Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהפתרון האידיאלי זה רכב עם 3 כסאות נפרדים במושב האחורי אך השאךה אם בכל זאת יש פרייבט/ג'יפ שיכולים להכיל 3 כסאות בספסל האחורי, הכסאות עצמם עם דגש מקסימלי לבטיחות וגודלם מאוד נדיב.

1. graco nautilus 80 elite

2. chicco nextfit

3. chicco keyfit 30

כאשר הגרקו ישאר עד הסוף עד שישמש כבוסטר, הנקסטפיט בבוא העת יוחלף בגראקו נוסף והקייפיט יוחלף בנקסטפיט ז''א נוצר מצב בכל מקרה של 3 כסאות בגודל מלא.

יצא לי לראות מהפרייבטים כנראה רק קאמרי יכולה להכיל 3 כסאות מאחור.

השאלה אם בג'יפים המצב יותר טוב? האם ג'יפ כמו פורסטר יוכל להכיל דבר כזה או שזה רק ברמה של סנטה פה/ סובארו b9/ ניסאן מוראנו/ אאוטלנדר צורה קודמת וכו'?

התקציב המדובר 40-50 אלף ש''ח.

צריכת דלק ברור שתהיה גרועה השאלה עד כמה?

כרגע שאלה תאורטית. SAVE_20190130_240804.jpegSAVE_20190130_240756.jpegSAVE_20190130_240740.jpeg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

הרבה ג'יפונים הם פשוט גרסה מוגבהת של רכב סדאן מאותו יצרן. כלומר אותו רוחב ואותו מרווח סרנים ולכן יתקשו להכיל שלושה כסאות תינוק בלי אקרובטיקה של מתעמלת קרקע.

יש כמה יוצאים מהכלל כמו שראית . למשל פיג'ו 5008 , קאיה סורנטו. בחתך הסדאן זה דורש בדיקה פרטנית עם סוג הכסא שקנית . יש טענות שסובארו B4 ואוונסיס דור קודם רחבות. יש אולי עוד ששכחתי (C4 פיקאסו קצרה) .

יש על זה בפורום לא מעט שרשורים אז תריץ פה חיפוש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הקטע זה שיהיה רכב פרטי או ג'יפ, מיניואנים לא על הפרק.

האונסיס אכן רחבה.

הג' יפים שציינתי מהגדולים שיש ולא ג'יפונים (הרוב)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הקאמרי אכן (כנראה) הכי רחבה בקטגוריית הסדאן (משפחתית/מנהלים).

האוונסיס גם כן (פחות מהקאמרי), אבל דומה לקורולה. B4, לא בכל דור - נחכה לתגובות נוספות.

תוכל לצמצם רוחב נדרש עם GRACO TRANZITIONS במקום הנאוטילוס, ב-3 ס"מ.

וה-TURBOBOOSTER צר בעוד 1 ס"מ (בשימוש עם חגורת הרכב).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

להבדיל מנושאים אחרים פה באמת כל ס"מ קובע. מומלץ לקחת את הכסאות לבדיקה פיזית ברכב המיועד. לסגור חגורות ודלתות.

פורסם (נערך)
הקטע זה שיהיה רכב פרטי או ג'יפ, מיניואנים לא על הפרק.

האונסיס אכן רחבה.

הג' יפים שציינתי מהגדולים שיש ולא ג'יפונים (הרוב)

באותו מצב כמו שלך אבל אני לא חושב שצריך להתיחס רק לרוחב המושב האחורי אלא גם לצורת הדלת משום שרוב המשפחתיות הן נמוכות ואז כאשר מכניסים את הילד האמצעי (לא תמיד הם משתפים פעולה) זוהי משימה כמעט בלתי אפשרית, אני לא הייתי שולל רכבי 7 מקומות משום שהרבה פעמים מגיעים חברים מהגן/ סבתא/ אחיינים... גם אם נקח בחשבון את אורך האוטו או את צריכת הדלק לא תמצא הרבה הבדלים. אם מעניינת אותך חויית הנהיגה בחן את פורד XMAX . גם לרנו סניק 5 מקומות יש 3 מושבים נפרדים מאחור והיא גם די אמינה (דור 3)

