלת יחידת הנעה נעימה יותר לשימוש. הדיזל מאוד מפתיע עם רעש שכמעט ולא נשמע והגיר מאוד חלק ונעים.

לקשקאי מנוע רועש יותר וגיר רציף שגורם לו להרעיש עוד יותר. אם אני זוכר נכון אז הקשקאי קיבל מנועי דיזל חדשים שישודכו גם לתיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים חדשה שתהפוך את הנסיעה לנעימה יותר. הוא פחות מרווח והספורטאז' ומציע התרעה על סטייה מהנתיב בלבד ללא תיקון שקיים בספורטאז'.

פורסם
Mike808 - קשקאי דיזל תמיד היה משודך לגיר רובוטי,הרציף היה ב-1.2 טורבו.

 

גיר רציף היה גם בדיזל וגם בבנזין. מנוע 1.6 טורבו דיזל עם 130 כ"ס וגיר אוטומטי רציף CVT.

אני רואה שבאתר של ניסאן עדכנו את המפרט ועכשיו מופיע שם טורבו דיזל 1.5 ליטר עם 115 כ"ס וגיר DCT רובוטי כפול מצמדים, המחיר מתחיל ב-152K.

אני עדיין הייתי בוחר בקיה.

פורסם

ספורטאז׳ דיזל רכב מאוד נוח לדעתי, כמו שאמרת מבחינת המרחב הוא לוקח. חוץ מזה הוא שקט ויושב טוב על הכביש, וגם מרגיש יותר גדול וחזק מהניסן. אני הייתי לוקח את הספורטאז׳ מכל הבחינות, גם מבחינת המחיר

פורסם

עם הדיזלים החדשים תגיד לאבא שישקול שוב. אם רוב הנסיעות הן בתוך העיר, יש סיכוי לא קטן לחסימת מסנן החלקיקים בטרם עת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שינסה להשיג קשקאי דיזל יד 1 אפס ק"מ עם הגיר הרציף. רכב מעולה, שקט יחסית לדיזל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הקשקאי טוב יותר במה?

אם אתה כותב דבר כזה מן הראוי שתפרט קצת אחרת התגובה שלך פשוט חסרת משמעות.

×
×
  • תוכן חדש...