Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 118i 1.6 170 כ.ס

Itai B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב לרכוש BMW 118i שנת 2015 ( הדגם הישן )

מנוע 1.6 170 כ.ס

שמעתי וקראתי על מנועי פרינס.

האם למישהו יש ניסיון עם המנוע בגרסת 170 כ.ס מהשנתון הזה?

בתודה מראש

איתי

פורסם

יש לי נסיון עם המנוע הזה בגרסה הזו רק מודל 2012 שהחזקתי 5.5 שנים.

זה דיון שנערך כאן כבר כמה פעמים... מהנסיון שלי וכל מה שחפרתי במהלך השנים, המנוע הזה לא סובל מהבעיות הקשות של מנועי הפרינס של PSA.

מה שאתה כן צריך לקחת בחשבון זה שאתה קונה מכונית שהתחזוקה שלה יקרה מאוד, מחוץ לאחריות ובשלב שבו היא כבר מתחילה להצריך תחזוקה.

אם יש לך נסיון עם מכוניות של ב.מ.וו אז אתה מבין והכל בסדר אבל אם אין לך אז כדאי שתברר עלויות טוב טוב לפני שאתה קונה את האוטו.

פורסם

תודה לך.

עד שבוע שעבר נהגתי על GTI ידנית 5 דלתות מודל 2008 - בובה שלי . ( ירדה מהכביש לצערי, אבל זה כבר סיפור אחר :) ).

ערכתי היום סקר בשני מוסכים ( דכה וחדד ) על טיפול וברקסים ל BMW, העלויות די דומות לגולף, אולי מעט יותר גבוהות.

פורסם

תבדוק כמה יעלה לך המקיף וקח בחשבון שבקרוב יחסית גומיות איטום וחלקי פלסטיק רגישים כמו מיכל עיבוי לנוזל קירור וצינור יניקה (שבנויים להתפורר באיזור גיל 4-5) יכולים להצריך "טיפול" או החלפה כשהחלפה כזו תוריד כמה אלפים.

אצל חדאד ביקרתי פעם אחת, מספר חודשים לפני שמכרתי את המכונית (לצורך החלפה של גומית איטום שכזו שהתחילה לדלוף) ומקצועית הם עשו רושם בסדר גמור.

• תוכן חדש...