Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

יש רכב סיאט איביזה ספורט קאופה 2011

1.2 טורבו אוטומט עם 138000 קמ

נסעתי מחוץ לעיר במשך 10 דקות מתחילת הנסיעה ולפתע המנוע התחיל לעשות קולות של מאמץ והנסיעה לא הייתה חלקה (קפיצות ותחושה שהרכב לא סוחב) והמספר של ההילוך בצג והservice (סמל של מברג התחילו להבהב) אמרתי לעצמי טוב אני יכנס לעיר אני יעצור בצד, עד שהגעתי להעיר לקח לי 7 דקות ואז התחיל להדליק נורה צהובה של המנוע ולצאת עשן מהמנוע אם אני לא טועה עשן לבן ועצרתי.

טיפול 10000 עשיתי לפני ב130000 קמ

מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ? יכול להיות הלך המנוע ?

פורסם

גרר למוסך. כל השאר ניחושים. תבדוק שמן מים ונזילות יתן לך כיוון. ממליץ לך לגרור למוסך שבו עשית את הטיפול במידה והם נותנים אחריות על העבודה והחלפים יש אם יש מצב שזה קשור לטיפול. אם לא, תעדכן פה מה אמרו לך.

הזול עולה ביוקר

פורסם
גרר למוסך. כל השאר ניחושים. תבדוק שמן מים ונזילות יתן לך כיוון. ממליץ לך לגרור למוסך שבו עשית את הטיפול במידה והם נותנים אחריות על העבודה והחלפים יש אם יש מצב שזה קשור לטיפול. אם לא, תעדכן פה מה אמרו לך.

כבר אבל 8000 קמ מאז הטיפול איך זה יכול להיות קשור ?

פורסם
יש שרשרת טיימינג במנוע הזה לא?

כנראה הגרוע מכל הגיע אלייך אם כך.

בכל המקרים עליהם קראתי בהם הלכה שרשרת ההתנהגות היתה שונה לגמרי ממה שמתאר פות"ש, אז למה להפחיד סתם?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• ספונסר פורום
פורסם

הבהוב הצג של ההילוכים מכוון לתקלה בתיבת ההילוכים אך זה לא מסתדר עם העשן הלבן

שראית שזה יותר מתאים לתקלה במנוע ,במגדש הטורבו למשל .

אם תרצה תוכל להגיע אלינו לבדיקה מקצועית כאשר הבדיקה עצמה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מתנצל, מר' מומחה שרשראות טיימינג...

לא אמרתי שהלכה השרשרת.

זה יכול להיות גם סליל הצתה.

בקיצור אין לך מושג. למיטב זכרוני לתת יעוץ בלי להבין נוגד את כללי הפורום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הבהוב הצג של ההילוכים מכוון לתקלה בתיבת ההילוכים אך זה לא מסתדר עם העשן הלבן

שראית שזה יותר מתאים לתקלה במנוע ,במגדש הטורבו למשל .

אם תרצה תוכל להגיע אלינו לבדיקה מקצועית כאשר הבדיקה עצמה ללא תשלום .

נאמר לי שזה מוח גיר מה שהלך, נבדק בצמפיון מוטורס מוסך עוז בחיפה, קיבלתי הצעת מחיר 4900 כולל הכל על מוח גיר משופץ, וגם נאמר לי שיכול להיות הלכו גם הקלאצים אבל כרגע לא ניצן לבדוק עד הרכבת המוח גיר,

איך בהצעת מחיר שקיבלתי, המחיר בסדר ?

ועוד שאלה אם כבר מדברים על מערכת התזמון נאמר לי שאם הרעשים בהנעה לא עוברים את ה3 שניות אז הכל תקין האם זה נכון ?

• תוכן חדש...