Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחודש וחצי לפני הצגתה בתערוכת ג׳נבה נחשפו ברשת תמונות ראשונית נטולות הסוואה של סופרב 2019 מתוחת הפנים. אמנם בגרסה הסינית, אבל לא צפויים הבדלים מיוחדים בין גרסה זו והאירופאית.

אין ממש פרטים לגבי הדגם המחודש מלבד זה שתוצע גרסת פלאג-אין היבריד שצפוי לפי השמועות להציע כ250 כ״ס משולבים וטווח נסיעה של 50-60 ק״מ.

בנוסף למנועי ה2.0 המוכרים, צפויים מנוע 1.5 שמחליף את ה1.4 ו2.0 190 כ״ס שמחליף את ה1.8 בדומה לאוקטביה.

אין עדיין תמונות של הקבינה אבל צפויים לוח שעונים דיגיטלי ומסך מולטימדיה גדול מהנוכחי.

IMG_0600.jpgIMG_0601.jpgIMG_0602.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מנועי ה-1.5 וה-2 ליטר החדשים כבר נכנסו בסופרב הנוכחית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מנועי ה-1.5 וה-2 ליטר החדשים כבר נכנסו בסופרב הנוכחית.

גם אני חשבתי, אבל אם כן, האתר שלהם ממש לא מעודכן.

פורסם

טוב חברים זו מתיחת פנים, לא דגם חדש. כמו שאתם יודעים יש מתיחות ויש מתיחות. לפעמים ההבדלים בולטים לעין עיצובית, ולפעמים פחות, אבל זה לא אומר שאין. ב2015 סדרה 3 עברה מתיחת פנים שרק חובבי המותג / חדי עין שמו לב להבדלים העיצובים (בעיקר הפנסים האחוריים) ועדיין היו לא פחות מ2000 שינויים שנעשו במסגרת המתיחה.

פורסם

ורק לי זה קצת מזכיר את וולבו (מאחורה)?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...