עריכה אחרונה על ידי פסקרה
פורסם

האס-מקס אכן נראה ונשמע נהדר אך אמינות תיבת הילוכים רובוטית ומנוע במיוחד ברכב מזדקן גבוליים ועלות תיקון המכלולים מטורפת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קצת בילבלת אותי, s max זה ג׳יפ ? ואת זה אני שואל כי אתה פוסל קטגורית מיניוואנים ובדיוק שם, לפחות להבנה המוגבלת שלי, נמצא הפורד הזה.

פורסם

ברלינגו מולטיספייס. זול, ידני, חסכוני, יחסית אמין.

3 כיסאות בקלות בכל צורה שרק תרצה.

לא מינוואן, לא פרטי ולא ג'יפ :-)

פורסם
ברור שהפתרון האידיאלי זה רכב עם 3 כסאות נפרדים במושב האחורי אך השאךה אם בכל זאת יש פרייבט/ג'יפ שיכולים להכיל 3 כסאות בספסל האחורי, הכסאות עצמם עם דגש מקסימלי לבטיחות וגודלם מאוד נדיב.

1. graco nautilus 80 elite

2. chicco nextfit

3. chicco keyfit 30

כאשר הגרקו ישאר עד הסוף עד שישמש כבוסטר, הנקסטפיט בבוא העת יוחלף בגראקו נוסף והקייפיט יוחלף בנקסטפיט ז''א נוצר מצב בכל מקרה של 3 כסאות בגודל מלא.

יצא לי לראות מהפרייבטים כנראה רק קאמרי יכולה להכיל 3 כסאות מאחור.

השאלה אם בג'יפים המצב יותר טוב? האם ג'יפ כמו פורסטר יוכל להכיל דבר כזה או שזה רק ברמה של סנטה פה/ סובארו b9/ ניסאן מוראנו/ אאוטלנדר צורה קודמת וכו'?

התקציב המדובר 40-50 אלף ש''ח.

צריכת דלק ברור שתהיה גרועה השאלה עד כמה?

כרגע שאלה תאורטית. [ATTACH]515598[/ATTACH][ATTACH]515599[/ATTACH][ATTACH]515600[/ATTACH]

שווה לבדוק מיצובישי לנסר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
קצת בילבלת אותי, s max זה ג׳יפ ? ואת זה אני שואל כי אתה פוסל קטגורית מיניוואנים ובדיוק שם, לפחות להבנה המוגבלת שלי, נמצא הפורד הזה.
האמת שהאס מקס היא מקרה מיוחד שלולא הצפי לעלויות החזקה חריגות הייתי שמח להיות בעלים של אחת, מיניוואן אבל בטעם.

גם הסי 4 פיקאסו בדור האחרון הייתי שוקל אך היא הרבה מעל לתקציב.

בכללי אני מכין שיעורי בית נכון להרגע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בי 4 רכב ארוך אבל לא רחב בשביל להכיל 3 כסאות בנוחות.

הפג'ו 508 הקודמת דווחו בעיות אמינות(מנוע 1.6 טורבו).

יש את האורלנדו שברולט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פספסתי קודם את מגבלת התקציב.

שמע, ב ₪50k אולי תמצא סורנטו בת 10 עם בלאי ובעיות . כנ"ל רכבי פיג'ו סיטרואן שאולי יהיו צעירים יותר אבל אמינות טובה רק משנת 2015 .

גם שברולט אורלנדו לא זוכה למחמאות בנושא האמינות כפי שתאר אותה המשתמש לביא.

תצטרך לפיכך לחפש איזו משפחתית רחבה מספיק בספסל האחורי.

• תוכן חדש...